Asionek31
Fanka BB :)
hej mamusie ))
powoli zaczelismy dawac malemu jedzonko , narazie idzie dobrze , dyni samej nie chcial jesc , ale dzisiaj wymieszalam z marchewka i zajadal sie tym , ze szok ))
pozniej zapil cycem...
za to nie moge go przekonac do picia ... soczki nie , woda nie , mam nadzieje , ze mu sie to odmieni przed upalami !
co do uibrania nie pomoge , bo inny klimat troche mamy i sama wsumie mam ciagle problem jak malego ubrac ...
ja poki porcje sa bardzo male daje sloiczki jak bezie jadl wiecej to sama zaczne robic
no to moze bedzie super prezent na urodzinki !! fajnie drugie lwiatko w rodzinie
ja wsumie od poczatku pije kawe , ale z bardzo mala iloscia kofeiny tak z 3 dziennie czasami wypije tez normalna , nie widzialam zeby cos malemu bylo lub gorzej sypial ...
fajny komplecik
widzisz twoj woli wode , moj nie chce tknac ... i tak zle i tak niedobrze
powoli zaczelismy dawac malemu jedzonko , narazie idzie dobrze , dyni samej nie chcial jesc , ale dzisiaj wymieszalam z marchewka i zajadal sie tym , ze szok ))
pozniej zapil cycem...
za to nie moge go przekonac do picia ... soczki nie , woda nie , mam nadzieje , ze mu sie to odmieni przed upalami !
mam kilka pytań do was, ja ubieracie dzieci na dwór ? kombinezon zimowy już poszedł do szafy, mamy taki wiosenny lżejszy, ale mały tak się poci w nim że masakra. bomy jeszcze przykrywamy małego kocykiem, to może już nie przykrywać ? z drugiej strony jeszcze tak ciepło nie jest i nie wiem czy nie zaszkodzę tym
dziecku.
a drugie pytanie dajecie dzieciom słoiczki czy same gotujecie? teściowa linczuje mnie że faszeruje dziecko ta '''sztuczną żywnością'' i poleca gotowanie samemu... ale mi się nie chce stać przy garnku z garsteczką marcheweczki, no bez przesady...
co do uibrania nie pomoge , bo inny klimat troche mamy i sama wsumie mam ciagle problem jak malego ubrac ...
ja poki porcje sa bardzo male daje sloiczki jak bezie jadl wiecej to sama zaczne robic
witam i dziękuję ślicznie na miłe słowa
Asionek kto wie, moze i urodzę 4 tak czy siak będe mieć prezent urodzinowy tylko nie wiadomo czy spóżniony czy wcześniejszy bo ja mam urodziny 31 lipca !
no to moze bedzie super prezent na urodzinki !! fajnie drugie lwiatko w rodzinie
Laski pytanie:
Zaczęłam pic kawe z mlekiem. Czy po kawie Wasze dzieciaczki są bardziej pobudzone? Bo nie wiem czy wiązac Hani marudzenie i pobudzenie z tym właśnie.
ja wsumie od poczatku pije kawe , ale z bardzo mala iloscia kofeiny tak z 3 dziennie czasami wypije tez normalna , nie widzialam zeby cos malemu bylo lub gorzej sypial ...
Dobry wieczer.
Kupilam ubranko na chrzest dla gada małego, dla siebie jeszcze nie, pewnie na ostatnia chwile zostanie
Takie cuś, moze sie przyda jeszcze przy jakiejs okazji Piękny garniturek ABRAKADABRA (2177119369) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej..
Cos Kuba nie chce jesc, przed snem woli smoka niz mleko. W dzien tez marudzi. Woli wody sie napic. Nie wiem o co kaman
!
fajny komplecik
widzisz twoj woli wode , moj nie chce tknac ... i tak zle i tak niedobrze