reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2011

reklama
Ja tam nie bede w zadne kombinezoniki ubierac dziudziula. Przeciez ten kawaleczek z wyjscia do sam to pare metrow a po co ma mi sie przegrzac w drodze do domu.
Ubiore go w czapusie, body, i na to cieply pajacyk. lapki i do fotelika ( mam w komplecie ochraniacz na nozki z fotelikiem takze to jeszcze zarzuce:)
I siup szybko do domku ale sie nie moge doczekac:-D

Juz mi sie po nocach spi moje malenstwo:laugh2::laugh2:

Ah zaraz biore sie za jakies prasowanie i pakowanie. Bo jedziemy pojutrze z moim M nad morze do znajomych na weekend:cool: nozki sobie pomocze troche i pooddycham jodem.
A za poltora tyg moj leci do Polski na urlop, zgodzilam sie bo coz moze nie urodze jeszcze. Choc to tylko miesiac przed terminem, kto wie:eek::eek:
No i obawialam sie pretencji pozniej ze "czemu nie pojechalem, i tak wiedzialem ze nie urodzisz"... Takze w dopie go mam!:crazy:

Mapy Google

Dokladnie tutaj jedziemy. Tam nie raz ludzie sie kapia. Ja do kolan wejde nie wiecej:-D:-D

46350656.jpgsaltburn1.jpg to jest wlasnie ta plaza:)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Hejj witam i ja was :) często was czytam ale mało się ostatnio udzielam hihi ;-) ciężko mi się czasem w temat wbić :) u mnie too handra jakas ;/ wzystko mnie denerwujee i taki dołek jakby. Opuchnięte ciało tłuste włosy zapocona skóra ehh... i taki brak jakiejkolwiek siłyy , może niedługo przejdzie oby oby !!! Wam też dokuczają te rzeczy?

werka ta mapka nic mi nie pokazała...no to wam życzę cudnej pogody!!! bo ostatnio to jest kwiecień plecień...

To i tak wrześniówki się długo trzymały w porównaniu z poprzednimi miesiącami.

kiwii ja na szczescie nie puchne... wlosy mi sie zawsze przetluszczaly, wiec myje codziennie :tak:a od jakiegos tygodnia rzeczywiscie wiecej sie poce i mi goraco caly czas - wszedzie okna otwieram, a inni za mna chodza i zamykaja ;) bo niby wcale nie jest goraco! A i sily na nic tez nie mam ale to z niewyspania... wczoraj w nocy 4 godziny, przedwczoraj 5 godzin, jeszcze jedna taka noc i bede siedziec jutro w pracy i ryczec ze zmeczenia.

reklama
Do góry