reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2011

zasiedziałam sie przy poprawkach do pracy mgr 4 godziny!!!!!
kręgosłup mnie naparza i znowu brzuch poblewa tak "miesiączkowo" i nawet troche w krzyzu. Emilka chyba mnie ponaciskała, bo nie wierze, żeby to już coś zaczęło się, napewno nie bede miała tego szczęścia urodzić wcześniej pare dni lub o czasie tylko znaąc mojego pecholca przenosze hehe

herbata
jeszcze nie musi wychodzić dzisiaj, ale jak nie wyjdzie za tydz lub dwa to też złapie doła totalnego...

No i to słynne zatrudnienie małża do obowiązków małżeńskich w celu wywoływania wcześniejszego porodu też nie działa, może te liście malin trzeba zacząć pić? No nic, jest 2 dni do pełni, to moze ten przesąd się sprawdzi, że niby więcej dzieci się wtedy rodzi...
Ja już testuje męża i dziś poważnie wysłałam go własnie po jakąś herbate z liści malin niech poszuka po mieście...

reklama
madzilka
też mi brzuchol twardnieje mocno, ja myślę wtedy że ona tak się pręży mocno i dupke wypina nie wiem, nie lubię tego uczucia, od czasu do czasu małego kopa przywali to wiem że jest z nią ok:-)
Ewa
współczuję Ci teraz tego chodzenia do szkoły szczerze nie chciałoby mi się ;-)

a ja nie moglam znalezc slynnych zapalek, wiec wyobrazilam sobie rozsypana zawartosc na podlodze:-D oj ciezko pozbierac 20, chyba druga polowe pozbieram za jakies pol godz:-D

monika ja rozsypalam waciki do uszu, zrobilam 200 przysiadow i na drugi dzien umieralam z powodu zakwasow :/ ale moze Tobie sie uda i dziecko zechce sie ruszyc.

dol mnie jakis zlapal...:-(

herbata - juz czuje te zakwasy, dlatego nie bede "zbierac" wiecej, wogole to nic nie dziala, wiec odpuszczam - tylko stresu wiecej..

sivi -max tydzien jeszcze meki masz..

reklama
Ja już chyba wszystkie sposoby wywoławcze wypróbowałam w zeszłym tygodniu i potwierdzam! MIT! kolejny...jak któraś ma urodzić to urodzi i po 1 przysiadzie, a jak nie to żeby się miało zawalu dorobić to na siłe nie da rady nic wycisnąć, tylko się zakwasów nabawicie tak jak ja.

Do góry