Dziewczyny czy Was tez boli kość ogonowa? Siedzieć mi cięzko ;/ Może za duzo siedzę, ale to wszystko Wasza wina bo za dużo czytam baby boom No ja na L4 od 7 tygodnia jestem i tak naprawde ostatnio to corasz wiekszego lenia mam jak Wy. Tv, laptop itp. Ach..
reklama
WerkaMirek
Fanka BB :)
Werka[/B], mysle ze to bardzo rozsadne , tylko staraj sie nie przerwac kuracji przedwczesnie
A nie ma przeciwskazan do stosowania w ciazy? Tak na wszelki wypadek pytam bo tez sie boje zeby w ciazy czegos nie podlapac, a zawsze juz wiedzialabym czym swinstwo potraktowac, bo u mnie dostac sie go gina czy dodzwonic poza umowionymi wizytami to tez wielka sztuka:-)
Ja uzywam zele do intymnej juz pare dobrych lat.
Hmmm od kiedy dostalam miesiaczke i zawsze firmy AA, jestem jakos bardzo zadowolona z nich.
Teraz sobie przywiozlam specjalny dla kobiet w ciazy, z Perfect mama. Taki sobie nie narzekam bezzapachowy tylko za bardzo sie pieni.
A nie ma przeszkod co do tabletek. Tylko one sa na recepte. Lekarz mi je przepisal podczas wizyty jak bylam w PL (wtedy bylam w 18tc). Czytalam na ulotce ze tylko w pierwszym symetrze nie powinno sie ich stosowac.
kasiadz
ja też już jakiś czas na l4 i mam coraz większego lenia, nie wiem jak ja się zmobilizuję do powrotu do pracy po macierzyńskim, nie wspominając o tym co to będzie z moim leniem jak mała będzie już z nami. hm......
Ati,ja tak miałam kość ogonowa mnie bolałaa,nie mogłam siedzieć-ale u mnie samo przeszło.
Ja mam wizytę u lekarza ogólnego 0 3.30 infekcja nie daje za wygrana kaszel sie przyplątał mokry bolący,pól nocy nie spałam.Ide chyba lepiej jak mnie lekarz zobaczy osłucha,wizyta u mojej pani doktor dopiero w czwartek nie będę czekać.
Ja mam wizytę u lekarza ogólnego 0 3.30 infekcja nie daje za wygrana kaszel sie przyplątał mokry bolący,pól nocy nie spałam.Ide chyba lepiej jak mnie lekarz zobaczy osłucha,wizyta u mojej pani doktor dopiero w czwartek nie będę czekać.
Lena, to mam nadzieje ze Ci jakos ulza!
Ati mnie nic nie boli, wlasciwie to bardziej zmeczona sie czuje ale mysle ze w duzej mierze to ze zwyklego lenistwa
Pysia moze lekarz mial fuksa ze trafil w lekarstwo? Ale najwazniejsze ze w koncu cos poskutkowalo!
Werka, mam nadzieje ze w koncu chociaz porzadnie Ci sie ta infekcja zaleczy!
A teraz oficjalnie wyganiam sie z forum, bo musze wreszcie sie zmobilizowac do jakiejs roboty!!!!
Ati mnie nic nie boli, wlasciwie to bardziej zmeczona sie czuje ale mysle ze w duzej mierze to ze zwyklego lenistwa
Pysia moze lekarz mial fuksa ze trafil w lekarstwo? Ale najwazniejsze ze w koncu cos poskutkowalo!
Werka, mam nadzieje ze w koncu chociaz porzadnie Ci sie ta infekcja zaleczy!
A teraz oficjalnie wyganiam sie z forum, bo musze wreszcie sie zmobilizowac do jakiejs roboty!!!!
kasiadz
a mi mąż właśnie oświadczył że zabiera się za sprzątanie mieszkanka a ja mogę sobie poleżeć
ale mi dobrze z nim....
ale mi dobrze z nim....
sivi
Przepyyyyszny ten tort!! ale faktycznie muszą to być wiśnie, gdyby nie ten kwas to byłby mdły. Ja miałam od teściowej jeszcze domowej roboty wiśnie w syropie.
Asionek31
Bo grzybek jak wiadomo żywi się cukrem.
A tak a propos cukru...
Dziś mój ma urodziny, więc wczoraj postanowiłam wziąść się za upieczenie tego tortu szwarc-coś tam którego tu dziewczyny polecały. Czasochłonny jest jak żesz ty!!! Pół dnia stałam nad nim!!! ja!!! a kręgosłup to mnie potem tak napierdzielał że jak się połozyłam to już koniec, tak zostałam do wieczora!! na dziś zostawiłm sobie dekoracje. Nie mam pojęcia jak smakuje, ale wygląda zawaliście.
wow zdolniacha moze przyjade i sie zalapie na kkawaleczek ?
wszystkiego naj najlepszego dla meza !!!
ja właśnie zjadłam całą górę spaghetti i zdycham z przejedzenia
miałam dzisiaj sprzątać ale mam strasznego lenia i do tego to przejedzenie..... poczekam aż chłop z pracy wróci, porobię słodkie minki, ponarzekam że sił na nic nie mam to może posprząta ;-)
hehe dobry plan
wlasnie doczytalam ,ze jednak zadzialal tylko gratulowac meza
Dziewczyny czy Was tez boli kość ogonowa? Siedzieć mi cięzko ;/ Może za duzo siedzę, ale to wszystko Wasza wina bo za dużo czytam baby boom No ja na L4 od 7 tygodnia jestem i tak naprawde ostatnio to corasz wiekszego lenia mam jak Wy. Tv, laptop itp. Ach..
nie mnie bola jak juz to
biodra
moze poleza sobie z lapkiem , a nie siedz za duzo ??
Ati,ja tak miałam kość ogonowa mnie bolałaa,nie mogłam siedzieć-ale u mnie samo przeszło.
dobrze , ze jednak idziesz do dr
lepiej zaleczyc to niz zeby cos gorszego sie przyplatalo
zdrowka duzo zycze !!!
sivi
Asionek oj przydałby się teraz ktoś kto pomógłby nam go zjeść :-)
reklama
Hejka ale duzo popisałyscie Gdy tylko będe miala troche czasu poczytam wszystko Mam do was pytanie ponieważ byłam ostatnio na wizycie 16 maja i dostałam skierowanie no mocz nie miałam kiedy tego zrobić i mi przepadło byłam dzisiaj tak między pacjentkami u gin. i mi przedłużyła to skierowanie a miejsce na wizyte jest dopiero 6 lipca . Więc chciałam się zapytać czy to nie zbyt duża odległość wizyt 16 maj a 6 lipca i czy to nie będzie w niczym przeszkadzało ? ;-)