reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2011

jestem i ja :)
kurcze do 7 rano imprezka jaks obok mnie , normalnie darli sie tak jakby u mnie w domu byli :/ a od 8 jais pacan sobie disco w domu zrobil :wściekła/y:
to sobie pospalam ...

wspolczuje wam dziewczyny takiej pogody :(
ja narzekam na te upaly , ale wsumie to chyba lepiej niz deszcz i zimno
jakies anomalia pogodowe macie w Pl :/ kurcze takie spadki temperatury to szok przeciez

reklama
jestem i ja :)
kurcze do 7 rano imprezka jaks obok mnie , normalnie darli sie tak jakby u mnie w domu byli :/ a od 8 jais pacan sobie disco w domu zrobil :wściekła/y:
to sobie pospalam ...

wspolczuje wam dziewczyny takiej pogody :(
ja narzekam na te upaly , ale wsumie to chyba lepiej niz deszcz i zimno
jakies anomalia pogodowe macie w Pl :/ kurcze takie spadki temperatury to szok przeciez

No ja też współczuję, wesoło miałaś...
A temperatury mają u nas spaść do 10 stopni ,dziś jest u nas 12 stopni...:wściekła/y:

Hej ale pogoda, leje i leje już 4 dzień heee i tak źle i tak niedobrze. Muszę zmykać na drugie śniadanko. W nocy się przez burzę dwa razy obudziłam i teraz oczy mi się kleją :-(

booozie ja tylko gmeram po stronach z ciuszkami, kosmetykami dla bąbli itp....ceny masakra jeszcze razy 2...dobrze że już trochę rzeczy mam.,....ale jestem przerażona bo dziewczyny z wątku bliźniaczego mają już wszystko naszykowane łóżeczka rozłożone i wszystko poprasowane...a ja....w czarnej d....pie.....

witam się i ja

u mnie też leje, wieje i jest ledwo 11 stopni :szok:

malutka od dziś zaczęłam brać połowę dawki i wiem, że to wcześnie żeby cokolwiek mówić, ale czuję się lepiej, jestem spokojniejsza, wyspałam się, serducho nie kołacze, więc git :-D mam nadzieje, że takie samopoczucie już zostanie, a jutro i tak zadzwonię do endo żeby się skonsultować

rabbit nie przejmuj się, jeszcze masz sporo czasu na zakupy itd., zobacz my dopiero we wrześniu będziemy kupować łóżeczko, a wózek nawet planuję w październiku, no chyba że będzie trzeba 3 tygodnie czekać to też we wrześniu zamówimy ale przyjdzie w październiku. Ubranka niby mam po siostrzeńcach, ale lista zakupów jeszcze przed nami, ale jest czas, nawet 3 miesiące to dużo

No ja też współczuję, wesoło miałaś...
A temperatury mają u nas spaść do 10 stopni ,dziś jest u nas 12 stopni...:wściekła/y:

no u nas lato to masakra , imprezy od switu do nocy , maisto nie spi ... jak w jakiejsc miejscowosci gdzie sa same disco i bary :/ do tego kazdy na plac wylazi z czym tam chce z domu , organy , DJ , saksofony itd . i graja cale dnie i noce
tak wiec tutaj sie czlowiek nie wyspi w lato to pewne

asionek a co będziesz kupować dla dzidzi na allegro? ;)
[

kupilam juz podgrzewacz , sterylizatro , szczotke do mycia butelek , smoczek i dwie butle gratis do tego
wczoraj smoczki do butelek , dla siebie gacie , podpaski , szczoteczka i grzebyk , kropelki do nosa , no takie duperele ogolnie i jesczze cala masa zostala !! a tyle dostalam niby
kurcze sporo tego wszystkiego trzeba kupic niby drobiazgi , ale kasy idzie sporo

booozie ja tylko gmeram po stronach z ciuszkami, kosmetykami dla bąbli itp....ceny masakra jeszcze razy 2...dobrze że już trochę rzeczy mam.,....ale jestem przerażona bo dziewczyny z wątku bliźniaczego mają już wszystko naszykowane łóżeczka rozłożone i wszystko poprasowane...a ja....w czarnej d....pie.....

no ty to wogole dla dwojki musisz kupic wszystkiego :) moze na Allegro zobacz u jednego sprzedawcy ?? zawsze to chociaz na przesylce mniej , a i jakies gratisy daja :)
a laski sie pospieszyly , jeszcze czas jest , bez paniki :)

właśnie koleżanka dzwoniła że ma mnóstwo ciuszków po swojej córeczce....uffff jeszcze od siostry wezmę i będzie dobrze:) teraz muszę kupić dla siebie wyprawkę do szpitala bo różnie bywa:)

asionek aa to od jednego sprzedawcy?? jakieś fajne ceny?? może dasz namiary bo ja właśnie takie rzeczy muszę kupić

rabbit - dasz rade :)
najwyzej zapisz co i skad chcesz zeby ewentualnie rodzina ci kupila :) bo blizniaki chyba czesto przychodza na swiat przed terminem.

Asionek -wspolczuje sasiadow... mam nadzieje ze nadrobisz anem dzisiaj :)

Kingolinka - przykro mi z powodu smutnych wiadomosci :(

U nas piekna pogoda, maz wrocil wlasnie z biegania, wiec jak sie wyszykuje to gdzies sobie pojedziemy nad wode :happy:

Tak sobie czytam napis pod moim suwaczkiem, gdzie jest napisane ze dzidzius ma 500-700g a moj ma ponad 900. Ile wasze malenstwa waza?

reklama
Witajcie dziewuszki...
U mnie znow pieknie, 25stopni sloneczko juz wlazlo do sypialni...Zaraz chyba na trawke pojde poopalac sie troche, bo od srody maja byc pogorszenia pogodowe...
Ale sie wyspana jestem!!

Do góry