reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2011

Karola, nie denerwuj sie, moze chca Ci dziecko pochwalic,a Ty zaraz ze cos przeskrobal :-D

cytryna, oj wspolczuje.....no ale jak trzeba to trzeba :) tylko nie przemeczaj sie za bardzo...

a my zaliczylismy siku na nocniku,wiec moglam na chwile kompa wlaczyc,bo wiem,ze mi sie mlody nie zleje znowu tak od razu :-)

reklama
malutka pies do fryzjera czy ty??
cytryna Nie wiem czy będzie taka możliwość bo coś ostatnio wspaniałay rząd poobcinał też fundusze na tłumaczy...ale mam taką położną że wszystkim obcokrajowcom zamawia tłumaczy czy trzeba czy nie trzeba, więc tak się właśnie zastanawiam czy to nie byłoby jakieś rozwiązanie...

malutka pies do fryzjera czy ty??
cytryna Nie wiem czy będzie taka możliwość bo coś ostatnio wspaniałay rząd poobcinał też fundusze na tłumaczy...ale mam taką położną że wszystkim obcokrajowcom zamawia tłumaczy czy trzeba czy nie trzeba, więc tak się właśnie zastanawiam czy to nie byłoby jakieś rozwiązanie...
Pies :-D Tak zarosła ,że nie idzie z nią w te upały wyjść, leży biedna plackiem :wściekła/y:

Choć mi by się już też przydało :-p

Czesc kobitki!! bardzo przepraszam że Was tak zaniedbuje... Sama siebie nie poznaje nie wiem co sie ze mna dzieje, lapie jakas depreche i nie chce zatruwac Wam tu głow... leżałabym tylko w łóżku albo oglądała tv, nic nie idzie po mojej myśli... mam zero mobilizacji... Nawet nie wiecie jaki mamy syf w domu, co sie za niego zabieram to po pol godziny trace zapal i macham na to reka" zrobie jutro".. wszystko mnie drazni... a drugi trymestr zawsze jest lepszy a tu ja mam odwrotnie... pierwszy byl lepszy...
Jesteśmy już tu troche ze sobą, znamy sie, jest inaczej niz wtedy kiedy wybieralismy moderatorów, proponuje kogos dac na moje miejsce, kogos kto jest tu dziennie i sie udziela a nie tak jak ja z doskoku bo to bez sensu nie na tym to polega, Asionek jest super i ona naprawde daje rade ale ja sama widac nie bardzo pasuje do tej roli.... Moja propozycja to Miłka, jest niezawodna, czujna i zawsze służy pomocą... mysle ze w odpowiednim watku mozemy zaglosowac..

A wracajac do mnie, to w miedzy czasie zaliczyłam wizyte o gina(bez usg) ale jest wszystko ok, szyja dluga, macica wysoko, córunia ma dużo miejsca i rośnie pieknie(wstawie foty w odpowiednim watku mojego brzucha).. martwilam sie troche bo stawial mi sie przez weekend brzuch i bolał mnie cały dół ale to chyba nerwy i stres...

buziaki dziewczynki:)

ps. przeczuwałam że z tą niunią to coś na rzeczy jest, dobrze ze mamy czujnych modów ktorzy maja nosa

Moja gromada rozrabiakow;)

Załączniki

• IMG_0187.jpg
    IMG_0187.jpg
    41,4 KB · Wyświetleń: 30
  • IMG_0201.jpg
    IMG_0201.jpg
    37,5 KB · Wyświetleń: 27
  • IMG_0172.jpg
    IMG_0172.jpg
    46,5 KB · Wyświetleń: 29
Ostatnia edycja:
malutka - a co to za rasa? moi rodzice mają sznaucera olbrzyma i sami go strzygą :tak:
Ja mam SHIH-TZU i niestety sama bym się nie podjęła, bałabym się ,że ją oszpecę :-D
Czesc kobitki!! bardzo przepraszam że Was tak zaniedbuje... Sama siebie nie poznaje nie wiem co sie ze mna dzieje, lapie jakas depreche i nie chce zatruwac Wam tu głow... leżałabym tylko w łóżku albo oglądała tv, nic nie idzie po mojej myśli... mam zero mobilizacji... Nawet nie wiecie jaki mamy syf w domu, co sie za niego zabieram to po pol godziny trace zapal i macham na to reka" zrobie jutro".. wszystko mnie drazni... a drugi trymestr zawsze jest lepszy a tu ja mam odwrotnie... pierwszy byl lepszy...
Jesteśmy już tu troche ze sobą, znamy sie, jest inaczej niz wtedy kiedy wybieralismy moderatorów, proponuje kogos dac na moje miejsce, kogos kto jest tu dziennie i sie udziela a nie tak jak ja z doskoku bo to bez sensu nie na tym to polega, Asionek jest super i ona naprawde daje rade ale ja sama widac nie bardzo pasuje do tej roli.... Moja propozycja to Miłka, jest niezawodna, czujna i zawsze służy pomocą... mysle ze w odpowiednim watku mozemy zaglosowac..

A wracajac do mnie, to w miedzy czasie zaliczyłam wizyte o gina(bez usg) ale jest wszystko ok, szyja dluga, macica wysoko, córunia ma dużo miejsca i rośnie pieknie(wstawie foty w odpowiednim watku mojego brzucha).. martwilam sie troche bo stawial mi sie przez weekend brzuch i bolał mnie cały dół ale to chyba nerwy i stres...

buziaki dziewczynki:)

ps. przeczuwałam że z tą niunią to coś na rzeczy jest, dobrze ze mamy czujnych modów ktorzy maja nosa

Moja gromada rozrabiakow;)
Trzymaj się kochana, oby Ci to szybko minęło, jak tak miałam jak mi FT4 spadało(mam niedoczynność tarczycy) mam nadzieję ,że szybko Ci przejdzie :tak::happy: A yorczki są prześliczne :tak: A córeczka urocza :happy:

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry