reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2011

wow jednak ten olejek podziala :)))

Kasiadz w koncu masz malenstwo przy sobie gratulacje !! :-D

Witam z rana :-) Nie śpię dzisiaj od 4, bo już łapie mnie nerwówka- jutro szpital i cc. Żeby ta niedziela szybko zleciała, bo jak będzie mi się dłużyć to chyba się wykończę :tak:

dobrze bedzie , ale rozumiem stresa :/ lepiej cyba jak porod z nienacka zlapie wtedy sie nie mysli :)
jutro bede trzymac za was &&&&&&&&&&&&&&&&&& :)

Aaaa!
Mam MEGA problem!

Doradzcie, właśnie odszedł mi czop :-)
Ale mam teraz problem....

Czy mimo tego mogę przyjmować globulki z antybiotykiem?
Powinnam to robić jeszcze przez kilka dni,
odejście czopu nie oznacza że teraz zaraz zaczne rodzić,
więc nie wiem teraz co robić =(

Że też mi się takie rzeczy przytrafiają akurat w weekendy albo w niedziele :dry:

kurcze nie wiem ,moze zadzwon do poloznej , a jak nie odbierze to na odzial ginekologi poloznictwa gdzie msz radzic powinni ci powiedziec co i jak ...
Witam niedzielnie :-)

widzę, że olej działa cuda :-D która dziś piję ;-)

kurcze mi się zaczęła ślimaczyć w jednym miejscu blizna po CC, muszę iść po jakiś antybiotyk :dry: nie mam narazie temperatury ale w pierwszym przypadku jakoś ładniej mi się to goiło :dry:

oby ladnie sie goilo !! przepisza cos i bedzie git :)

jem obiadek i zmykamy na spacer :)
maly marudzi przez brzuszek od rana , spi niespokojnie biedak :( dobrze , ze nie placze !

reklama
wow kasiadz urodziła po tym oleju! gratki! ciekawe jak poród przebiegł...

my tez po obiedzie na spacer, ostatnie podrygi słońca.. moj od 10 nie spi, normalka, teraz probuje go uspic na cycu bo bujanie nie daje rady :dry:

Dzień doberek!!
Kurcze dziewczyny,kto by pomyślał 1 łyżka olejku i dzidzia na świecie i to jeszcze w expresowym tempie.Muszę kupic i spróbować.A jeszcze wczoraj sobie żarty stroiłyśmy.
Miłka mojej koleżance położna poleciła przemywanie wodą utlenioną i częste leżenie z brzusiem na zewnątrz-do wietrzenia,spróbuj!!

Położna powiedziala żeby normalnie antybiotyki wziąć =]

A ten czop to był taki.... wydaje mi się że spory.
I tak zabawnie, dosłownie wypadła taka galaretka. :sorry2:
nie wiem do czego to porównać =p

Tylko dzisiaj, żadnych akcji i żadnych stresów!
Jadę na koncert Michała Bajora =]

Oby nic sie nie rozkreciło w tym czasie bo bedzie zabawnie =p

Hej wam!!
wreszcie znów się sypanie rozkręca widzę!
My się powoli organizujemy. Poczytać się was jeszcze da bo do tego nie trzeba rąk urzywać :-) więc jestem na bierząco, ale pisanie odpada zupełnie!
Mam nadzieję że szybko nam się życie ureguluje bo chyba jestem uzalezniona od BB :-)

Cześć lachy!
Skurcze od krzyża co 10 minut, trwają ok 20 s, przed chwilą urodziłam na kiblu ogromną brązową galaretę, silne kłucie w szyjce i brązowe plamienie. To chyba dobrze, prawda :-)?

my tez po obiedzie na spacer, ostatnie podrygi słońca.. moj od 10 nie spi, normalka, teraz probuje go uspic na cycu bo bujanie nie daje rady :dry:

tak dlugo nie spi ?? kurcze ciekawe czemu ...a w ozku spi ?? moze tam go wsadzaj i troche pobujaj ??

Położna powiedziala żeby normalnie antybiotyki wziąć =]

A ten czop to był taki.... wydaje mi się że spory.
I tak zabawnie, dosłownie wypadła taka galaretka. :sorry2:
nie wiem do czego to porównać =p

Tylko dzisiaj, żadnych akcji i żadnych stresów!
Jadę na koncert Michała Bajora =]

Oby nic sie nie rozkreciło w tym czasie bo bedzie zabawnie =p

no i dobrze , ze sie zapytalas :)
milego koncertu :)

Hej wam!!
wreszcie znów się sypanie rozkręca widzę!
My się powoli organizujemy. Poczytać się was jeszcze da bo do tego nie trzeba rąk urzywać :-) więc jestem na bierząco, ale pisanie odpada zupełnie!
Mam nadzieję że szybko nam się życie ureguluje bo chyba jestem uzalezniona od BB :-)

hej Sivi opowiadaj jak tam porod :)
ja tez uzalezniona od BB :-D:cool2:

sivi witaj z powrotem :-) ja też już jestem uzależniona, bo wchodzę tu w każdej wolnej chwili :)

mileczka zaciskam więc kciuki, żeby się wszystko rozkręciło

elifit twoje dziecię ciekawe swiata skoro tak długo nie śpi :)

jagmar za ciebie też słońce kciukam

reklama
Do góry