reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2011

Co tu tak pusto??
U Nas lepiej, kupy w nocy nie było więc będzie dobrze- przestały wypływać z pampka :tak: Ja ledwo zipie po tych ekscesach ale co tam co mnie nie zabije to mnie wzmocni :tak:
M miał dziś zejść ze statku i jutro wieczorkiem być w domu ale coś cisza w eterze więc chyba nic z tego:-( A ja się już tak stęskniłam i rozmarzyłam :zawstydzona/y:

Dziś cały dzionek na dworku aż się nie chciało wracać do domku taka piękna pogoda:tak:

Aaaa moje dziecko już 8 miesięcy skończyło aaaAAAaaaAAaaaaaa :-)

reklama
jak jest cieplo to ubieram body krotki rekaw i spiworek, jak chlodniej body z dlugim.

Justys, gratulacje 8 miechow:-) I super, ze ze zdrowkiem juz lepiej. Oby M szybko wrocil.

Kasiadz, bedzie dobrze, wejdziesz w rytm. A zostajesz w tej pracy czy szukasz od razu czegos innego?

Anek, jak tam prawko? Ja tez sie powinnam zabrac a jakos nie moge:wściekła/y: A od wczoraj wyslalam 13 CV, czesc w ciemno. Napieram ostro, moze cos z tego wyniknie

justyś gratuluje 8 miesięcy!
maggie cały czas szukam czegoś nowego ale jednocześnie pracuję i nie zrezygnuje jeśli nie znajdę nowej pracy:)

jestem padnięta, jakaś masakra, nie mam siły w klawiaturę pisać, coś mi się wydaję że trzeba będzie się rozstać z bb algo ograniczyć, bo już nie ma czasu i siły.......:(
mam nadzieje że za kilka dni się przyzwyczaję i zacznę normalnie funkcjonować

a teraz powoli chyba bede się zawijała do łóżka:)

justyś gratuluje 8 miesięcy!
maggie cały czas szukam czegoś nowego ale jednocześnie pracuję i nie zrezygnuje jeśli nie znajdę nowej pracy:)

jestem padnięta, jakaś masakra, nie mam siły w klawiaturę pisać, coś mi się wydaję że trzeba będzie się rozstać z bb algo ograniczyć, bo już nie ma czasu i siły.......:(
mam nadzieje że za kilka dni się przyzwyczaję i zacznę normalnie funkcjonować

a teraz powoli chyba bede się zawijała do łóżka:)

przyzwyczaisz się, wiem z doświadczenia ;-) .. bywają jednak gorsze dni jak dziś np jestem straaasznie zmęczona.. a kawa nie działa :(

Witam się,

pogoda dopisuje to pustki na forum.. u nas to zasypianie samemu coraz lepiej idzie, muszę tylko pilnować pór spania i nie jest źle. Nie moge sie jednak zmusić żeby w nocy go odkładac. Nad ranem jak juz jestem rozbudozna to go odkładam ale w nocy kilka godz jest ze mną.
A tak to złośniki jesteśmy, spina się mały jak nie wiem co, jakby na świat był zły :sorry2:.. oczywiście na przemian ze śmiechem i piskami.. i woła mnie swoim gaworzeniem, także rozmowa z rodzicami sie klei ;)

miłego dnia życze :)

Witam, moje dziecko ostatnio daje mi nieźle popalić, chodzi spać o 21 budzi się już o 5, a po drodze w nocy pobudka na mleko... chodzę nieprzytomna, wiecznie marudzi aż czasami mam nerwa na nią :-( bardzo ją kocham ale jak tak ciągle płacze i nic się jej nie podoba to mam dość, że czasami sama się poryczę z bezradności :( na dodatek bierze mnie jakieś choróbsko, gardło boli, z nosa cieknie ehh.... Jutro idę na przegląd do gina i muszę się pozbyć nadżerki bo niestety jestem jej posiadaczem :( myślałam, że po porodzie się straci ale jednak mnie nie opuściła :(

u nas po 2 ciezkich dniach kiedy kuba ciagle albo krzyczal albo plakal, dzis aniolek:-)
Choc obudzil nas o 5.21 jakims wielkim placzem, ale w koncu kolo 6 zasnal jeszcze.

A co do gina to bylam tylko na 1 wizycie po porodzie i tez sobie mysle, ze trzeba by sie wybrac, chocby cytologie zrobic

u nas od 2 dni też ciągły płacz:( nawet dzisiaj mówiłam że chyba musze nianie wynająć na 24h bo rady nie daje

co do gina to w lipcu mam cytologie. Nadzerkę taz posiadam, ale teraz się z tym nic nie robi-nowe standardy, tylko należy wykonywać regularne badania:) a wypalanie to ponoć prehistoria i należy sie tego wystrzegać.

milej nocki zyczę
:)

wypalanie prehistoria ale zamrażanie już nie. Jesli kobieta ma problem z nawracającymi zapaleniami, grzybicami to nadżerkę się zamraża

mój młody też płacze ciagle ale znam przyczynę, ząbek mu się wyrzyna, widać już kreskę

reklama
Elifit GRATULACJE!!!

U gina było ok, chociaż nieźle się naczekałam.... było 8 babek przede mną i tak sobie 1,5h czekałam na swoją kolej..... cytologie mi zrobiła, wynik za 3 tygodnie, 28.06 z wynikiem idę pozbyć się nadżerki, właśnie chyba zamrażać mi będzie :)

Ola dzisiaj nieco spokojniejsza, za to cyrki z jedzeniem odstawia... powiedzcie mi czy mogą się zrobić odpażenia od rzepu z pampersa? Bo właśnie Olcia w miejscu gdzie jest rzep ma taką czerwoną plamę krostkowaną....

Do góry