reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2011

reklama
malutka eee no to chyba dobrze :-p czego się boisz w takim razie? :p
Że maleństwo się wrodzi w tatusia ,a ja mała drobna kobietka jestem

A najlepsze jest to ,że nie wiem jakie duże już jest moje maleństwo, ale czasem mam wrażenie ,że on już się tam nie mieści jak zacznie się prostować

Ostatnia edycja:
Mariolcia no co Ty, ja nadal się czuje na 20. Kiedyś czułyśmy się na starsze a jak 20 stuknie to wszystko się zmienia i czujemy się młodziej.
Dzięki za życzenia zdrówka, na razie nie jest źle. Mała energię ma jak zwykle nauczyła się fikołki robić i od rana skacze po moim łóżku. Tylko katar ja męczy i lekki stan podgorączkowy. Mam nadzieje, że szybko przejdzie i nie będę musiała w poniedziałek jechać do lekarza.
Zmykam teraz obiad robić. Nachapie sie, że nie ma co bo dzisiaj zaplanowałam sobie pierogi ruskie :D a wiadomo przy pierogach masa roboty. Trzeba podgrzać wodę, wyciągnąć pierogi z paczki i zagotować. Kurde nie wiem czy podołam temu zadaniu. A tak serio to dla Zosi muszę coś ugotować a pomysłów brak ;(
Malutka podeślij mi link do tych śmiesznych emotków

Mariolcia no co Ty, ja nadal się czuje na 20. Kiedyś czułyśmy się na starsze a jak 20 stuknie to wszystko się zmienia i czujemy się młodziej.
Dzięki za życzenia zdrówka, na razie nie jest źle. Mała energię ma jak zwykle nauczyła się fikołki robić i od rana skacze po moim łóżku. Tylko katar ja męczy i lekki stan podgorączkowy. Mam nadzieje, że szybko przejdzie i nie będę musiała w poniedziałek jechać do lekarza.
Zmykam teraz obiad robić. Nachapie sie, że nie ma co bo dzisiaj zaplanowałam sobie pierogi ruskie :D a wiadomo przy pierogach masa roboty. Trzeba podgrzać wodę, wyciągnąć pierogi z paczki i zagotować. Kurde nie wiem czy podołam temu zadaniu. A tak serio to dla Zosi muszę coś ugotować a pomysłów brak ;(
Malutka podeślij mi link do tych śmiesznych emotków
A proszę Cię bardzo
emotikona.pl - emotikony na forum, bloga i stronę www

Nie no faktycznie masz masę roboty, nie przemęczaj się tak

malutka, ja też mam wrażenie że dziecko jest już tak duże. Dzisiaj nie wiem co mu się stało, ale non stop się wierci.

jagmar, też bym pierogów zjadła... w sumie nie wiem co zjeść na obiad.

hmmm a moje dziecko jakies spokojne ja to podobno spokojnym dzieckiem byłam ;-) a mojemu K wystarczyło dać patyka i siedział spokojnie cały dzień nawet jeść nie wołał :-D:-D:-D

reklama
Ja myślałam o szkole rodzenia... ale się nadal zastanawiamy. Nie wiem nie jestem pewna czy iść czy nie. Tak jak piszecie przecież każda matka zawsze sobie dawała radę po porodzie bo wykształca się instynkt macierzyński... a z drugiej strony chciałabym pójść do tej szkoły żeby potem nie żałować :)

jak masz chec to idz :)
ja poszlam i nie zaluje ... wszystko zalezy od tego jakie mamy potrzeby i po co nam ta
SR :)
mi nie chodzi o to , ze sie boje , ze nie poradze sobie z maluszkiem , nie bede umiala czegos itd.
tutaj chodzilo bardziej o to , ze raz jestem w obcym kraju , dwa nie znam tutaj nikogo z mamus kto by mi pomogl i powiedzial jak to wyglada wszystko , 3 moze poznam jakies mamusie :) no i u nas SR to joga , basen , a zajecia z teorii sa dwa tylko na sam koniec wiec luzik
sport zawsze sie przyda hehe
tak wiec nie pytaj sie na forum czy masz isc czy nie , tylko pomysl po co ci potrzebna ta SR i co moze ci dac , a pozniej sobie podejmiesz decyzje

MAriolcia ja już od dawna sobie powiedziałam, że żadnej szkoły rodzenia :no: nawet jakby była za darmo... zbędna strata czasu :-D

nie dla kazdego to strata czasu ... ja juz pisalam wyzej , ze tu nie chodzi niekiedy o to , ze sie czlowiek boi , ze nie poradzi sobie i chce sie nauczyc papmka zmieniac ... mi to tez niepotrzebne :)
ale na szkole mozna rozne rzeczy robic i do roznych celow sluzy ... tak wiec ja nie neguje jak ktos chce isc to niech idzie :)

Do góry