reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2011

hej kobitki
ostatnio malo jestem bo ciagle gdzies jezdzimy, wykorzystujemy piekna pogode

Jagmar co za sytuacja, zeby zabraklo numerkow

ale zazdroszcze wam tych maluszkow przy was, niestety ja z koncowki to jeszcze poczekam
a czy ktos wie co u Anulki?
Ataram tez sie dlugo nie odzywala

reklama
Ja chyba sobie posprzątam :confused2: bo już od TV mózg mnie swędzi...

cytryna - a w polar jakiś nie wejdziesz ?

pisałam do Anulki na PV bo miała termin na 1 października ale jak na razie nic mi nie napisała :dry:

A moze anulka na porodowce siedzi? :-)

Tak wogole dzien dobry wszystkim!
U nas tez super pogoda a ja mam jakiegos lenia. Musze sie zebrac i jakos wykorzystac ta ladna aure bo jak sie zaczna deszcze i sniegi to juz sobie nie pospaceruje tak.

Ciekawe czy dzisiaj jakis maluch zdecyduje sie wyskoczyc :cool2:

Odezwa sie dziewczyny wczesniej czy pozniej, pewnie sa zajete :)

Milka nic mi sie nie dopina, a juz jest dosyc chlodno. Teraz 10 stopni, ale ponoc ma byc 16 popoludniu, wiec moze na jakis szpacer sie zalapie :). maz niestety maly jest i szczuply (spodnie nosi tylko rozmiar wiekszy ode mnie) wiec z jego ciuchow tez nie skorzystam.

ja sie ciesze ze nie bede w ciazy zima bo nie wiem jakbym sie ubierala

mam nadzieje ze pogoda sie nie zmieni drastycznie i to co mam mi wystarczy, choc juz tak mam dosc tych ciazowych ciuchow

hello
czytałam was wczoraj ale siły nie miałam odpisac... jednak wstawanie co 3h na tabletkę jest męczące... nie wyobrażam sobie już teraz wstawania na karmienie nawet co 1,5h i już wiem, że każdy kto mówił mi że nie wytrzymam i wezmę małą do swojego wyra- miał rację... ja już kapituluję a jeszcze nie urodziłam hehe

elifit
pewnie przeżycie- taka pierwsza kąpiel, coo? fajnie że sobie radzisz i masz jeszcze czas na bb:)

hej
miałam jechać na ktg do przychodni przyszpitalnej ale zanim się tam dodzwoniłam to numerki się skończyły :(. Teraz szukam jakiejś prywatnej przychodni, która robi ktg.
wysłałam Ci na pw info w tej sprawie może przydatne może nie, ale jedyne co moge podpowiedzieć.

reklama
Do góry