reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Październik 2011

ilonka26 ja ostatnio myślalam,że mi oprycha wyskoczy ( a miałam często i nawet pólpaśćca i robiłam kuracje heviranem długą) no i moja gin tez mi kazała to brać. Takie rzeczy sie leczy.
Ja np. jak byłam przeziębiona to mi lekarz ogólny nic nie dał, bo ciąża. A moja gin na to,że lepiej wyleczyć niz sie męczyć bo to gorzej dla dziecka. Więc Ilonka popieram Ciebie w tej kwestii :-)

reklama
Ewa Banak ja dziś w nocy miałam takie kłucie,dosłownie jak kolka tylko 100 razy silniejsza juz niewiedziałam jak leżec najlepiej mi było na plecach,teraz tez mam takie lekkie uczucie kłucia,jutro idę na wizyte kontrolną to muszę zapytac o to

Witam ja już po obiadku mi to tak mały brzdząc nie dokucza kopaniem ani poruszaniem jedynie delikatne ruchy ;p A z tą gin. to nie wiem teraz mam wizyte 5 sierpnia jeszcze u niej moze zapytam się czy prywatnie bym mogła wydaje mi się ,że dużo wizyt nie pozostało 3/4 góra a wizyta ok 40/50 zł. to nie wiem czy jest sens sie przepisywać gdzie inndziej ;/

Marti ja staram się jeść dużo białka tak jak już pisałam ....bo lekarz mi kazał mi jeść 3jajka dziennie, litr mleka, i 200g białego mięsa...i pomaga....widocznie...lekarz powiedział że są tak jakby o 2 tygodnie większe....:)

Marti ja staram się jeść dużo białka tak jak już pisałam ....bo lekarz mi kazał mi jeść 3jajka dziennie, litr mleka, i 200g białego mięsa...i pomaga....widocznie...lekarz powiedział że są tak jakby o 2 tygodnie większe....:)

superrrrr :) a moja się przekrecila glówką do dolu i normalnie teraz jak poszlam do spożywczaka ledwo wrociłam, tak bolało jak kopała :-( niech wraca główką w doł!!!!

rabbit- super waża te twoję dzieciaczki naprawdę moja waży 1100 kurde powiedz mi jaki miałaś jadlospis codziennie, bierzesz wogóle jakies kompleksy witamin?
moja Iga w zeszłym tygodniu tyle ważyła, teraz pewnie już więcej, ja jem dużo białka ostatnio, ale wszystko pewnie zależy pewnie od genów, a nie od samego jedzenia

rabbit - super dzieciaki rosna :) i fajnie ze i jas i julka rosna w podobnym tempie.
dziewczyna od ktorej kupowalam pieluchy urodzila swoje blizniaczki w 32 tyg i mialy 1400 i 1700 gram, wiec twoje na pewno sa silne. Powodzonka na te ostatnie tygodnie :)
A jak oboje leza glowka w dol tzn ze bedzie porod naturalny?

Ewa no to fajnie szkoda ze sie nie spotkamy na porodowce, bo niestety nie mieszkam w PL. A malenstwo to nasz prezent na rocznice slubu. :)

a gdzie mieszkasz?
W takim razie najlepszy prezent jaki może być:) ale w rocznicę spłodziliście dzidziola, czy urodzi się w rocznicę lub jej okolicy?

hejka dziewczyny sorry że nie pisałam ale leże w szpitalu....dopiero teraz mam neta...

kochana dobrze że nareszcie dałaś znak. Jenyyy, pewnie się stresu najadłaś, a to przecież tak niewskazane. A mówiłam uważaj z tymi działeczkami, żebyś nie przesadziła:no:
Dobrze że w miarę jakoś nieźle wychodzą badania i dzidziuszki dobrze położone. Są ogromne :) razem ważą już więcej niż ja sama przy porodzie :p A więc pewnie wyjdą na świat wcześniej niż powinny nie?

ps. wam też wcina suwaczki ? ja swojego nie widzę, widzicie mój ?
widzimy

Ewa Banak ja dziś w nocy miałam takie kłucie,dosłownie jak kolka tylko 100 razy silniejsza juz niewiedziałam jak leżec najlepiej mi było na plecach,teraz tez mam takie lekkie uczucie kłucia,jutro idę na wizyte kontrolną to muszę zapytac o to

no to u mnie aż tak mocne niejest, ale ja mam słaby próg bólu tak sądzę. Na plecach to niezbyt dobra pozycja... Ale daj znać co Ci lekarz powiedział na to bo ja ide we wtorek dopiero. W sumie już dzisiaj tak nie boli, ale to też dlatego że więcej siedzę niż chodzę, bo mam wolne od obiadu i innych pierdółek, bo męża nie ma. A nie przerobiłaś się wczoraj za dużo? bo może to od tego?;/??

reklama
z tymi "szacunkami" na USG to różnie bywa bo mi dzień przed CC mówili, że córka ma niby 3800 a urodziła się 3150 więc próg błędu dość spory :yes: ja do tego podchodzę z przymrużeniem oka ;-)

Do góry