reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2011

NO to super :):):) a do lekarza kiedy masz zamiar sie wybrac??
Co do tych mdłości to bardzo współczuje , okropne to jest niestety !!!!!!!!
Mnie zmuliło dwa razy juz , raz to przez cały dzien a drugi raz z samego rana ale jak zjadłam juz było ok !!!! Z jaśkiem mialam dopiero od 6-7 tygodnia wymioty !!!
NO ale narazie test negatywny, w niedziele musi juz był pozytywny :)O ile ie dostane @ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ale jak dostane to bede wyć jak głupia !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
witajcie mamuski

witam nowe mamuski Marciaag - witaj:)

widze ze juz zaczynaja sie Wam mdlosci:) mam nadzieje ze mnie omina:) mnie tylko czasami pobolewa podbrzusze:)a tak poza tym czuje sie w miare ok- :) wczoraj szwagierka i maz opijali dziewczynkę oby :)
moj synak nadal choruje zamiast polepszenia jest jeszcze gorze- doszedl kaszel i bol gardełka:(

a mnie nadal katar meczy:(

kachutka Właśnie już po terminie była ta bardzo blada kreska dokładnie 7 dni po terminie odczekałam trzy dni i dzisiaj zrobiłam test,ale nie z porannego moczu,bo nie miałam testu w domu zresztą rano było mi tak niedobrze,że tylko się modliłam żeby wszystko zostało tam gdzie jest chociaż ja od wczoraj prawie nic nie jadłam.W dniu spodziewanej @ była tylko jedna kreska

EDIT

Jutro umówię się prywatnie na wizytę i jak zdąrze to pójdę do naszej poradni się zapisać.Mój gin pewnie każde mi pójść od razu do szpitala zrobić bete a za dwa dni znowu :) zeby sprawdzić czy fasolka ładnie rośnie.Tak samo miałam w pierwszej ciąży,ale nie poszła tak jak mi kazał bo ja się panicznie igieł boje no i było za późno bo tylko od jakiegoś do jakiegoś tygodnia beta wzrasta w ciągu 48h dwukrotnie a później już tak nie jest i niepotrzebnie się stresowałam igłą :D

Ostatnia edycja:
witajcie mamuski

widze ze juz zaczynaja sie Wam mdlosci:) mam nadzieje ze mnie omina:) mnie tylko czasami pobolewa podbrzusze:)a tak poza tym czuje sie w miare ok- :) wczoraj szwagierka i maz opijali dziewczynkę oby :)
moj synak nadal choruje zamiast polepszenia jest jeszcze gorze- doszedl kaszel i bol gardełka:(

Zdrówka dla Was :*:*:*:*:*:*:*:* Ja to bym juz wolała te mdłości itd ale zeby juz być w ciązy !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Dobrze ze Ciebie omijają :) lepiej funkcjonujesz :):):):)

Mam nadzieję,ze test pokaże dwie kreski :D

Teraz zmykam bo zaraz mąż wróci z pracy i jedziemy na zakupy,bo lodówka jakaś pustawa się zrobiła :D a Oliwka musi jeść.
Przy okazji muszę kwas foliowy kupić i witaminy.Sama nie wiem czemu dopiero teraz wpadłam na pomysł żeby go kupić :/

Odezwę się wieczorkiem

Marciaaag witaj :) gratuluje fasolki !!!

witajcie mamuski

zdrowka duzo !!! :)

Mamuska bedzie 2 kreska ja ci to mowie :) &&&&&&&&&&

Cześć Wam dziewczyny :)
Dopiero co chwile znalazłam żeby do was zajrzeć:) Ale udało się :)
Jak Wam minął dzień??
Mój był straszny :( Hormony mi szaleją i przenoszę wszystko na pracę:((
Płaczą dziś nie było końca haha śmiesznie tak bo nigdy taka nie byłam :)

Płaczą dziś nie było końca haha śmiesznie tak bo nigdy taka nie byłam :)

Witamy w klubie placzliwych:-D:-D:-Dja to samo!!!!! Ryk bez powodu.....

Marciaag witaj!!!!!

Mamuska,a Ty w ciazy bedziesz!!!!!Zobaczysz jaka w niedzielke bedziesz szczesliwa!!!!!

mikusiu,zdrowka dla syneczka!!!!Moja corcia tez wlasnie od popoludnia narzeka,ze gardelko cos ja boli...dobrze ze juz jest duza i moze ssac tabletki na gardelko...Nienawidze kiedy ona mi choruje...

kachutka,mnie przed miesiaczka tez wyszla bladziuchna kreseczka,a ten test co robilam po-dwie grube krechy.Ja robilam dwukrotnie quick vue czy jak to tam sie pisze:)

Milego wieczorku dziewczynki!
Ja dzis spalam w dzien 4 godziny,mezus wlasnie wrocil z pracy-czas mu obiadek podac,mloda cieszy sie bo od pon iedzialku ferie,wiec w domu lus blus;)

reklama
Hej babeczki melduję się że żyję ale co to za życie wiecznie śpię hehe
wstaje koło ósmek łykam piguły jem śniadanko (mimo że nie mam na nie ochoty) potem kawa przy kawie spędzam 1,5 godz. robię się senna mała drzemka godzinka do dwóch potem robie obiadek, po obiadku drzemka też tak godzinka dwie potem kawa i jakiś film wieczór zapada. Trzeba jakąś kolację uklechcić bo mężuś głoooodny. potem trochę posiedzieć przy książce myju myju i znowu spać obłęd ciekawe kiedy to mi minie. Wiem że misie w zimie lubią spać ale żeby aż tak?

Do góry