reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2011

sivi to ja też mam podobnie, jak się narobię, czy nachodzę, a jak szybko chodzę ( a zawsze taki miałam zwyczaj przed ciążą) to już wogóle masakra... trzeba przystopować!...

malutka przybliż reakcję psa :)...
mi niestety nie widać nic na zewnątrz, wogóle moje kopanie to czuje na dole tu gdzie miednica, nigdy nie czuje wyżej w okolicy pępka...

reklama
Ejj Malutka, u mojego bedzie druga panienka. A chcial miec siusiaka. Moze podmienic hehehe i kazdy bedzie szczesliwy :-D:-D
Zaś mojemu marzyła się córcia, mi zresztą też, a siostra się śmieje "podmieni się w szpitalu" albo "się utnie" :-D:-D

sivi to ja też mam podobnie, jak się narobię, czy nachodzę, a jak szybko chodzę ( a zawsze taki miałam zwyczaj przed ciążą) to już wogóle masakra... trzeba przystopować!...

malutka przybliż reakcję psa :)...
mi niestety nie widać nic na zewnątrz, wogóle moje kopanie to czuje na dole tu gdzie miednica, nigdy nie czuje wyżej w okolicy pępka...
Najpierw patrzyła jak wryta :-D co kopniak to ta podskoczyła i odskoczyła :-D znowu podeszła , patrzy i wącha, znowu kopniak ,a ta odskakuje i szczeka :-D:-D ubaw niezły mieliśmy z chłopakami :-D:-D

Poczekaj, jeszcze trochę to będziesz się żaliła ,że Cię po żebrach wali :-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
|Ja czuje dosc wysoko w okolicy pepka. z prawej strony...Oh a nieraz czuje jak by mnie skrobala pod zebrami drapala albo bog wie co...

Malutka, nastepnym razem uda sie dziewuszka:))

Malutka następnym razem łap za kamerkę i kręć,masz szanse grubą kasę za ten filmik wygrać.
Pod warunkiem ,że tylko się uda, bo kiedy próbuję to mały jakby wyczuwał co się święci i cisza :-D

Kasiadz spokojnej i miłej nocki ;-)

WerkaMirek Ty mi nawet nie kracz czwartego dziecka :-D A jak kolejny chłopak będzie :szok:

Ostatnia edycja:
Malutka nie naleze, i nie koniecznie musze nalezec. Tu chyba wiekszosc dziewczyn nie nalezy, i jak wiadomo wiecej pisze tutaj na watku glownym. Dobrze by bylo zeby ktos podal numer do siebie, ja juz mam do Asionka ( dzieki wielkie ) i wrazie co ze szpitala pisac bede! (wypluc te slowo- nie szybko).
Tak kazdy majac numer bedzie pisal, bo jak inaczej? No ja mam 3G w telefonie, no a noz widelec nie zlapie zasiegu w szpitalu :szok::wściekła/y:
I pewnie bedziecie sie martwic o mnie, bo ja wiem ze mnie bardzo lubicie hehehe:-D:-D czy wykluja kura jajo:nerd:

najwiecej to pisze tutaj dziewczyn , a w zamknietym to malo kto sie udziela ... cisza jak makiem zasial , to bylo do przewidzenia , ze i tak zycie toczyc sie bedzie tutaj :-)
fajnie , ze maz ma dobre kontakty z tesciowa :) przynejmniej nie narzeka jak wiekszosc facetow :nerd:

allleeeeeeeee nudy.....bleeeeeeeeeeeee

oj tak nudy okropne :wściekła/y: pogadalam z mama i mi lepiej troche , ale ja juz powoli fiksuje w domu :angry: nie wyjde za bardzo na zewnatrz , bo jest za goraco i ledwo powlucze szkitami , a w domu tez nie ma co robic za bardzo ... maz w pracy , a ja tak mule

Dziewczyny pomocy! Pytanie do doświadczonych mam.
Przed ciążą ważyłam 48kg i teraz przytyłam juz 7 i boczki mi się zrobiły i tam o zgrozo rozstępy! Smaruję się ziajką raz dziennie max 2 razy. Co stosowac aby jak najbardziej zwalczyc powstale juz rostępy? Jaki krem polecacie dla kobiet w ciąży?

ja sie smaruje Mustela i narazie nic nie mam :)
ogolnie jest tez Mustela podwojny efekt na te juz istniejace rozstepy i chroniaca przed nowymi , poczytaj na Wizaz.pl ma super recenzje i laski pisza , ze te nowe jakos pobladly i prawie ich nie widac po tym kremie
moze warto sprobowac ??
krem kosztuje troche , ale jest maga wydajny !!!
ja od poczatku ciazy sie smaruje , a wlasnie koncze dopiero 2 opakowanie :) kupie teraz 3 i to napewno styknie juz do konca :)

ja nie mam tańców brzucha :( tylko czasami tu i ówdzie widać lekko jak brzuszek się rusza :) ale możne jeszcze czas na to u mnie

nie kracz hehe , zartuje
na pocieszenie ci powiem , ze kilka dni temu narzekalam , ze maly sie malo rusza , o od 3 dni to non stop szaleje , brzuch faluje , kopniaki widac tak , ze szok i mam warzenie , ze maly woggole nie spi :szok:
takze wszystko przed toba :)

Malutka kiedys w poprzedniej pracy poznalam taka polke. Miala 3mezow i 6corek, 7 urodzil sie chlopczyk, ale niestety po 3m zmarl z powodu wady serca, i byl wczesniakiem. (Dopiero z 3mezem udalo jej sie miec syna). Z tego co mi wiadomo, to i z nim sie rozstala. I ma nowego "kotka" ale chyba nie planuje juz dzieci z powodu wieku...

Malutka kiedys w poprzedniej pracy poznalam taka polke. Miala 3mezow i 6corek, 7 urodzil sie chlopczyk, ale niestety po 3m zmarl z powodu wady serca, i byl wczesniakiem. (Dopiero z 3mezem udalo jej sie miec syna). Z tego co mi wiadomo, to i z nim sie rozstala. I ma nowego "kotka" ale chyba nie planuje juz dzieci z powodu wieku...
No to przykra historia niestety...
Nie no na tyle dzieci to ja bym się nie zdecydowała, ja już się boję ,że z czterema facetami w wariatkowie skończę :-D

reklama
Do góry