reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2011

grrr!! Tyle się napisałam i wszystko wcięło, coś szwankuje te forum :wściekła/y:

Piszę jeszcze raz, mam nadzieję ,że pamiętam wszystko co pisałam :-D

Tu masz ciekawy link na ten temat http://www.grabieniec.pl/pokaz_artykul.php?id_artykulu=973

Na tą podstępną chorobę cierpi wiele ludzi ,a nawet o tym nie wie niestety...
Ja miałam prawie wszystkie jej objawy, a nawet objawy z nadczynności, sądziłam ,że to depresja, zaczęłam szperać w necie, aż trafiłam na fajny artykuł w którym było napisane, że depresja jest bardzo często mylona z niedoczynnością tarczy i ,że zanim się sięgnie po psychotropy to powinno się najpierw zrobić badania na tarczycę...
Ja poszłam ale dopiero wtedy jak już zaczęłam krzyczeć na dzieci i na lubego, wtedy powiedziałam dość i biegiem poleciałam po skierowanie na TSH i niestety wyszło szydło z worka... Odkąd zaczęłam się leczyć jest dużo lepiej, choć dawkę już miałam podnoszoną dwa razy, jak zaczynam się robić nerwowa to lecę robić FT4...
W każdym bądź razie nie życzę nikomu tej podstępnej choroby....

Ostatnia edycja:
reklama
A ja kurde nawet sie nie dowiem czy mam cos. Bo tutaj takie skape badania robia i wogole...

BOZE to juz 27tyg....
Widzę ,że idziemy łeb w łeb :-D Choć ja to cały czas liczę od czasu poczęcia ,dla mnie to w rzeczywistości 24 tygodnie i 5 dni , termin sobie wyliczyłam na 3 październik i USG to potwierdza, mam tylko jeden termin porodu :-p

Według ostatniej @ 1-go zaczęłam 3 trymestr ,a według poczęcia zacznę 8-go lipca :szok: ale ten czas leci..

Ostatnia edycja:
słońce czyli zostawić tą dawkę i czekać aż sie polepszy?? bo przyznam szczerze że wysiadam :/ do tego mogę dopisać uderzenie gorąca, bóle w klacie i kołatanie serca, przez które wieczorem nie umiem zasnąć :/ Chyba czeka mnie telefon w poniedziałek do endo bo na necie przeczytałam, ze moze być że dla organizmu za duża dawka i o połowę zmniejszyć, ale nie chcę tak bez kontaktu z endo z wiadomych przyczyn, mam doła

kurcze chyba najlepiej w poniedzialek do dr isc i to skonsultowac
wspolczuje :(

u mnie w rodzinie tez sporo osob ma chora tarczyce
ja tez myslalam , ze mam , ale przed ciaza robilam badania i USG i wyszlo ok na szczescie :)

Cześć,

ja dziś pomalowałam włosy, mam teraz takie słoneczne, jasny brązik.. :)
.

ja narazie nie farbuje szkoda kasy :/ przez to palace slonce moje prawie czarne wlosy i naturalnie tez takie mam zeby nie bylo , tak plowieja , ze szok :/ na karku to juz mam blond i po bokach :szok:
takze zapraszam na rozjasnianie gratis do mnie hehe

A ja kurde nawet sie nie dowiem czy mam cos. Bo tutaj takie skape badania robia i wogole...

BOZE to juz 27tyg....

no jeszcze tyg. i zaczniesz 3 trymestr :)
czas zapitala , ze szok
nam szybciej , bo ogolnie lato zawsze szybko leci :) zima , jesien to sie ciagnie :/
a tak lato , a po juz zaraz porod :)

dobrej nocki !!

hejka mamuśki....ja już wyspana,pojedzona...:) pogoda za oknem masakra....blleee ciśnienie niskie....nawet dzieciaki tak nie buszują w brzusiu.....

ilonka musisz jak najszybciej skontaktować się z lekarzem....a jak się objawy będą pogłębiać to skocz na izbę przyjęć...nie ma co się męczyć...

elifit ja też niedawno farbowałam włosy....nie wytrzymałam z tymi odrostami czułam się taka zaniedbana....

Ja też powstałam i pogoda mnie załamała :wściekła/y::wściekła/y:...leje i 13 stopni ...kurde w czasie deszczu dzieci się nudzą..no więc ja mam przed sobą takiego znudzonego 4-latka...póki co zajął się bajką...ale zaraz włączy marudę :sorry2:

reklama
Do góry