reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2011

reklama
Dzień dobry,

Niestety im bliżej końca tym częściej jakieś dziadostwa będą nas łapać...biedna Ewa ale pewnie tak jak Rudson poleży troszkę i wyjdzie do domu :tak:

Hej
Ewa trzymam mocno!!

A ja mam stres. Jem normalnie a cukier 1 raz mi skoczyl na czczo... Pozatym maly nadal dziwny, prawie sie nie rusza, a jak juz inaczej niz zawsze. Moze sie obrocil... Chcialabym go juz przy sobie:zawstydzona/y:

Ewa mocno trzymam kciuki za Ciebie i dzieciaczka...

'hejka mamuśki!! ja już po śniadanku i oczywiście leże....no cóż jak trzeba....blleeeee....dzieciaki się rozpychają tak bardzo że z trudem oddycham...a Julka już jest tak nisko że wydaje mi się że zaraz wyskoczy :p

jak tam dzisiaj wasze samopoczucie???

Ewunia,kciuki zaciśnięte!!!!

rabbitku,ja mam jedną,ale tak niziutko,że też mam wrażenie,ze mi już chce wyskoczyć...
I między brzuch a żebra spokojnie i lekko włożę sobie swoją dłoń...

Cześć dziewczyny :-)
Troche mnie nie było i pewnie nie uda mi się nadrobić. Widziałam, żę dwie z nas wylądowały w szpitalu :-(Trzymam mocno kciuki, oby wszystko było OK.
U mnie bez zmian, choć coraz ciężej, ale to akurat normalne. Teraz jestem przez tydzień słomianą wdówką bo mąż mi wyjechał, a ja sama z Tymkiem w chałupie siedzę :-(Jakoś przeżyję.

ja mam dupki wysoko bardzo pod żebrami czuje dwie....ale główka Julki już jest b.nisko...nawet lekarze jak mnie badali to mówili że czują już główkę przez szyjke.....

a jak tam wasze szyjki się trzymają??

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry