reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2011

Rabbit oj bedziesz pierwsza mamusia na naszym watku :) trzymam mocno &&&&&&&&&&&&&&&&& napewno bedzie dobrze !!

Ivi u nas kazali brac dresy .. ale i tak bede miala koszule , bo na poczatku chyba wygodniej i do porodu tez sie przyda :)
dieta dobra :) moj gin tez ma podobne zdanie , kaze jesc duzo ryzu , z czrwonym miechem najlepiej i ziemniaki

Nati wszytskiego naj naj dla coreczki :)

Kasiadz baw sie dobrze na weselu :)

Asionek nawet nie mów mi o upałach, bo sama nie wyrabiam na zakrętach :eek:
Apropo bólu głowy to nieraz też boli jak za długo się śpi :-p
Ja wczoraj poprałam dużo ciuszków dla maluszka, a dziś brak weny, by je poprasować. Jestem padnięta po sprzątaniu, wezmę się za to później chyba....
I musze jeszcze skompletować wyprawkę, bo paru rzeczy mi brakuje

ja juz nawet nie mysle o tym jak mi goraco :/ juz zrezygnowana jestem hehe
u was przynejmniej od jutra ochlodzenia , a ja nie mam na co liczyc przynajmniej przez kolejne 2 tyg. :/ w Pl zapowiadaja po 19 , 18 stopni w dzien w nastepnym tyg. , a ja mam w nocy cieplej , idzie dostac kota :/
ja wlasnie piore pierwsze ubranka dla malego , poszly biale :)
tyle tego jest , ze porazka , a jeszcze wypadaloby to poprasowac troche :szok: tylko w taki skwar to ja nie wiem jak , a czekac na ochodzenie to sobie mge , az w koncu urodze szybciej hehe

Maggie mi też nie podawali ale to jest napisane na wydrukach z USG? Dostawałaś wydruki? Tam jest sześć tysiąc jakiś dziwnych wymiarów, długoci, terminów... tam jest wpisany termin z USG :)

u mnie nigdy nie podawali terminy porodu z USG ...

A jezeli o spanie to najbardziej mnie bola biodra i to przewracanie sie z boku na bok .Co sie nastekam i najecze to przy seksie tyle odglosow nie wydaje:szok:

mnie nawet biodra przestaly tak naparzac , za to maly ma po prawej stpe w zebrach i boli jak leze :/

zapraszam i do mnie...os rana dałam radę jedynie łazienkę posprzątać a lało się ze mnie bardziej niż z sprzątanego prysznica :sorry: musze ogarnąć bo jutro wraca moje pierworodne dziecię z wakacyjnych wojaży...mam nadzieję że upał odpuści bo szkoda mi tego moje bąbla 9 godzin w pociągu w upale.

Kobitki jestem w 9 okienku
!!!!!!!!! jupi

wow juz 9 miesiac ?? !! niezle :)

nie mam sil odpisac reszcie. jakis dol mnie dopadl

no to zeby dolek szybko przeszedl :)))

reklama
asionek wspolczuje, juz cale szczescie mam poprane i poprasowane, ale sie troche nastalam. jakbym wiedziala ze to takie pracochlonne to zrobilabym to szybciej. teraz wszystko zajmuje mi duzo wiecej czasu...

a co ruchow malucha to powiem wam ze mnie w ogole nie bola kopniaki. moze czasem zachce mi sie siku jak dostane po pecherzu, ale nic poza tym. chyba jakies grzeczne dziecko mam

ja też jeszcze nie mam nic poprane, bo ciągle sobie wmawiam, że się jeszcze zakurzy w szafkach(mam jakieś takie nieszczelne), ale w tym tygodniu muszę się już za to zabrać, bo faktycznie co tydzień to ciężej stać przy żelazku.

U mnie też się już ochłodziło i wiaterek powiewa, można odetchnąć.

jewcia moja znajoma ma dwóch synów a córeczka jest bardzo dziewczęca i laleczkami chętnie się bawi i komputer nie robi na niej wielkiego wrażenia.
jagmar-to mnie pocieszyłaś, mam nadzieje tylko ,ze lekarz się nie pomylił i z córeczki nie zrobi się synuś.

Dziewczyny, czy któraś może mi pomóc, bo mam takie pytanie-dlaczego u mnie na pasku zadań, tam gdzie jest odpowiedz, cytuj itd.nie ma tych dwóch karteczek, obok trójkącika po lewej stronie i dlaczego po prawej nie mam tej opcji "dziękuję", obok słowa "udostępnij"?
A teraz to nawet mi "udostępnij" zgineło!

Ostatnia edycja:
asionek wspolczuje, juz cale szczescie mam poprane i poprasowane, ale sie troche nastalam. jakbym wiedziala ze to takie pracochlonne to zrobilabym to szybciej. teraz wszystko zajmuje mi duzo wiecej czasu...

a co ruchow malucha to powiem wam ze mnie w ogole nie bola kopniaki. moze czasem zachce mi sie siku jak dostane po pecherzu, ale nic poza tym. chyba jakies grzeczne dziecko mam

oj roboty przy tym bedzie juz to widze hehe
samo wieszanie zajelo sporo czasu ;)
moj tez grzeczny , czasami mocniej walnie , ze az sie przestrasze , ale bolec nie boli

ja też jeszcze nie mam nic poprane, bo ciągle sobie wmawiam, że się jeszcze zakurzy w szafkach(mam jakieś takie nieszczelne), ale w tym tygodniu muszę się już za to zabrać, bo faktycznie co tydzień to ciężej stać przy żelazku.

U mnie też się już ochłodziło i wiaterek powiewa, można odetchnąć.

ja przykryje tetra i chyba sie nie zakurzy :)

asionek no ciekawe czy będzie chłodniej u nas - przydałoby się parę stopni w dół :-)

no mowili , ze juz w nocy duzoo chlodniej ma bc i burze niestety , a od jutra chlodniej tak wiec glowa do gory :)
ja bede sie dalej meczyc :/

mój maluch coś dzisiaj leniwy...nie lubię jak taki jest...mało kopie...może też mu gorąco...:sorry::sorry:

moze tak byc , moj tez w takie upaly leniwy bardziej byl

Dziewczyny, czy któraś może mi pomóc, bo mam takie pytanie-dlaczego u mnie na pasku zadań, tam gdzie jest odpowiedz, cytuj itd.nie ma tych dwóch karteczek, obok trójkącika po lewej stronie i dlaczego po prawej nie mam tej opcji "dziękuję", obok słowa "udostępnij"?
A teraz to nawet mi "udostępnij" zgineło!

nie mam pojecia od czego
ja dziekow to slac od dawna nie moge :/ nie wiem czemu

U mnie już lepiej, od rana pada deszcz i jest o wiele chłodniej, więc może troszkę pośpię :)

mileczka- kochana moja kuzynka miała cc w 38t i 5 dniu, ja idę do lekarza 2 września i wtedy ma podjąć decyzję.

Rabbitku- kochana trzymamy kciuki :*

reklama
Do góry