reklama
Maggie ja mam takie uniwersalne rurki czarne cos jak satyna, sa eleganckie, ale nie w kant a i do kadzej bluzki bawelnianej tez pasuja.. taka mala czarna spodniowa.Jak nie wiem co zalozyc, to zakladam te spodnie a gore to zaleznie od sytuacji - elegancka, sportowa - wszystko do nich pasujenie mam takich spodni i nie chce miec, bo raz w nich wyjde
Mysle, ze moze zalapie sie na sukienke, bo powinno byc juz cieplo.
Milka, kiedy Ty robisz?
maggie9
Fanka BB :)
Maggie ja mam takie uniwersalne rurki czarne cos jak satyna, sa eleganckie, ale nie w kant a i do kadzej bluzki bawelnianej tez pasuja.. taka mala czarna spodniowa.Jak nie wiem co zalozyc, to zakladam te spodnie a gore to zaleznie od sytuacji - elegancka, sportowa - wszystko do nich pasuje
wlasnie cos w ten desen by mi sie przydalo
maggie9
Dobry wieczer.
Kupilam ubranko na chrzest dla gada małego, dla siebie jeszcze nie, pewnie na ostatnia chwile zostanie
Takie cuś, moze sie przyda jeszcze przy jakiejs okazji Piękny garniturek ABRAKADABRA (2177119369) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej..
Cos Kuba nie chce jesc, przed snem woli smoka niz mleko. W dzien tez marudzi. Woli wody sie napic. Nie wiem o co kaman
Marti gdzies zaginela, oby z mala bylo wszystko ok!
Kupilam ubranko na chrzest dla gada małego, dla siebie jeszcze nie, pewnie na ostatnia chwile zostanie
Takie cuś, moze sie przyda jeszcze przy jakiejs okazji Piękny garniturek ABRAKADABRA (2177119369) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej..
Cos Kuba nie chce jesc, przed snem woli smoka niz mleko. W dzien tez marudzi. Woli wody sie napic. Nie wiem o co kaman
Marti gdzies zaginela, oby z mala bylo wszystko ok!
Maggie ubranko do chrztu super!! Ja też coś z lnu bym chciała tym bardziej, ze raczej chrzest w lecie planuję bo mi część rodzinki dopiero w lecie z uk zjedzie na wakacje.
Sukienka od Kasiadz też ładna chociaż ja to za bardzo "sukienkowa" nie jestem ale na taką okazję to bym się może poświęciła
Mały padł mi jeszcze przed 20 i chyba prędko się nie obudzi bo padał na nos już przy kąpieli więc wieczór mam dla siebie !! yupii :-)
Sukienka od Kasiadz też ładna chociaż ja to za bardzo "sukienkowa" nie jestem ale na taką okazję to bym się może poświęciła
Mały padł mi jeszcze przed 20 i chyba prędko się nie obudzi bo padał na nos już przy kąpieli więc wieczór mam dla siebie !! yupii :-)
hej
Ja też obstawiam sukienkę, jakoś ostatnio polubiłam sukienki a dokładniej polubiłam je od kiedy schudłam 10 kg .
No właśnie Marti odezwij się, jak grypsko? My wszyscy przechorowaliśmy jelitówke tylko najmłodsza była zdrowa. Może dzisiaj przyszła kolej na Marti i ona się źle czuje dlatego nic nie pisze.
Ati jak wygląda Twoja dieta. Wprowadziłaś sobie jakiś nabiał bo o tym mleku pisałaś. Ja masło zaczęłam jeść a mała od razu dostała wysypki .
Ja też obstawiam sukienkę, jakoś ostatnio polubiłam sukienki a dokładniej polubiłam je od kiedy schudłam 10 kg .
No właśnie Marti odezwij się, jak grypsko? My wszyscy przechorowaliśmy jelitówke tylko najmłodsza była zdrowa. Może dzisiaj przyszła kolej na Marti i ona się źle czuje dlatego nic nie pisze.
Ati jak wygląda Twoja dieta. Wprowadziłaś sobie jakiś nabiał bo o tym mleku pisałaś. Ja masło zaczęłam jeść a mała od razu dostała wysypki .
kasiadz
w paszcze miałam jeszcze krem, kupony rabatowe i kupon na kolejną paczkę do odebrania w rossmanie w której była łyżeczka, słoiczek, soczek, kremNo nic nie zrobiłam Może w szpitalu jak wypełniałam stosy ankiet dałam dane swoje i przysłali mi. Tam była jeszcze próbka kaszki mleczno ryżowej, mleko nan 2 no i te rabaty. Ide zaraz na spacer i do rossmana wejde kupić. Ja dostałam tez z hippa a nic sie nie rejestrowałam, ale Ty Kasiadz dostalaś lepsza paczke z hippa niz ja bo u mnie jabłuszko było, herbatka i łyżeczka, a Ty chyba kupony miałaś nie? Wiec sie zarehestrowałam na stronie, moze dostane jeszcze jedną A jak kocyk wygralaś? Jakis konkurs jest/byl?
na stronie bobovity jest info o konkursie, trzeba 5 słoiczków kupić
reklama
jagmar alergolog mi kazała powolutku mleko wprowadzac, że teraz niby odchodzi sie od diety bezmlecznej. Wiec pije tylko mleko do kawy i czasami jogurt. Ale powiem Ci,ze sie zastanawiam, czy Hania nie ma bardziej nietolerancji laktozy i może poprostu wyrasta z niej powolutku, bo ona nigdy nie miała wysypki na buzi i dziwiło mnie to,że alergia na mleko. Co prawda teraz jak pije mleko, to krew w kupce jest, ale minimalnie tak jakbys kropke zrobiła długopisem. Teraz miała dwa dni wiecej ale papryke jadłam i może dlatego.