reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2011

moj maluch 4 tygodnie przed termnem wazyl 3300, podobno 10% moze byc bledu co nie zmienia faktu ze bede walczyc o usg przed porodem, jak bedzie 4 kg to chce cesarke, inaczej nie urodze

reklama
u mnie lekarz powiedział że jest 300g tolerancji błędu, tydzień temu Tosia ważyła 3400g. u mnie w szpitalu jak dziecko ma przewidywaną wagę powyżej 4kg to robią cesarkę z automatu

no ale wiecie one tutaj na oko wszytsko mierza, ja ostatnie usg mialam w 20 tyg
'dlatego mysle ze mlody musi byc spory skoro wysyla mnie na sprawdzenie
kurde pietra mam
bo tak jak mowiela u mojego r w rodzinie wszystkie dzieciaki powyzej 4kg i dlugasne byly

asionek urodzila - ale fajnie! wlasnie sobie obejrzalam fotki na fb :)

wczoraj jakis dziwny dzien mialam, zaczelam od totalnego braku energii, potem nagle mnie wzielo na porzadki w ogrodzie - wyrywalam i scinalam wyrosniete i uschniete badyle(kwiatki i chaszcze), potem padlam, jakiegos nerwa dostalam i chodzilam nabuzowana jak osa,wieczorem pojechalismy do ikea , a po sklepie to juz maraton od wejscia do wyjscia.. normalnie myslalam, ze na czworakach do domu bede wchodzic - taki bol wszystkiego co tylko mozliwe.. w nocy mialam takie bolesci jakby okres stulecia mial nadejsc, ale chyba przeszlo , bo usnelam po jakims czasie. teraz znow detka i wszystko boli. mysle co by tu robic ,zeby dzien jakos zlecial..

a jak u was ????

Ostatnia edycja:
Hej wiecie, że jeszcze nigdy o tak bladym świcie nie zaglądałam na BB. Mój debiut.
Jadę do doktorki na badanie. Poproszę żeby mi masaż zrobiła (szyjki oczywiście) ciekawe czy się zgodzi bo z nią to różnie może być.
Miłego dnia :) pozytywnych rozpakowań.

asionek urodzila - ale fajnie! wlasnie sobie obejrzalam fotki na fb :)

wczoraj jakis dziwny dzien mialam, zaczelam od totalnego energii, potem nagle mnie wzielo na porzadki w ogrodfzie - wyrywalam i scinalam wyrosniete i uschniete badyle(kwiatki i chaszcze), potem padlam, jakies nerwa dostalam ,a potem nagle pojechalismy do ikea , a po sklepei to juz maraton od wejscia do wyjscia.. normlanie myslalam, ze na czworakach do domu itd w nocy mialam takie bolesci jakby okres stulecia mial nadejsc, ale chyba przeszlo , bo usnelam po jakims czasie. teraz znow detka i wszystko boli. mysle co by tu robic ,zeby dzien jakos zlecial..

a jak u was ????

To moze cosik sie u ciebie zaczyna dziac? Zrob jakas gimnastyke sobie albo bieganie po schodach ;-)

Hej wiecie, że jeszcze nigdy o tak bladym świcie nie zaglądałam na BB. Mój debiut.
Jadę do doktorki na badanie. Poproszę żeby mi masaż zrobiła (szyjki oczywiście) ciekawe czy się zgodzi bo z nią to różnie może być.
Miłego dnia :) pozytywnych rozpakowań.

To powodzenia!

Ja dzis popoludniu tez do lekarza ruszam, ciekawa jestem bardzo jaki dzidziuch jest duzy i jak moja szyjka. Mogloby sie cos powoli zmieniac w kierunku porodu...

reklama
gosiane
Zrob jakas gimnastyke sobie albo bieganie po schodach
wink2.gif

nie mma schodow tutaj..moze chociaz przysiady sprobuje,ale bol mnie do tego zniecheca :/

tak jak Ty i wszystkie nierozpakowane , zycze sobie,zeby to bylo "juz" :-):tak:

Do góry