reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2011

Asionek to witaj w klubie, mój mały chochlik też w ostatniej chwili wsadził łapkę i tak się urodził, rączka przy główce i właśnie dlatego mnie porozrywało :wściekła/y: Z pierwszym miałam to samo, ale wtedy mnie nacinali ,a tu pozwolili abym popękała :angry:

Ja dziś też mykam po espumisan bo już i tak się mały wycierpiał ,a tak uważam na to co jem :-(

A mam jeszcze pytanko, werandowałyście swoje maleństwa przed pierwszym spacerkiem? Czy od razu wyszłyście z maluszkami na spacer?

Ostatnia edycja:
reklama
hej :)

wlasnie we Fr tv mowili o babce z Chicago co w 9 miesiacu poszla na maraton jeszcze 40 km zrobila i pojechala na porodowke hehe , niedziwne ;))
moze to jakis sposob ? :)))

Widzę,że ona już sławna na cały świat.
Tutaj całą niedzielę o niej trąbili i nie byłoby w tym nic dziwnego,gdyby ona biegała przed ciążą,ale ona maraton zaczęła sobie od maratonu bez żadnego przygotowania.A do tego w niedzielę było chyba 28 C.Więc gdzie jej rozum??

Witam z rańca!
Znów skurcze postawiły mnie na nogi skoroświt.I co wstałam i przeszło:crazy:.Zwariować można.
Ale ja powodów do stękania nie mam,przy niektórych z was,więc się nie odzywam:sorry:.
Pewne jest to,że kiedys nastąpi ten dzień i jest to nieuniknione.

dziewczyny a ile czasu może odchodzić ten czop? bo mi chyba już z 2 tyg odchodzi. Wcześniej miałam co jakiś czas śluz podbarwiony brunatną krwią, w czwartek było więcej tego podbarwionego śluzu, dzisiaj rano też sporo, a teraz odkryłam takiego gluta jak budyń waniliowy (ale skojarzenie) :rofl2:

kasia mi około tygodnia odchodził albo nawet dłużej. Nie wiem czy do końca wypadł bo był całkiem bezbarwny.

Ja się czuje jak z krzyża zdjęta. Wszystko mnie boli i oczy mi się zamykają. Nogi mnie bolą i brzuch jakiś ciężki się zrobił.

ja tam jednak się skuszę, tym bardziej że na sr o tym mówili, zobaczymy jaki będzie efekt:) jak jutro się nie odezwę tzn że podziałało:)
poczytałam na forach i bardzo dużo osób kilka godzin po koktajlu urodziło, niewiele kobiet pisze że to nie zadziałało. A że termin mam na dzisiaj, to myślę że mogę próbować metod wywołania porodu. Seks nie działa, a teraz jak mąż usłyszał że mam rozwarcie to powiedział że absolutnie seksu nie będzie bo jeszcze mała za przyrodzenie go złapie:-D

Kasiadz ja miałam dziś pić a tutaj zadzwonili do mnie że jutro mi zamówione meble przywiozą:wściekła/y:Mieli dziś... Więc raczej z porodówki ich nie odbierzemy. Musze dać sobie na wstrzymanie :( Czyli planuje akcje olejkową na jutro....U mnie czop odchodzi chyba od dwóch, trzech dni.

Super, że Herbatka urodziła.... Ale długo sie męczyła... Biedaczysko, dobrze, że już ma za sobą.

A ja chyba bede do Grudnia w ciąży chodzić:hmm::hmm::hmm:....

mikstura wypita: łyżka kawy+łyżka oleju. kawa zneutralizowała smak i zapach więc nie było problemu z wypiciem:). Mam tylko nadzieje że nie za małą dawkę wzięłam, ale nie ma co przesadzać z ilością

Mileczka aż tak źle nie będzie. To by był jakis fenomen na skalę światową ;) Ja dzisiaj próbuje ale nie z olejkiem rycynowym. Cały dzień dzisiejszy i wczorajszy chodzę do toalety i nic... tylko się męczę i stękam. Jak na poród nie pomoże to na co innego na pewno.

Chciałam sobie uciąć drzemkę ale jakaś wredna pinda mucha mnie molestuje od godziny. Nie mogę skubanej dorwać taka jest szybka albo to raczej ja jestem taka ociężała.

Ejjj zepsuł nam się samochód. W sam raz żeby mnie nie zawieźć do porodu.

KASIA to ja teraz proszę o dokładne zdawanie relacji z postępów skurczowych !!!

Kasiadz to pisz pisz jakby coś sie zaczynało :) A lepiej wziąć za mało, niż za dużo :)

Jagmar nawet mi nie mów... Ja wczoraj popołudniu sie z taką pindą meczyłam. W końcu dałam za wygraną i cały dzień półprzytomna chodziłam. Przynajmniej nerwów ozczędziłam:-)

reklama
Kasia w takim razie melduj na bierząco co u Ciebie.Kurde jak pomoże coś czuję,że wszystkie zaczniemy pić rycynę na litry:-D:-D,mnie przeraża wielkie sranie po tym,bo mój przyjaciel hemoroid rozgościł sie na dobre i dokucza nieustannie!

Do góry