Cześć Lachony ;-)
Dwa dni mnie nie było ale wybaczcie mam chrzciny w niedzielę i 1000 rzeczy do zrobienia.
Malutka gratulacje! Dużo szczęścia i miłości :-)
Miłka ja dałam 50zł na chrzest, a to dla tego,że jak bralam slub to mi w mojej parafii powiedział,że ile łaska ale nie mniej niż 700zł i organiście jeszcze 100zł. O tej stówie zapomnielismy dac po mszy, ale niech sie ksiądz z nim podzieli skoro tyle zgarnął. Przeginaja jak dla mnie i tyle.
Współczuje problemów z pracą Wam i łącze się w bólu. Mi nie przedłuzyli umowy i niedługo na zasiłku wyląduję :-(
Jagmar moja Hania mając dokładnie tyle ile Twoja Hela ważyła 6000gram, wiec tez drobna. Kiedys ładnie przybierała a ostatnio 100g w dwa tygodnie, ale była chora wtedy i lekarka mówi,że mam nie patrzec na to. Ale martwie sie troche, że jak za mało bedzie przybierac to karze mi dokarmiac a tego nie chce.
Ja laski byłam u alergologa dzisiaj. Wogole to sie wkurzyłam,bo Haniutka miała dzisiaj znowu krew w kupie ale tyle co nic jakies dwie kropki a ja nic podejrzanego nie jadłam tym razem. Któraś z Was tez pisała coś,że krew pojawia sie w lupie u dziecka chyba ale nie pamietam kto. Cholera ostatnio to jak coś glupiego jadłam a teraz nie wiem skąd
No ale alergolog powiedziala,że to nie jest pacjentka dla niej,że do gastrologa powinnam isc z tą krwia. Cos tam przebakiwała o badaniu per rectum
Wiec czekałam tyle czasu na wizyte aby powiedziała mi to oraz abym powoli nabiał wprowadzała, np mleko do kawy ( ja do tej pory kawy nie piłam karmiąc), jogurt jakis. Że już sie odchodzi od diety bezmlecznej. Mam obserwowac co sie bedzie dzialo i za 3 tygodnie u niej sie pojawic i powiedziec jak Hania po tym nabiale.
Umówiłam sie do mojej lekarki na piatek przyszly i robie posiew kału i zobaczymy.
smigam sie kąpac i lulu bo jutro tyle do zrobienia jeszcze mam.