Dziewczynki czy Wy tez macie wydety brzuch????
Ja centralnie tam gdzoe jest przyslowowia "oponka"mam balon...Maz co chwila pyta czy ja nie wydymuje tego brzucha...To juz drugi tydzien taki mam,z tym ze dzis jest naprawde wielki!!!!Mozliwe ze to naprawde juz tak szybko?Rozmawialam z kumpela,ona mowila ze przy drugim synku miala brzuch blyskawicznie...
Macie wiesci od Mikusi??
mamuska,&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& zacisniete,jesteem pewna ze bedzie dobrze i wstawisz sobie suwaczek
buziam,milej soboty...wracam do corenki bo lezy z temperatura biedactwo....
zdrowka dla coreczki !!
ja tez mam atki wydety brzuch szczegolnie pod wiczor ...a to moja pierwsza ciaza
hej dziewczyny

ja dowiedzialam sie ze zostane mama 2 tygodnie temu. jestem troche przerazona... milo mi bedzie z kims popisac bo jestem obecnie za granica i nie mam tu zadnych kolezanek, a juz zwlaszcza takich, ktore sa w ciazy. pozdrawiam wszystkie
witaj u nas i gratulacje

ja tez nie mieszkam w PL .... do tego niedawno zmienilam miasto i nie znam tutaj nikogo , a juz dziewczyn w ciazy to wogole

takze sama nie jestes

no i to moja piersza dzidzia bedzie , ale ciaza 2 , bo w pazdzierniku poronilam ...
Witam Was kobietki,
Mam dośc dzisiejszego dnia, poprostu dośc...
Pokłuciłam się strasznie dzisiaj z moim, ale to tak strasznie że boję się że dzidzia będzie wychowywac się bez taty...
Przepłakałam już pół dnia i końca nie widac...
Wiem że nie wolno mi się denerwowac... ale życ mi się już odechciało... wiem ze we mnie jest fasolka i tylko dla niej mam jeszcze jakiekolwiek siły do tego żeby funkcjonowac...
Czemu ja mam zawsze tak że te osoby na których mi tak bardzo bardzo zależy czemu te osoby zawsze znikają z mojego życia....
A co do jedzenia to ja wogóle nie mam apetytu od wczoraj prawie nic nie jadłam
poklociliscie sie jak sama piszesz o bzdure wiec nie ma co panikowac bedzie dobrze

tak to same rozwody by byly

)
ja tez nie raz mialam takie klotniez moim , ze juz bylam pewna , ze to koniec ... ale jestesmy razem dalej i jest coraz lepiej

bedzie doobrze !!!odsapnij , moze kapiel jakas i nie daj sie nerwa
dziekuje za mile przyjecie

brakuje mi strasznie babskich pogaduch ;(
ja ciagle rycze ostatnio i wszystko mnie wkurza... Moj tez dziala mi na nerwy, czuje sie czasem klebkiem nerwow i mam ochote zabic wszystkich wokol... moze dlatego ze jestem totalnie samotna. nikomu jeszcze nie powiedzialam o bobasie
hormonki moja doga szaleja

normalne tez tak niekiedy mam :/
opis jak zrobic suwaczek jest na stronie glownej naszych pazdziernikowek

dobranocka napisala wszystko co trzeba wiedziec powodzenia !!
A co do imion to chłopczy to Mateuszek albo Dawid a dziewczynka Gabriela a co to tego czy dziewczynka czy chlopczyk to naprawde nieistotne dla mnie najważniejsze jest żeby dziecko urodziło się zdrowe
Mam pytanie:
Ma któraś z Was termin porodu na 13.11.....????
chyba 13.10.??

jak tak to mi niby wychodzi ta data , ale okaze sie u lekarza niedlugo
Witam, można się przyłączyć;>
witaj jasne , ze mozna
widze , ze duzo z was chce dziewczynke

ja sie wylamie , bo mi sie chlopczyk marzy

ale wazne zeby zdrowe bylo , reszta malo istotna ....