reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2011

Lena spokojnie mnie tez wzielo tak , ze szok :( ledwo wyszlam z tego bez przerzutu na oskrzela , co zawsze ma miejsce :/ pozniej bylam na USG polowkowym i z dzidzia bylo oki wiec napewno u ciebie tez bedzie :)
a syrop z cebuli polecam mi pomogl bardzo :)
do tego duzo miodu i cytryny

reklama
Heeej, ja tez sie skromnie przywitam.... Podczytuje sobie na biezaco, ale tez cos detka jestem ostatnio i nawet do pisania energii mi brakuje:/
A do tego od tygodnia borykam i sie z bolem gardla, niby mam sporadyczny kaszel, ale to dosc upierdliwe sie stalo, a musze sie kurowac, bo od piatku gosci mamy:D

Ja moze nie tyle z dziadlami mam problem (chociaz tez czasem krwawia), ale nadwrazliwe zeby mi sie na paste do zebow zrobily, na szczescie zmiana pasty pomogla i na jedno i na drugie, bo te krwawienia zrobily sie rzadsze...
No i od taty mam krople z propolisu ktore sa swietne na stany zapalne, coprawda moje sa wlasnej roboty, ale moze w aptekach tez maja.

Lena, a u nas nie ma polskiej apteki.... buuu i mi w razie draki tylko woda morska zostaje:/ Na bol gardla tez mi jakies do ssania tabletki dali, ale srednio pomoglo...

Rudson, zdrowka dla Synka! A wirusowki to takie uciazliwe do lecenia jescze... Ale mam nadzieje ze Wam sie szybko uda zwalczyc!

Marti też mam taki problem z dziąsłami krwawią i spuchły te między zębami ,więc chyba muszę się do dentysty wybrać bo jak byłam ostatnio (już w ciąży) to powiedział żeby zwracać uwagę na dziąsła bo w ciąży często dochodzi do zapalenia czy czegoś tam i ma to negatywny wpływ na zęby

jak nie pomoże zmiana szczoteczki na super miękką i pasta i płukanki tez się wybiorę w jednym miejsciu miedzy zębami aż sobie wyskubałam kaweł dziąsła bo myślałam że to jedzonko :zawstydzona/y: wlazło

Witam po weekendzie!!
Kurcze kochane ja umieram niestety.Na oczy nie widzę,leci z nosa z oczu i kurcze głos jakis nie do rozpoznania(chrypa).I w zwiążku z tym mam pytanie.Powiedzcie mi czy wiecie jakich kropli do nosa mogę używać?Musze coś mieć bo mam tak zatkany nos,że nie mogę oddychać.Nie wierzę,w sól fizjologiczą.

Mi lekarka nie pozwoliła brać (normalnych) kropli bo działają rozkurczowo i podnoszą ciśnienie a ja miałam z tym problem. Zapisała mi coś takiego one są podobno bardzo łagodne ale w działaniu słabsze od tradycyjnych EUPHORBIUM S AEROZOL DO NOSA 20 ML - Apteka internetowa - Domzdrowia.pl

Wracaj szybko do zdrowia.

Ostatnia edycja:
Asionek, dzieki! Mam nadzieje ze mi przejdzie wmiare szybko:) I pomyslec ze w poprzedniej ciazy to nawet bolu glowy nie mialam, nie mowiac o powazniejszych sprawach, a tym razem to od poczatku cos tam lapie:(
Musialam sie nawet kawy napic zeby troche energii dostac, bo najchetniej bym tylko lezala... No ale musze z psina wyjsc na chwile, to moze sie tez troche ockne:)

Elifit, dzieki!... Wlasnie tak sobie pomyslalam, ze jak sie ma dzieci to sie czesto od nich cos lapie:/ W poprzednie wakacje wzielismy mala na camping na 3 dni tylko i to wystarczylo, ze spiac z nia w namiocie wszyscy sie mega pochorowalismy a ja jak zwykle najbardziej, a chorowanie w lecie to juz w ogole niefajne jest:/
Dobrze ze jeszcze nie jest tak zle ze mna, ale i tak mam wyrzuty sumienia, ze nie daje rady porzadnie chalupy posprzatac i bede oczami swiecic przed mama i ciocia jak przyjada:/ R mi duzo pomaga jak ma czas, ale o ile ma super wzrok, to podczas sprzatania jakiegos zacmienia dostaje i sprzata malo dokladnie ze sie tak delikatnie wyraze:-D

reklama
pryzybela Ty teeeż, jeny faktycznie łapiemy każdy shit;/

mi lekarz powiedział że woda morska to bardziej na lekki katarek lub na podrażnioną śluzówkę. Na katar to już nie, bo woda morska wysusza oi to może mieć odwrotny efekt. Lepiej lekkie krople.

malutka a dziś we wiadomościach trąbią o tym pilocie. Ale straaaasznie to wyglądało!...

Ja już uciekam poleżeć, bo jutro od rana tournee po Poznańskich oddziałach WPiA;/ więc dzis zbieram siły, bo pogoda ma być deszczowa i wogóle...

Do góry