reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2011

Elfit, ta sukienka fajna bardzo co Kasiadz wkleila.
Mysle o czyms w podobny desen:-)
A teraz ide dalej dzwonić po knajpach odnośnie chrztu. Czeka mnie jeszcze poszukiwanie kościoła, bo ślubu nie mamy, a wiadomo jak jest z ksiezami:rofl2:

reklama
nie mam takich spodni :-p i nie chce miec, bo raz w nich wyjde :-p
Mysle, ze moze zalapie sie na sukienke, bo powinno byc juz cieplo.

Milka, kiedy Ty robisz?
Maggie ja mam takie uniwersalne rurki czarne cos jak satyna, sa eleganckie, ale nie w kant a i do kadzej bluzki bawelnianej tez pasuja.. taka mala czarna spodniowa.Jak nie wiem co zalozyc, to zakladam te spodnie a gore to zaleznie od sytuacji - elegancka, sportowa - wszystko do nich pasuje :tak:

Maggie ja mam takie uniwersalne rurki czarne cos jak satyna, sa eleganckie, ale nie w kant a i do kadzej bluzki bawelnianej tez pasuja.. taka mala czarna spodniowa.Jak nie wiem co zalozyc, to zakladam te spodnie a gore to zaleznie od sytuacji - elegancka, sportowa - wszystko do nich pasuje :tak:

wlasnie cos w ten desen by mi sie przydalo :tak:

byłam w rossmanie i okazalo sie,że maja problem z tymi kuponami gerbera i nie mogą ich realizować. zgłosili problem juz. spróbuje za kilka dni, bo kupony tylko do 15.03 są ważne.

my już po szczepieniu Helka ma już 6930g :-D myślałam, że będzie już ponad 7 :-)

ja ubieram spodnie w kant bo takich mam w trzy du*py ( chodzę w nich w robocie) tylko na allegro jakąś fajną bluzkę wyszukam :tak:

Maggie ubranko do chrztu super!! Ja też coś z lnu bym chciała tym bardziej, ze raczej chrzest w lecie planuję bo mi część rodzinki dopiero w lecie z uk zjedzie na wakacje.
Sukienka od Kasiadz też ładna chociaż ja to za bardzo "sukienkowa" nie jestem ale na taką okazję to bym się może poświęciła :-D

Mały padł mi jeszcze przed 20 i chyba prędko się nie obudzi bo padał na nos już przy kąpieli więc wieczór mam dla siebie !! yupii :-)

hej
Ja też obstawiam sukienkę, jakoś ostatnio polubiłam sukienki a dokładniej polubiłam je od kiedy schudłam 10 kg ;).

No właśnie Marti odezwij się, jak grypsko? My wszyscy przechorowaliśmy jelitówke tylko najmłodsza była zdrowa. Może dzisiaj przyszła kolej na Marti i ona się źle czuje dlatego nic nie pisze.

Ati jak wygląda Twoja dieta. Wprowadziłaś sobie jakiś nabiał bo o tym mleku pisałaś. Ja masło zaczęłam jeść a mała od razu dostała wysypki :(.

No nic nie zrobiłam ;) Może w szpitalu jak wypełniałam stosy ankiet dałam dane swoje i przysłali mi. Tam była jeszcze próbka kaszki mleczno ryżowej, mleko nan 2 no i te rabaty. Ide zaraz na spacer i do rossmana wejde kupić. Ja dostałam tez z hippa a nic sie nie rejestrowałam, ale Ty Kasiadz dostalaś lepsza paczke z hippa niz ja bo u mnie jabłuszko było, herbatka i łyżeczka, a Ty chyba kupony miałaś nie? Wiec sie zarehestrowałam na stronie, moze dostane jeszcze jedną :-p A jak kocyk wygralaś? Jakis konkurs jest/byl?
w paszcze miałam jeszcze krem, kupony rabatowe i kupon na kolejną paczkę do odebrania w rossmanie w której była łyżeczka, słoiczek, soczek, krem:)
na stronie bobovity jest info o konkursie, trzeba 5 słoiczków kupić:)

reklama
jagmar alergolog mi kazała powolutku mleko wprowadzac, że teraz niby odchodzi sie od diety bezmlecznej. Wiec pije tylko mleko do kawy i czasami jogurt. Ale powiem Ci,ze sie zastanawiam, czy Hania nie ma bardziej nietolerancji laktozy i może poprostu wyrasta z niej powolutku, bo ona nigdy nie miała wysypki na buzi i dziwiło mnie to,że alergia na mleko. Co prawda teraz jak pije mleko, to krew w kupce jest, ale minimalnie tak jakbys kropke zrobiła długopisem. Teraz miała dwa dni wiecej ale papryke jadłam i może dlatego.

Do góry