reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2011

mileczka- no pięknie, widzę że u Ciebie jak u mnie nie ma gadania, porządek musi być. Żebym tylko mogła częściej na m pokrzyczeć hmmm po pierwsze go nie ma a po drugie nie mam się o co narazie czepiać haha:)

U Nas w porządku , noc po japońsku czyli: jako tako. Tak mi się chcę czegoś słodkiego, że najlepiej to bym kogel- mogel z jajka zjadła ale nie można :((((((

reklama
No no ja juz po wizycie. To dopiero 33 tyg a juz ukladalismy Birth Plan:szok: boze tio juz niedlugo i bedziemy rodzic!!
Opisze wszystko na wlasciwym watku!

Zmoklam do tego jak glupia, raz sie wracalam po parasol, nie zdazylam wyjsc z domu a juz przestalo padac, wiec odnioslam...Potem za 5min znow zaczelo lac!! No ale z cukru nie ejstem:dry:

Mnie tez dziewczyny nic nie bolalo do "niedawna", coraz gorzej sypiam. Bola mnie kosci miednicy, a mozemiesnie?? No i bogu dzieki wkoncu wyleczone infekcje:happy2::happy:

cytryna ja w tej ciazy od około 3 miesiaca mam zaburzenia wzroku. Byłam u okulisty i stwierdził ze to na tle hormonalnym. Czasami lataja mi przed oczami czarne plamki.

dzisiaj cos czuje sie fatalnie boli mnie w dole brzuch, chciałm isc do ogródka plewic ale dam sobie dzisiaj spokój. Wysłałam dzisiaj rano e-mailem,zeby US przygotował dla mnie i meza dochody za 2010 rok. Po południu dzwoni kobieta z US, ze maz nie jest rozliczony, zdziwiłam sie bardzo bo był na bezrobotnym więc dochodu nie miał a ona twierdziła ze dochód miał. Zdenerwowałam sie tym faktem, przyjechałam do domu przeszukałam papiery i co sie okazało?......że w styczniu dostał zasiłek dla bezrobotnych i papier do rozliczenia jest.... nie wiem jak to sie stało, ze zapomniałam o tym. Jutro zadzwonie do US i dowiem sie co dalej robic w takiej sytuacji. Od poczatku roku mam same kłopoty z Urzędami , jak nie ZUS i kontrole to teraz US.

Boze dopiero wrocilam... Jeszcze jakis dziad by mnie rozjechal bo na czerwonym wjechal na skrzyzowanie a ja juz dawno zielone mialam:wściekła/y:
Przelecialam Was, ale padam... Ide lezec... Jasio jakos mniej ruchawy dzis, mam nadzieje, ze wsio ok:confused:
Pysia juz lepiej:-)

i dzisiaj znowu się rozpisałyście...........
wieczorkiem spróbuje was poczytać teraz regeneruje siły i zabieram się za prasowanie dzidziowych rzeczy. Pranie już wszystko zrobiłam poza jednym rożkiem i jednymi bodami które dzisiaj kupiłam:) i prasowania ostatnia partia mi na dzisiaj została więc muszę się zmobilizować i zakończyć już to.

mileczka no i dobrze zrobiłaś, języka nie strzępiąc cel osiągnęłaś :) na mojego zadziałał szpital, bo jak tylko poczuł zagrożenie, że mała może pojawić się już w każdej chwili to od razu zamówił w sobotę łóżeczko z materacykiem, ciągnie mnie po sklepach za zakupami dla małej, bo stwierdził, że trzeba to szybko załatwić, bo sam nie da w razie czego rady
laugh.gif

Magda no jasne że z dzidzia oki, widac taki ma dzień

Rabbit ślicznie wyglądasz w avatarku :)
u mnie na razie ze spaniem git, ogólnie od zeszłego tygodnia mogę spać wszędzie i o każdej porze taka jestem cały czas zmęczona

jejku pomóżcie,macie jakiś sposób na zatkane ucho?już mam dośc musze isc do laryngologa ale wiadomo jak to u nas jest trzeba czekac na termin a ja mam juz dośc nic niesłyszec na jedno ucho

a próbowałaś płukać te ucho np. gruszką?? Ja tak ostatnio mężowi pucowałam uchola, bo też mu się zatkało na amen i udało się odetkać, tylko najlepiej jak ktoś by ci te ucho przepłukał

reklama
Do góry