reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2011

Werka uświadom go od razu że po porodzie to raczej nie dasz rady, niech się chłopak z tą myślą oswoi :D. Ja mam fajnie bo mój m ma swoje biuro w pobliżu stołówki tzn. coś w rodzaju baru mlecznego ale na wyższym poziomie za 10 zł obiad 2 daniowy można zjeść. Więc co będę więcej pisać :). Dopóki mała nie jadła normalnych obiadków to on zaopatrywał dom w jedzenia a ja gotowałam od święta albo od niedzieli. Teraz siłą rzeczy muszę gotować bo przecież dziecku stołówkowych świństw dawać nie będę.

reklama
Witajcie Kobietki!
Wpadłam tylko na chwilkę aby się przywitać. Właśnie zaczął się drugi tydzien mojego urlopu nad uroczym zimnym Bałtykiem ;-) Czas spędzam głownie na spacerach, bo kompa zostawiłam w domku:wściekła/y: Dzisiaj jestem na goscinnych występach i skwapliwie korzystam z neta:-) Pozdrawiam zadomowione i te nowo przybyłe Panie. Dziękuję za gratulacje:happy2: Trzymam kciuki za wszystkie badania:-) Miłego wieczoru.

udanego urlopu zycze :) i slonka wiecej !!

dobry :)

widze , ze dzisiaj jako pierwsza zaczynam dzien z BB :)

kurcze wstaje juz po 3 razy w nocy na siku , mlody mnie budzi kopami a pozniej spac nie moge

no wiec wstalam, umylam mieseczke truskawek i wciaglam na raz :)
teraz ide kawunie zrobic i chyba juz sie nie bede kladla, bo maz mi wczoraj oznajmil, ze zabukowal ogladanie samochodu i o 10 jedziemy
a jeszcze musze wlochy umyc i wysuszyc, kurde jak ja tego nie lubie robic ;//

Dzien Dobry dziewczyny :)

Jak tam u ciebie malutka?
Czy ktos mial jakies wiadomosci od Rudson?

Ja tez mialam disco albo kickboxing w brzuchu - mala sie chyba w poprzek ustawila bo z prawej strony byly porzadne kopniaki a z lewej lekkie uderzenie i tak co 2 godziny :)

Zmykam do pracy. Udanego dnia wszystkim.

Dzien Dobry dziewczyny :)

Jak tam u ciebie malutka?
Czy ktos mial jakies wiadomosci od Rudson?

Ja tez mialam disco albo kickboxing w brzuchu - mala sie chyba w poprzek ustawila bo z prawej strony byly porzadne kopniaki a z lewej lekkie uderzenie i tak co 2 godziny :)

Zmykam do pracy. Udanego dnia wszystkim.
U mnie póki co bez zmian, leżenie i jeszcze raz leżenie, ale za to od czasu wizyty Filipek napierdziela po całym brzuszku :-D
Dziś mam wizytę kontrolną o 15 i mam nadzieję ,że usłyszę ,że już jest lepiej:tak: Przed wizytą jeszcze jedziemy moje wyniki odebrać, mam nadzieję ,że wszystkie są ok...

Cześć Kobietki ;*! A ja znów od 6 w sklepie stoje i sie dożeram z uprzejmą klientelą ;] Tyle dobrze, że u nas już zeszły te upały i przynajmniej można oddychać. A to już duży plus :) Miłego dnia !!!

cześć
Ja wczoraj wisienki drylowałam i zagotowałam a dzisiaj będę robiła pleśniaki z tymi wisienkami a resztę z cukrem żelującym do słoiczka do następnych pleśnków .

Dziewczyny macie jakąś sprawdzoną metę w Kołobrzegu?

Mojemu m wyskoczył nagły służbowy wyjazd i zabiera nas ze sobą.
Cieszę się jak głupia bo kocham morze

Malutka daj znać jak było u lekarza. Oby wszystko dobrze bo jakoś mniej kolorowo na tym forum bez Ciebie

reklama
hej :)
wcinam platki i ide sie ogarniac zaraz ....

dobry :)

widze , ze dzisiaj jako pierwsza zaczynam dzien z BB :)

kurcze wstaje juz po 3 razy w nocy na siku , mlody mnie budzi kopami a pozniej spac nie moge

no wiec wstalam, umylam mieseczke truskawek i wciaglam na raz :)
teraz ide kawunie zrobic i chyba juz sie nie bede kladla, bo maz mi wczoraj oznajmil, ze zabukowal ogladanie samochodu i o 10 jedziemy
a jeszcze musze wlochy umyc i wysuszyc, kurde jak ja tego nie lubie robic ;//

tez musze leb umyc , a tak mi sie nie chce :/ najgorsze to suszenia :/ naszczescie teraz w te upaly to wlosy same z reguly schna :)

U mnie póki co bez zmian, leżenie i jeszcze raz leżenie, ale za to od czasu wizyty Filipek napierdziela po całym brzuszku :-D
Dziś mam wizytę kontrolną o 15 i mam nadzieję ,że usłyszę ,że już jest lepiej:tak: Przed wizytą jeszcze jedziemy moje wyniki odebrać, mam nadzieję ,że wszystkie są ok...

to daj znac po wizycie !! oby bylo lepiej :)

Cześć Kobietki ;*! A ja znów od 6 w sklepie stoje i sie dożeram z uprzejmą klientelą ;] Tyle dobrze, że u nas już zeszły te upały i przynajmniej można oddychać. A to już duży plus :) Miłego dnia !!!

kurcze masz zdrowie zeby stac od takiej h na nogach ... milej pracki :)

Do góry