reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2011

To przenieście się gdzie indziej, jak tam aż tak źle...Tu na północy teraz strasznie tanie mieszkania są, wszyscy polacy na gwałt wykupują :-) a z pracą też nie jest źle.

reklama
Sylwia, to nie wiem o co chodzi - Child Tax Credit na pewno powinniscie dostawac.

Werka - pamietaj ze na macierzynskim i po nim (chyba ze wrocisz do pracy na pelny etat) bedziecie zarabiac mniej, wiec moze sie na cos zalapiecie :)

witajcie kobietki :)
ale się napisałyście, ale wreszcie skończyłam czytać:-)
wszystkim którzy mają rocznicę wszystkiego dobrego życzę!
jeśli chodzi o osoby które jeszcze nie planuję iść na l4 to podziwiam. ja w domu siedze od początku marca, co prawda nie było to planowane ale planowałam iść na l4 od początku czerwca, tylko trochę inaczej wyszło. Kurczę współczuję wam chodzić do pracy w te upały. Ktoś (nie pamiętam już kto) pisał że planuje iść na urlop i macierzyński przed porodem, nie szkoda macierzyńskiego i urlopu? ja wolę sobie zostawić to jak już będzie maleństwo żeby jemu poświęcić jak najwięcej czasu.

Ja dzisiaj byłam poszwendać się po Wrocławiu i nogi mi w d... wchodzą :-D ale za to kupiłam 2 body i spodenki dla mojej niuni (w KappAhl jest promocja na ciuszki dziecięce - kupujesz 2 płacisz za 1). Mam jeszcze trochę w domu do zrobienia ale tak mi się nie chce.........

Jezu zabijE MNIE poprostu zabije mnie za moj pusty leb!! Wyrzucilam do smieci kabel do drukarki, jezu zabije mnie! I najgorsze ze nie moge znalesc zasilacze nigdzie na allegro zeby nie zauwazyl.
Schowal do mojej szafy a ja myslalam ze to moja stara popsota ladowarka i do smieci dalam... Szykujcie wience na moj grob...

jestem zdalam relacje z wizyty na odpowiednim watku :)
w kazdym razie jest super i ciesze sie niesamowicie !!

u mnie to samo nogi i ręce czekoladowe a brzuch jak u córki młynarza :-D

no sexi wygladamy napewno nago hehe

Asiu na 100 % chodziło o jakiś składnik samoopalaczy...po 4 latach to ci dokładnie nie powiem bo nie przywiązywałam do tego uwagi :baffled:

....a ja od 2 godzin zasypiam za biurkiem...kurde czyżby cśnienie spadło :confused:

A moje dziecko znów niegrzeczne w przedszkolu....no jakis dramat ...łobuza mam małego :zawstydzona/y: cwany jest i agresywny...tłumaczy przedszkolankom że mamusia go prosi aby był grzeczny ale on nie potrafi :confused::confused::sorry2:...ręce opadają... dobrał się z takim Adasiem takim samym łobuzem jak mój...parka nie ma co...:sorry2:

maly lobuziak :) szef gangu przedszolakow hehe , slodziak musi byc :) i to tlumaczenie super :)

Hej dziewczyny,
kurcze napisalam juz tyle i nie wiem jak sie to stalo ze wszystko sie usunelo...

Bylam u poloznej i tak jak sie spodziewalam. Nie dostalam skierowania, Nabazgrala cos w ksiazce ciazowej, zeby na wizycie lekarskiej ze mna to omowic, No ale bogu dzieki we czwartek juz mam wizyte. A tak to wszystko wporzadku, posmiala sie po zartowala... I tyle.
Dala mi nawet kwitek juz MAT B1 - takze postaram sie o jak o najwczesniejszy macierzynski:) Juz mam dosc pracy!!!

Leze sobie na podworku, piekna pogoda jak nie angielska. Tylko piwa z bombelkami brak. Oh takiego miodowego!

kurka co za masakra :( dobrze , ze niedlugo wizyta !!

Witajcie, troche was sobie podczytuje i postanowiłam do was dołączyć :) ja niestety co usg to mam inny termin porodu ale teoretycznie między 22.10 a 29.10 :) pozdrawiam :-)

witaj u nas :)

Apropo dat,mój Leszek pamięta o urodzinach,natomiast o naszej rcznicy ślubu-wstyd sie przyznać,ale przeważnie razem nie pamiętamy,przypomina nam się zazwyczaj kilka dni po.
Za to mój ojciec nie pamięta nic oprócz swoich dat.Nie pamieta o moich i mojego brata urodzinach,o wnukach o niczym.Pamiętam kiedy byłam juz w szkole średniej,a mój ojciec na pytanie swojego kolegi do której klasy chodzi twoja córaka odpowiada do 7-dmej.WSTYD!!
A ja chyba pomidorówkę upichcę i chodzą za mna racuchy z jabłkiem.

u nas nie da sie zapomniec , bo mamy rocznice 31 grudnia na sylwka :) takze chociaz to odpada hehe
a faceci tak maja , moj tez nic nie wiedzial :/ nawet lata nasze mu sie mylily ...

asionek też miałam kiedyś taki skurcz. Mój M masował mi nogę przez półgodziny, a wyłam jak bóbr. chyba sąsiadów obudziłam. Ale nie wiem skąd to cholerstwo sie bierze;/

ja dzisiaj idąc w centrum Poznania, mijałam 2 młodych (ok 25-30 lat) cwaniaczków płci męskiej. Jeden spojrZał sie na mnie, na mój brzuch, na buzie i zaczął sie śmiać. A za chwile usłyszałam: A MÓWIŁEM ŻE Z CHU***EM NIE MA ŻARTÓW... i pokiwał palcem. Nieukrywam że wryło mnie...

oj tak bol to jest okropny :/

ja pierdziu jaki tekst :/ ludzie sa powaleni

aha i jeszcze raz wielkie dzieki wam wszystkim za &&&&&&&&&&&&&&&& , przydaly sie !!!! :)

WerkaMirek sorki ale mnie rozsmieszylas :-D na pewno bedzie dobrze, pozlosci sie i mu przejdzie ;)

kasiadz - nie wszedzie tak latwo na l4 pojsc jak w Polsce ;) musialabym miec naprawde dobry powod.

Werka zaloz te twoja seksowna bielizne i jak ci bedzie majtki sciagal to mu o tym powiedz .Zobaczysz ,ze powie nieszkodzi:tak:
Cytryna a na urlop to gdzie sie wybierasz,ze tak dni odliczasz?:cool2:

karolina - do Polski tylko... ale nie bylam od wrzesnia wiec naprawde nie moge sie doczekac :-) zauwazylas moja prosbe wczesniejsza o jakies fajne przepisy, najlepiej na makarony? Bo za kazdym razem jak opisujesz co jesz to mi slinka cieknie...

reklama
Cytryna ja przejze moje przepisy takie bardziej wyrafinowane i ci podesle .U mnie problem wszyscy maja z cukinia baklazanami itd.A we wloskiej kuchni to podstawa.
Obiecuje ze nie zapomne.:tak:

Do góry