NabAwe
mamusia Emilki :)
zasiedziałam sie przy poprawkach do pracy mgr 4 godziny!!!!!
kręgosłup mnie naparza i znowu brzuch poblewa tak "miesiączkowo" i nawet troche w krzyzu. Emilka chyba mnie ponaciskała, bo nie wierze, żeby to już coś zaczęło się, napewno nie bede miała tego szczęścia urodzić wcześniej pare dni lub o czasie tylko znaąc mojego pecholca przenosze hehe
herbata
jeszcze nie musi wychodzić dzisiaj, ale jak nie wyjdzie za tydz lub dwa to też złapie doła totalnego...
kręgosłup mnie naparza i znowu brzuch poblewa tak "miesiączkowo" i nawet troche w krzyzu. Emilka chyba mnie ponaciskała, bo nie wierze, żeby to już coś zaczęło się, napewno nie bede miała tego szczęścia urodzić wcześniej pare dni lub o czasie tylko znaąc mojego pecholca przenosze hehe
herbata
jeszcze nie musi wychodzić dzisiaj, ale jak nie wyjdzie za tydz lub dwa to też złapie doła totalnego...
Ja już testuje męża i dziś poważnie wysłałam go własnie po jakąś herbate z liści malin niech poszuka po mieście...No i to słynne zatrudnienie małża do obowiązków małżeńskich w celu wywoływania wcześniejszego porodu też nie działa, może te liście malin trzeba zacząć pić? No nic, jest 2 dni do pełni, to moze ten przesąd się sprawdzi, że niby więcej dzieci się wtedy rodzi...