reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2011

:-D:-D kasiadz urodzila!!! jednak olejek zadzialal, teraz pewnie bedzie jakis deficyt na olejki rycynowe w aptekach:-)

puella ja tez juz sie denerwuje jutrzejszym dniem, ty masz lepiej bo wiesz ze cesarka i juz a u mnie moze trwac 3 dni zanim pokroja
najbardziej martwi mnie zostawic Jasia na tyle dni

reklama
hej
Gratulacje dla Kasi. Olej jednak podziałał.
Mój patent z lewatywą na nic sie nie zdał poza tym, że mi troszkę lżej. Wygląda na to, że dzidzi na razie nic nie ruszy. Nie będę nas maltretować więc odczekam parę dni zanim w desperacji sięgnę po ten olej rycynowy.

Widzę, że olej rycynowy wymiata;-)
Klementinka ja do wczoraj też głównie myślałam jak zniosę rozstanie z Tosią, ale dzisiaj mam już taki mętlik, że sama nie wiem o czym myślę i czym się martwię. :sorry2:
Ilonka nie mam do nikogo numeru i nie wiem kto by mi swój podesłał:sorry: Ja swój wyślę komuś chętnie:tak:

u mnie dalej nic, poza cholernymi bolami plecow i podbrzusza.. w piatek kilka km spaceru, potem przestawialismy meble to sie nadzwigalam i wogole , ale nic. wczoraj tez jakis zabiegany dzien, pomaltretowalam malza, dluga sauna i nic.. pewnie jak bede juz totalnie zdesperowana za pare dni to polece po ten olejek.

gratuluje kasiadz - szczesciara!:-) poza tym kiepski nastroj mam

Aaaa!
Mam MEGA problem!

Doradzcie, właśnie odszedł mi czop :-)
Ale mam teraz problem....

Czy mimo tego mogę przyjmować globulki z antybiotykiem?
Powinnam to robić jeszcze przez kilka dni,
odejście czopu nie oznacza że teraz zaraz zaczne rodzić,
więc nie wiem teraz co robić =(

Że też mi się takie rzeczy przytrafiają akurat w weekendy albo w niedziele :dry:

helloł!!
no faktycznie olejek zrobił swoje jak widać... Jenyyyyy teraz to czas mi się będzie tak bardzo dłużył do środy i wizyty u lekarza...
mileczka
to nie ma na co czekać leć po olej, łykaj, a nuż Tobie też się uda i unikniesz CC!!

ja sie 100x budze w nocy spocona od skurczów itd ale bez żadnych rewelacji;P

monika
a na Twoim miejscu to bym sie nawet nie zastanawiała nad tym olejem tlyko bym już łykała.w najgorszym wypadku Cie przeczyści i tyle...

reklama
Witam niedzielnie :-)

widzę, że olej działa cuda :-D która dziś piję ;-)

kurcze mi się zaczęła ślimaczyć w jednym miejscu blizna po CC, muszę iść po jakiś antybiotyk :dry: nie mam narazie temperatury ale w pierwszym przypadku jakoś ładniej mi się to goiło :dry:

Do góry