Malutka nie naleze, i nie koniecznie musze nalezec. Tu chyba wiekszosc dziewczyn nie nalezy, i jak wiadomo wiecej pisze tutaj na watku glownym. Dobrze by bylo zeby ktos podal numer do siebie, ja juz mam do Asionka ( dzieki wielkie ) i wrazie co ze szpitala pisac bede! (wypluc te slowo- nie szybko).
Tak kazdy majac numer bedzie pisal, bo jak inaczej? No ja mam 3G w telefonie, no a noz widelec nie zlapie zasiegu w szpitalu
I pewnie bedziecie sie martwic o mnie, bo ja wiem ze mnie bardzo lubicie hehehe
czy wykluja kura jajo
najwiecej to pisze tutaj dziewczyn , a w zamknietym to malo kto sie udziela ... cisza jak makiem zasial , to bylo do przewidzenia , ze i tak zycie toczyc sie bedzie tutaj :-)
fajnie , ze maz ma dobre kontakty z tesciowa
przynejmniej nie narzeka jak wiekszosc facetow
allleeeeeeeee nudy.....bleeeeeeeeeeeee
oj tak nudy okropne
pogadalam z mama i mi lepiej troche , ale ja juz powoli fiksuje w domu
nie wyjde za bardzo na zewnatrz , bo jest za goraco i ledwo powlucze szkitami , a w domu tez nie ma co robic za bardzo ... maz w pracy , a ja tak mule
Dziewczyny pomocy! Pytanie do doświadczonych mam.
Przed ciążą ważyłam 48kg i teraz przytyłam juz 7 i boczki mi się zrobiły i tam o zgrozo rozstępy! Smaruję się ziajką raz dziennie max 2 razy. Co stosowac aby jak najbardziej zwalczyc powstale juz rostępy? Jaki krem polecacie dla kobiet w ciąży?
ja sie smaruje Mustela i narazie nic nie mam
ogolnie jest tez Mustela podwojny efekt na te juz istniejace rozstepy i chroniaca przed nowymi , poczytaj na Wizaz.pl ma super recenzje i laski pisza , ze te nowe jakos pobladly i prawie ich nie widac po tym kremie
moze warto sprobowac ??
krem kosztuje troche , ale jest maga wydajny !!!
ja od poczatku ciazy sie smaruje , a wlasnie koncze dopiero 2 opakowanie
kupie teraz 3 i to napewno styknie juz do konca
ja nie mam tańców brzucha
tylko czasami tu i ówdzie widać lekko jak brzuszek się rusza
ale możne jeszcze czas na to u mnie
nie kracz hehe , zartuje
na pocieszenie ci powiem , ze kilka dni temu narzekalam , ze maly sie malo rusza , o od 3 dni to non stop szaleje , brzuch faluje , kopniaki widac tak , ze szok i mam warzenie , ze maly woggole nie spi
takze wszystko przed toba