Witam po długiej przerwie,
Ostatnie podejscie,bo wszystko co napisze kasuje mi sie,a teraz stracilam polska czcionke.To jest chyba 10 podejscie i chyba nie dziwicie sie ze stracilam cierpliwosc.
Gabunio ma dwa zęby i humor do marudzenia także Maggie mogę Ci podac rękę.Młody nie śpi sam,w samochodzie się drze,w wózku się nie podoba,na rękach ....rewelacja,tylko ja już je ciągnę za sobą aż mam obdarte
![Eek :eek: :eek:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/eek.gif)
Dzisiaj gotowałam i sprzątałam z nim w nosidełku,tylko zapomniałam dodać,że waży 7800g i jest co dzwigać,ze wzrostem wyskoczył z naszej siatki centylowej ma 71cm.
Ewcia życzę spokojnej podróży.Ja bym pewnie do zakrętu nie dojechała.No i rodzi sie kolejny problem bo mamy zamówione wakacje na Florydzie i w tym roku chcemy jechać autem,a że drogi jest na 20h dzielimy na dwa dni,więc życzę sobie Good Luck!!!
Wprowadzam małemu pomały jedzonko,jemy już jabłuszko,zupkę jarzynową z trzech warzywek no i kaszkę ryżową,ale tą brązową (whole grain)Gabryś bardzo lubi jeść łyżeczką,tylko niegdy nie wiem kiedy ma dość bo nawet jak miseczka pusta on otwiera buziaka.
Kobitki idę trochę was poczytać,mam trochę zaległości,ale reklamacje do Młodego-Boże czemu nie można wziąć urlopu??