Witam kochane
doszły mnie słuchy ze coś o mnie wspominałyście, bo mnie uszy piekły
Przede wszystkim dzieciaczki rosną Wam jak na drożdzach !!!!!!!!!!!!!!!! dopiero co testy sie robiło , potem rodziło a teraz proszę ....niektóre mają juz ząbki z tego co czytałam
bo podczytuje Was tu kochane raz na jakiś czas
Maggie - ja kupowałam Jasiowi Bebilon Pepi, to powiem szczerze ze poszłam raz jak mały miał jakieś krotki, ale moze ze dwie, a powiedziałam ze mu często wyskakują i od razu mi przepisała dr, to Pepti i płaciłam za nie 5-7zł a aptece dbam o zdrowie bo zawsze była promocja taka, ale nie wiem jak jest teraz czy nie trzeba np jakiegoś miec dokumentu czy dziecko np jest alergikiem bo to jest lecznicze mleczko, a miałam straszne problemy z kupką małego a po tym mleku jak ręką odjął bóle zaparacia itd !!!!
Jeśli chodzi o mnie to prawie juz połowa za nami, cieszę sie jak głupia kazdym dniem tym cudnym stanem jakim jest ciaża, bo po 3 poronianiach straciłam nadzieja ze jeszcze bedzie mi to dane, a tu prosze ...!!! ale to zasługa mojego gina bo jak trafiłam do niego czyli po biochemicznej w pażdzierniku od razu mi dał Luteinę od połowy cyklu i zaszłam od razu i tak nosze do teraz maluszka, który daje o sobie znać juz od 14 tyg
nadal słabe ruchy ale to dlatego ze mam łożysko na razie przodujące, a czuję się od początku ŚWIETNIE !!! ani razu nie przytulałam kibelka, tryskam energią , wiadomo zdarzają sie dni gdzie sie nic nie chce ale to raczej wina pogody
brzuszek juz nieźle widać ( można obejrzeć sobie galerie w moim profilu) także na razie jest wszystko OK i mam nadzieje ze tak zostanie do konca
termin mam na 5 sierpnia !!
a płec nadal nie znana , tyłeczkiem sie odwracało za każdym razem i tyle widzieliśmy no ale moze teraz na wizycie sie juz coś wyjaśni, oczywiscie bym chciała córeczkę ale wiecie jak to jest, nie ważne co ważne aby było zdrowe i silne !!!!! ale napewno dam znac jak bede coś wiedziec
Dziękuję za pamięć słoneczka
pozdrawiam Was bardzo cieplutko i proszę ucałowac maluszki ode mnie
hmmmmm, poginęły mi wszystkie sygnaturki