reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2011

atram kochana trzymaj sie dzielnie. mam nadzieje ze Maly w koncu sie zdecyduje, ale widze ze uparty jak i moja :sorry: wspolczuje nocki.

kasiadz bardzo mi przykro ze spotkalo Cie cos takiego :( mam nadzieje ze szybko dojdziesz do siebie. dobrze ze nie zostalas sama

Ewa nic nie zrobisz, jesli dziecko nie chce to sie nie urodzi... :-p

agnus bardzo wzruszajace... ale mi hormony szaleja

Justys wszystko sie ulozy! poczatki sa zawsze ciezkie. 3mam kciuki za Ciebie i malego Antosia. moge sie domyslac tylko jak jest Ci zle z powodu braku meza...eh, co za zycie

ja cala sb i nd umieralam z powodu bolu plecow. spalam moze 4 h :eek: czekalam na skurcze brzucha, ale nie nadeszly... no moze pare wieczorem. dzis za to wszystko ustapilo. juz sama nie wiem co myslec. slyszalam ze mozna miec tylko krzyzowe, a moje byly tak silne ze faktycznie moglam nie czuc innych, ale to widocznie nie TO skoro przeszlo :crazy:

Milka chyba wyszla wczoraj z Helenka do domu

reklama
cześć lachy... Ja to pierdziele...Wyłączam telefon, nie wychodze z pokoju, nie zaglądam na społecznościówki... Tekst pt:" Tyś jeszcze nie urodziła???!!!" powoduje u mnie fale narastającej nudności i chęci narzygania na pytającego. Jutro miałam jechać do kliniki na indukcje ale okazało sie że mam "mierne przygotowanie do porodu" więc tylko ktg i pewnie odeślą mnie do domu na następny tydzień. Dziś jeszcze miałam sprawe w sądzie o spadek po tacie więc humor generalnie nie ciekawy.

CO do ubrań to też nie mam żadnej kurteczki, zarzucam na siebie grube poncho i jakoś sie tocze. Dodam że nadal w japonkach popierdzielam, gdzie na mieście już ludzie w czapkach i szalikach chodzą...

Dostałam fotke Emisi od Anek30bb. Jest śliczna ale niestety nie moge zdjęcia zrzucić z komórki na kompa bo jest w jakimś tam dziwnym formacie. Ale przesłałam ją do Elifit może jej sie uda.

Atram i co? przeszło ci wszystko czy dalej cie męczy??

Mój nawet do pracy już nie chce chodzić, sam jest w desperacji tak jak ja, bo się już z niego smieją ile ja jeszcze w tej ciązy bedę chodzić ...

hej laski :)
nadrobilam troche

widze humorki nie za fajne :( no , ale co sie dziwic :(
oby szybko kazda z was urodzila !!
ja to sie bardzo ciesze , ze tak u mnie wyszlo i nie musialam czekac do tego 20ego :/

malutki jest przekochany , spi ladnie ja sie wysypiam , tylko krocze nawala , no , ale calkiem idealnie nie moze byc wiec nie narzekam :)
z cyca ladnie je i to mnie cieszy ,bo myslaam , ze nie bede karmic ....

Kasiadz bardzo mi przykro :(

Atram kurcze powiem ci , ze ja skurcze mialam od razu co 6 min. ale nie postepowaly bardziej , dopiero jak mi dali epidural to sie ruszylo szybko i rozwarcie migiem poszlo
takze roznie bywa i dziwi sie , ze cie odeslali do domu :/ a na KTG jakiej sily te slurcze byly ??
oby sie rszylo juz na calego !! trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& :)

od wczoraj jak chodzę to tam na dole w kroczu przeskakują i strzelają mi kości,, to normalne? strasznie wkurzające to jest, wczoraj nawet mąż kazał mi leżeć i się nie ruszać i krzyczał na mnie jak chodziłam

właśnie mnie brzusio rozbolał...... a mała dzisiaj jeszcze się nie ruszała:(

kasiadz normalne, normalne... zapowiada porod :D ja caly weekend mialam masakre i sie wyciszylo...

Asionek fajnie ze juz po jestes... dobrze ze mozesz karmic. niepotrzebnie sie martwilas. tez bym chciala byc w domu z bobem...eh to czekanie to wykancza czlowieka

reklama
Ja na jakieś boleści nie narzekam jak na ciężarną na tym etapie to czuję się super
tylko samopoczucie jakieś do du.... no i stresik związany z przyszłym tygodniem, no i czuję że jakieś przeziębienie mnie bierze bo jakaś rozpalona jestem i gardzioł pobolewa brrrrrrrrrrr co za okropna pogoda w domu piździ mam nadzieję że teściu w piecu nahajcuje:-)

Do góry