reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2011

ivi super :) moja tez sie uspokaja tylko przy mnie :tak:

z tego co wiem mamuska nie zna jeszcze plci. kciuki za dziewczynke ;-)

kolejny dzien z maruda.... :confused2: ehhh

tez jestem ciekawa ktora pierwsza zaciazy, na mnie nie liczcie... musialabym wpasc z premedytacja. po takiej dawce emocji jaka funduje mi codziennie moja zlosnica dlugo nie pomysle o drugim

reklama
herbata - jak mamy dobry dzien to mysle o 2 dziecku,ale jak maruda's time - przyrzekam sobie ,ze nigdy wiecej dzieci!!! :-) a siostra mnie pociesza, ze szybko zapomne o zmeczeniu i napewno mi sie zachce znow..eh

mamuska w ciazy???? o jak super!!!! tyle osob za nia trzymalo kciuki, dobrze ze teraz wszystko ok, bo bidula niezle sie zalamala po 2 poronieniach..

ciekawa jestem ktora pierwsza z nas pazdziernikowek zaciazy sie po raz drugi, jakies propozycje czy tez deklaracje??? :-D

witam sie !
jak do maja nie znajdę nowej pracy, zaczynam starania:)

no chyba że jakiś własny biznes który nie wymaga jakiś dużych nakładów finansowych na początek, ale nie mogę nic wymyślić;( może jakieś pomysły???
:p

ivi super :) moja tez sie uspokaja tylko przy mnie :tak:

z tego co wiem mamuska nie zna jeszcze plci. kciuki za dziewczynke ;-)

kolejny dzien z maruda.... :confused2: ehhh

tez jestem ciekawa ktora pierwsza zaciazy, na mnie nie liczcie... musialabym wpasc z premedytacja. po takiej dawce emocji jaka funduje mi codziennie moja zlosnica dlugo nie pomysle o drugim

Hahah no na mnie to na bank nie liczcie :-D:-D Ja tam bede miala jedynaczke :-D:-D A za mamuske baaardzo sie ciesze :tak: Spelnione marzenie, oby wszystko ulozylo sie jak najlepiej. Szkoda ze juz do nas nie zaglada :-(

cześć poniedziałkowo

ja narazie nie planuje zaciążać, dopiero gdzieś za rok.. no chyba że wpadnę :-D:-D:rofl2:

ivi super!!! mój też jak sie rozżali to do mamy chce, za to do zabawy to tata :tak:

Witam... przepraszam ale się strasznie wybiłam z rytmu pisania na forum.
Oliwier ładnie nam rośnie, poznał już nowe smaki marchewkę, jabłuszko, marchewka z ziemniaczkami i morele.
mam pytanie dajecie dzieciakom słoiczki czy same gotujecie ?

ehe, na mnie też nie liczcie... na razie jeden cwaniak nam wystarcza :-D

Hejka kobiety. U mnie dziecko sie po portsu popsuło płacze non stop. Dzisiaj z rana poleciałam z nim do mamy zeby mnie odciazyła bo masakra jakas. Ryczy nawet wtedy jak mu maskotka wypadnie z raczki.... Pomocy czy ja cos zle zrobiłam?? Od wczoraj mu miesko podaje moze to przez to???

dziewczyny wpadlam na moment powiedziec co u mnie a wiec w piatek byli u nas znajomi co przechodzili rota 2 tyg wczesniej i wczoraj po poludniu zaczęło sie u mnie najpierw zwymiotowała słoiczek który zjadła myślałam ze zaszczkodził jej ale potem poszło i mleko nocka cała lezała plackiem słuchajcie dzis rano lekarz powiedział ze musiał sprzedać nam ktos kto niedawno miał żołądkowe no i wychodzi ze to oni, a najlepsze ze od rana sprawdzałam jej temperature i miala 37 az daje jej obiadek bo lekarz pozwolił patrze a ona niemrawa prawie odpływa wygrzebałam taki normalny mierze w pupie a tam 39 i dałam raz dwa nurofen tel do lekarza kazał jeszcze czopek dałam no i spadła potem zjadła teraz spi cała noc przed nami trzymajcie kciuki bo sie chwieje na nogach dzis :-(

Jesuuu marti biedulko.. Jak ja dobrze znam to uczucie zmeczenia i do tego nie usniesz, bo patrzysz na dziecie co minute czy oby wszystko w porzadku..:-(Trzymam kciuki z calego serducha &&&&&:tak:

reklama
Witam kochane :-D
doszły mnie słuchy ze coś o mnie wspominałyście, bo mnie uszy piekły :-p
Przede wszystkim dzieciaczki rosną Wam jak na drożdzach !!!!!!!!!!!!!!!! dopiero co testy sie robiło , potem rodziło a teraz proszę ....niektóre mają juz ząbki z tego co czytałam :) bo podczytuje Was tu kochane raz na jakiś czas :)

Maggie - ja kupowałam Jasiowi Bebilon Pepi, to powiem szczerze ze poszłam raz jak mały miał jakieś krotki, ale moze ze dwie, a powiedziałam ze mu często wyskakują i od razu mi przepisała dr, to Pepti i płaciłam za nie 5-7zł a aptece dbam o zdrowie bo zawsze była promocja taka, ale nie wiem jak jest teraz czy nie trzeba np jakiegoś miec dokumentu czy dziecko np jest alergikiem bo to jest lecznicze mleczko, a miałam straszne problemy z kupką małego a po tym mleku jak ręką odjął bóle zaparacia itd !!!!

Jeśli chodzi o mnie to prawie juz połowa za nami, cieszę sie jak głupia kazdym dniem tym cudnym stanem jakim jest ciaża, bo po 3 poronianiach straciłam nadzieja ze jeszcze bedzie mi to dane, a tu prosze ...!!! ale to zasługa mojego gina bo jak trafiłam do niego czyli po biochemicznej w pażdzierniku od razu mi dał Luteinę od połowy cyklu i zaszłam od razu i tak nosze do teraz maluszka, który daje o sobie znać juz od 14 tyg:) nadal słabe ruchy ale to dlatego ze mam łożysko na razie przodujące, a czuję się od początku ŚWIETNIE !!! ani razu nie przytulałam kibelka, tryskam energią , wiadomo zdarzają sie dni gdzie sie nic nie chce ale to raczej wina pogody :) brzuszek juz nieźle widać ( można obejrzeć sobie galerie w moim profilu) także na razie jest wszystko OK i mam nadzieje ze tak zostanie do konca :) termin mam na 5 sierpnia !! :) a płec nadal nie znana , tyłeczkiem sie odwracało za każdym razem i tyle widzieliśmy no ale moze teraz na wizycie sie juz coś wyjaśni, oczywiscie bym chciała córeczkę ale wiecie jak to jest, nie ważne co ważne aby było zdrowe i silne !!!!! ale napewno dam znac jak bede coś wiedziec :)

Dziękuję za pamięć słoneczka :)
pozdrawiam Was bardzo cieplutko i proszę ucałowac maluszki ode mnie :) :-D

hmmmmm, poginęły mi wszystkie sygnaturki :(

Ostatnia edycja:
Do góry