reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2011

Kurcze...według listy październikówek to z początku października przede mną została tylko Anulka i Karolincia i jeszcze jakaś ale ja jej nie kojarze, a potem ja!!! ale na mnie nie ma co liczyć....czuję się świetnie mimo moich usilnych starań żeby tak nie było...:-(

reklama
Kurcze...według listy październikówek to z początku października przede mną została tylko Anulka i Karolincia i jeszcze jakaś ale ja jej nie kojarze, a potem ja!!! ale na mnie nie ma co liczyć....czuję się świetnie mimo moich usilnych starań żeby tak nie było...:-(

sivi no nie nie wiem czy tak nie można na ciebie liczyć, Ty już też na mecie prawie. Twoje samopoczucie może się zmienić z godziny na godzine.

elifit powodzenia przy pierwszej domowej kąpieli.

malutka cieszę się bardzo, że już masz to za sobą :). Tak Cie przedwczesnym porodem straszyli a tu proszę w terminie.
Zaczynam się bać, że ze mną będzie tak samo ;(

no to mamy pierwszego bobasa z pazdziernika :) Malutka fajnie , ze juz po nameczylas sie troche :(

oj zebys sie nie zdziwila :)))

ale sie nazarlam Tortilli ... chyba pekne :/

Czeeeścć, meldujemy że my już w domu :-)

umęczyli nas w tym szpitalu niemiłosiernie, w sumie to tydzień spędziłam jakby nie licząc tych kilku godzin we wtorek :szok:

Ale było warto :-) Mój synek jest taki grzeczniutki że szok, non stop przy cycu by wisiał, smoka ble, butla ble, pokarm szybko dostałam bo od razu dostawiłam, wczoraj nawał ;/ dziś się stabilizuje, no i brodawki popękane ale to szczeeegół ;-)
Aruś śpi 1,5-2 godz w dzień a w nocy to mu się zdarzy nawet 4-5h snu oł je :tak:
Tak się bałam że sobie nie poradzę ale instynkt robi swoje :-) Przed nami pierwsza kąpiel w domu :)
fajnie że wreszcie w domciu:)

ale sie nazarlam Tortilli ... chyba pekne :/
a ja chleba ze smalcem:)

supre wieści dzisiejszego dnia, mamy pierwszego październikowego maluszka, ale dzień jeszcze się nie skończył..........
ja przejechałam ponad 100km po dziurach i cisza, ale mam jeszcze trochę czasu przede mną jest sporo osób w kolejce:)

Kasia jak ja dostałam skurczy porodowych to po wycieczce samochodem do szpitala (25km) skurcze mi się wyciszyły. Tak się stało dwa razy :).

Mi M przywiózł ciasto orzechowe od swoich dziadków. Zjadłam ogromniasty kawał tego ciasta i czuję, że to był średni pomysł bo mi teraz przez te orzechy w jelitach mieli a o efektach takiego mielenia nie będę się rozpisywać. Napiszę tylko, że mało przyjemne są dla otoczenia ;p.

my już po kąpieli, mały protestował bo ma złe wspomnienia ze szpitala ale później jak aniołek :) tatuś suszył, mama myła :) mój mąż chodzi rozanielony, fajnie tak widzieć jego nieporadność i służyć radą, ehehe w końcu mam 4 dni więcej doświadczenia ;-)

malutka wreeeszcie, musiałaś mnie i Werkę dogonić no bo jak to my już po a ty się tam chowałaś ;-):-D

reklama
Do góry