sivi
Fanka BB :)
To przenieście się gdzie indziej, jak tam aż tak źle...Tu na północy teraz strasznie tanie mieszkania są, wszyscy polacy na gwałt wykupują :-) a z pracą też nie jest źle.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
u mnie to samo nogi i ręce czekoladowe a brzuch jak u córki młynarza![]()
Asiu na 100 % chodziło o jakiś składnik samoopalaczy...po 4 latach to ci dokładnie nie powiem bo nie przywiązywałam do tego uwagi
....a ja od 2 godzin zasypiam za biurkiem...kurde czyżby cśnienie spadło
A moje dziecko znów niegrzeczne w przedszkolu....no jakis dramat ...łobuza mam małegocwany jest i agresywny...tłumaczy przedszkolankom że mamusia go prosi aby był grzeczny ale on nie potrafi
...ręce opadają... dobrał się z takim Adasiem takim samym łobuzem jak mój...parka nie ma co...
![]()
Hej dziewczyny,
kurcze napisalam juz tyle i nie wiem jak sie to stalo ze wszystko sie usunelo...
Bylam u poloznej i tak jak sie spodziewalam. Nie dostalam skierowania, Nabazgrala cos w ksiazce ciazowej, zeby na wizycie lekarskiej ze mna to omowic, No ale bogu dzieki we czwartek juz mam wizyte. A tak to wszystko wporzadku, posmiala sie po zartowala... I tyle.
Dala mi nawet kwitek juz MAT B1 - takze postaram sie o jak o najwczesniejszy macierzynskiJuz mam dosc pracy!!!
Leze sobie na podworku, piekna pogoda jak nie angielska. Tylko piwa z bombelkami brak. Oh takiego miodowego!
Witajcie, troche was sobie podczytuje i postanowiłam do was dołączyćja niestety co usg to mam inny termin porodu ale teoretycznie między 22.10 a 29.10
pozdrawiam :-)
Apropo dat,mój Leszek pamięta o urodzinach,natomiast o naszej rcznicy ślubu-wstyd sie przyznać,ale przeważnie razem nie pamiętamy,przypomina nam się zazwyczaj kilka dni po.
Za to mój ojciec nie pamięta nic oprócz swoich dat.Nie pamieta o moich i mojego brata urodzinach,o wnukach o niczym.Pamiętam kiedy byłam juz w szkole średniej,a mój ojciec na pytanie swojego kolegi do której klasy chodzi twoja córaka odpowiada do 7-dmej.WSTYD!!
A ja chyba pomidorówkę upichcę i chodzą za mna racuchy z jabłkiem.
asionek też miałam kiedyś taki skurcz. Mój M masował mi nogę przez półgodziny, a wyłam jak bóbr. chyba sąsiadów obudziłam. Ale nie wiem skąd to cholerstwo sie bierze;/
ja dzisiaj idąc w centrum Poznania, mijałam 2 młodych (ok 25-30 lat) cwaniaczków płci męskiej. Jeden spojrZał sie na mnie, na mój brzuch, na buzie i zaczął sie śmiać. A za chwile usłyszałam: A MÓWIŁEM ŻE Z CHU***EM NIE MA ŻARTÓW... i pokiwał palcem. Nieukrywam że wryło mnie...
:-d:-d:-dwerka zaloz te twoja seksowna bielizne i jak ci bedzie majtki sciagal to mu o tym powiedz .zobaczysz ,ze powie nieszkodzi
cytryna a na urlop to gdzie sie wybierasz,ze tak dni odliczasz?![]()