reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2011

reklama
40 zl to i tak dobrze ja place 60 zł razy dwa:szok::-( masakra, ale mąż ostatnio miesiąc po fryzjerze jak jeszcze było widać wzór machnął je maszynką i efekt był ten sam ale teraz brak mu już chęci chyba i powoli sobie zarastaja...

Malutka :szok: ja bym za siebie nawet tyle nie dała!!! a za psa tymbardziej, ale ja za psami nie przepadam więc pewnie dlatego... kociarą jestem
Ja jestem i kociara i psiara :-D Ale w ostateczności postawiliśmy na psiaka i nie żałuję bo ona to jak nasza córeczka :-D
SL272657.jpgPICT0009.JPG9fbef43fe6.jpgSL272627.JPG

I jak tu takiej żałować na fryzjera?? :-DPotem wstawię aktualne zdjęcie po fryzjerze ;-)

u mnie tata sam tnie bo pies przywlókł od fryzjera świerzba i prawie wyłysiał :dry: a za niego płacić trzeba było 100,00 PLN
No to się wcale nie dziwię, też bym pewno więcej nie poszła... A jaką maszynkę Twój tata używa? Może i ja się kiedyś z tym zmierzę, w domu wszystkich obcinam ja, ale jakoś psa się bałam :zawstydzona/y:

przybela masz rację - jak mąż jest przy porodzie to i przynajmniej wie na czym to polega, ile trzeba się namęczyć... bo im chyba się czasem wydaje, że to takie hop siup...
no ale jak mąż nie chce np od początku to myślę, że na siłę go nie przekona się...
Marti wiem, że dziurka zarasta szybko... a jak włożyć nie będe mogła to pójdę przebić do kosmetyczki kiedyś tam... a zresztą nawet jakbym nie chciała nosić to dla mnie nie problem ta dziurka... to nie koniec świata :cool:
malutka no to się ładnie zawzięlaś, że przeczytalaś wsio od początku do końca :rofl2:
Anulka urocza ta Twoja córcia i te szczeniaki - uwielbiam takie małe pieski :rofl2:
malutka shih tzu ładne psiaki ale po fryzjerze nie podobają mi się :-D
Miała długie włosy ale po każdym spacerze wyglądała jakby się w kurzu wytarzała tym bardziej ,że ona biała :-D Postanowiliśmy obciąć ją w tamte lato pierwszy raz i no niestety nie ma już takiego uroku, ciężko było mi się przyzwyczaić na początku ale przynajmniej ona już się tak nie morduje ;-) Nie jest tak źle :-)
Miłka tak też myślałam :-D

malutka molly jest śliczna:)

Anulka a te szczeniaczki cudne....ja jestem typowa psiara....zawsze miałam pieski ale teraz mieszkam w bloku mam dwa malutkie mieszkania więc zrezygnowałam z psa....

reklama
malutka molly jest śliczna:)

Anulka a te szczeniaczki cudne....ja jestem typowa psiara....zawsze miałam pieski ale teraz mieszkam w bloku mam dwa malutkie mieszkania więc zrezygnowałam z psa....
Dzia :tak: To był długo planowany zakup, chłopcy na nią zbierali, każdy grosz odkładali i nie żałujemy tego zakupu, jest niewiele większa od yorka, cicha ,spokojna i polecana do dzieci, nie uczula, nie szczeka na ludzi ,a na punkcie dzieci ma po prostu fioła :-D

Do góry