reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2011

Zgagi to ja nikomu nie zazdroszczę!!!! sama mialam pod koniec ciązy i bardzo źle to wspominam:( czasami to az wymiotowałam tak mnie piekło i co najgorsze nic nie pomagało, zimne mleko jedynie na pare minut ale zawsze mialam koło łożka litr na noc ;) Wiec Jasiek sporo tego sie na chłapał hehe :)

reklama
Ewa nic nie brałam, bo sie do mojej gin nie dostałam, na środę mam wizytę wiec mam nadzieje ze okres minie do tego czasu i mnie zbada !!!!!!! Więc to taka normalna @ :) :-D:-D:-D
Malutka u mnie są po 18zł ,ale to nie majątek wiec jak mi da to sobie zrobie na własną ręke!!!!!
Najważniejsze to raczej toxo,różyczka, te hormony, cytomegalia i chlamydia - tak wyczytałam , moze cytologie bo nie mialam dawno !!!
Nie wiem jak jest u Was, ale u nas jak dostałam skierowanie od innego lekarza jak od endokrynologa na badanie FT3 czy FT4 to mimo skierowania za te badania musiałam płacić, tylko nie płacę wtedy gdy endokrynolog mnie kieruje, także lepiej się dowiedz jak to jest u Was ;-)

Dzięki malutka :) dowiem się:)
No bo widzisz, troszkę szkoda byłoby czas marnować czekając na skierowanie na badania za które i tak musiałabyś zapłacić, bo szybciej możesz zrobić sobie je sama :tak: No chyba ,że u Was będzie inaczej to wtedy poczekaj bo po co płacić... Za TSH nie zapłacisz na pewno bo na to badanie może skierować Cię każdy lekarz ;-)

hej lalunie

kobiety sorki ale nie nadrobie zaleglosci, mam mega remont w domu i nie mam na nic czasu
wszytsko na gorze mam rozjebutane ...
dopiero jedna sypialnia skonczona, inne rozwalone do samych cegiel poprostu
codziennie mam robotnikow i mega syf, wiec ze szmaty nie schodze praktycznie ...
przerabane jest

do tego jeden gosc mnie przetrzyma ze skonceniem tego, bo teraz beda robic sciany w 2 pozostalych sypialniach i mieli robic podlogi ale gosc od kaloryferow jest na urlopie teraz i wrca dopiero 26;/ wiec dupa nie skonca mi, a ja chce kaloryfery na inne sciany przeniesc , zebym miala bardziej ustawne pokoje ...

generalnie sajgon na kolkach , jak nie zwariuje za kilka dni to bedzie dobrze .....

Malutka- masz racje, ale spróbuje wyciągnąć inne badania za które nie bede musiała płacić a reszte zrobie na własną ręke jak nie da na wszystko :))))
No własnie TY leżysz ?????? mam nadzieje ze taaaaaaaak !!!!!!!BO jak nie to

Nie leżę bo komp dalej na biurku :wściekła/y: Ale kawę już wypiłam, śniadanko zjadłam ,a teraz idę się położyć bo właśnie luby mnie przyłapał ,że nie leżę :zawstydzona/y: Mykam, odezwę się pewno pojutrze rano jak będzie w pracy :-D
Trzymajcie się kochane

ale wpadłam na pomysł, ale się waham...
mam kaktusy w czterech doniczkach...
czy głupio wyglądałoby wsadzić je wszystkie do jednej wielkiej donicy, takiej która będzie stała na podłodze,
ładnie to jeszcze udekorować, jakieś kamyczki itp. ?

tylko waham się, jak te kaktusy zaczną wzbudzać ciekawość małego w przyszłości?
będzie trzeba cały czas pilnować aby nie dotykał.

reklama
Do góry