reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2011

Hej

U mnie zimno...Kingolinka jak ja do pracy uderzałam to -13 pokazywało brrrrrrrrr

Weekend spokojny...infekcja zupełnie ustąpiła po samym lactovaginalu...wściekła jestem że maść przepisaną przez tą gównianą ginkę zastosowałam i teraz śnią mi się koszmary żę dzieciak nie widzi itp :zawstydzona/y:
Staram się nie wkręcać bo zaaplikowałam ja tylko 1 popołudnia...ale to jest silniejsze ode mnie...

Spokojnego dzionka wam życzę....

Yyyyy... a co brałaś wczesniej? Po jakiej maści dzieci nie widzą???? Warto wiedzieć.

Lilou, też mam ten kwas foliowy :-)

reklama
a ten kwas to poleciła mi kolezanka,bo ja bym nadal kupowała ten folik,a po co przepłacać skoro to samo :D

Tez sie powoli bede zegnac ,bo jutro nie tylko Walentynki ,ale tez moja rocznica slubu 11-ta!!!!

Wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy ślubu!!! Życzę szalonych walentynek ;-)

r

Yyyyy... a co brałaś wczesniej? Po jakiej maści dzieci nie widzą???? Warto wiedzieć.

Z tym nie widzeniem to mój wymysł....koszmar nocny...
Na infekcję grzybiczna przepisała mi betnovate C uspokajając że wszystko jest pod kontrolą a infekcja jest tak duża że musimy szybko działać... zastosowałam raz w ciągu dnia i dopiero wieczorem udało misię skontaktować z 2 lekarzem bo bałam sie zastosować przepisane jeszcz eprzez tą sama kobitę globulki clotrimazolu.

Drugi lekarz absolutnie zakazał i był ostro zdziwiony że ktoś przepisał tak silne leki w I trymestrze :wściekła/y:...oczywiście globulek nie zastosowałam...ale tą maść tak...on powiedział cyt" mam nadzieję że nic się nie stało"...i tego się boję :baffled: tyle że ten drugi gin jest z kolei znany z przesadnej ostrożności :baffled:

Hej dziewczyny! Nie wiem czy Wam dziś życzyć dużo miłości czy jak najzdrowszych ciąż :) W każdym razie wszystkiego co najlepsze!

Rudson ja w pierwszej ciąży też miałam te globulki, o których piszesz i wszystko było dobrze. Ale lepiej nie stosować jak się boisz. A maść jaka?? Trzymam kciuki, żeby dobrze było!

dla mnie feminatal był beznadziejny...i do tego drogi....
ja najpierw brałam falvit a potem przerzuciłam sie na centrum materna czy jakoś tak.
w obecnej ciąży nie biorę na razie nic prócz kw.fol. jak pojdę do gina to pewnie mi coś przepisze,ale ja sie tu nie znam na lekarstwach dla kobit w ciąży

Witam wszystkie październikówki!

mikusia tak mi przykro, wiem co czujesz dlatego ściskam Cię mocno i zobaczysz, że się nie obejrzysz a znowu będziesz w ciąży

Gabriela 5 jak z Tobą?

Dziewczyny, czy w ciazy mozna pić zieloną herbatę? Bo ja piję prawie codziennie...

z tego co wiem to nie można, bo ma za dużo antyutleniaczy, które mogą wpływać na płód teratogennie zwłaszcza w I trymestrze. Ja dlatego zrezygnowałam bo piłam po kilka dziennie - bez względu czy to prawda czy nie nie chcę ryzykować.

#rabbit# mówisz, że plamienia ustają? to super! u mnie chyba też bo od wczoraj nie ma w zasadzie nawet plamki ale nie chcę się za bardzo nakręcać bo pewnie jak wstanę pochodzić coś więcej np. do lekarza to się znowu pojawią bo już tak miałam :wściekła/y:

A dzisiaj Walentynki a ja muszę siedzieć a dokładniej leżeć kamieniem w domu! buuuu ja się tak nie bawię! Chciałam iść do restauracji na ciacho i kawę.

Ostatnia edycja:
Qlcia dobrze, że napisałaś o tej zielonej herbacie, bo ja codziennie piję po kilka kubków. O kurka - to co mam teraz pić??? A Ty masz jakieś plamienia????

reklama
Do góry