reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2011

Dziewczyny nikt nie podwaza ze niunia nie byla soba i fotek swoich nie wstawiala.
ale jej ip nie ulegalo zmianie ani jak ja ex zostawil i sie przeniosla do Torunia do kuzynki.. pozniej pisala ze zmeinila dostawce neta a ip nadal to samo a na koniec byla w spzitalu i kuzynka dala jej swojego neta. gdzie Ip nadal nie drgnelo.
na wszelkie pytania dotyczace by zrobila zdjecia sobbie na oddziale odpowiadala przeczaco a ze kamerka sie popsula w laptopie ze kuzynka pozniej zrobi bo ona ruszac sie nie moze (ale sile psiac na lapku miala) a jak zaproponowalam mmsa to miala niby puste kopnto. pisala ze mieszka w toruniu na bydgoskim watku pisala ze meiszkam na jakims tam osiedlu i z jakas inna dziewczyna z tego watku pewnie sie widuja... pozatym krwawila i chodzila zyla \weselem kuzynki.. wyimaginowala sobie kuzynke samante 28 lat tlumacz niemieckiego.. jej kuzynka na FB zostala odnaleziona jako samantalat 19 i pracowala jako barmanka.
sa wiec podstawy by uwazac ze wsio co pisala to historie wyssane z palca.
Ja osobiscie uwazam ale to tylko moje zdanie ze ona poprostu jakas odtracona sie czula. ze wymyslala to wsyztsko by wzbudzac litosc zeby ktos jej wpsolczuj i litowal sie. tylko szkoda nie tedy droga. wystarczy raz zawiesc by zostac skreslonym. to granie na uczucicach innych mam czy ciezarnych jest dla mnie nie do pojecia.
Juz wam tu nie pzreszkadzam. Żyjcie dalej swoim forumowym zyciem:)

reklama
Wiecie dziewczyny mi tez przez glowe przechodzilo ze ona jakas oszustka. Zbytnio jej nie zaczeialam bo nie lubie ludzi ktorzy ciagle marudza. Ona ciagle narzekala a ze ma taki straszny brzuch, a ze tu ja boli a tam. Nic pozytywnego od niej nie bilo. Moze poprostu lubi byc w centrum uwagi, wszystkie dziewczyny jej wspolczuly a ona jeszcze bardziej pisala jak zle jest...

ja na temat szczepionek jestem zielona, wiec siedze cicho i tylko czytam i koduje wasze porady..:)

szukam porad na temat podniesienia cisnienia w ciazy - pomijajac kawe i pepsi/cola . Jakies pomysly macie moze?
Powiedz Mazowi ,zeby cie regularnie wkurzal;-)

Witam WAs kochane po kilku dniach przerwy!!

U mnie było trochę problemów w domu,otóż mój Leś nie miał pracy 2 tyg i same wiecie....
Dzisiaj na 1.00 p.m mam usg juz sie boję,kurcze jaki ja mam głupi charakter.Bo znów niczego się nie dowiem o dziecku,dopiero inforamcje przekaże mi lekarz za tydzień w czwartek,a dzisiaj 13-tego!!! TFU TFU TFU...
Znam ten bol ,moj siedzial prawie miesiac w domu ,a ja mialam stracha co z nami bedzie?Ale w sumie wszystko wrocilo do normy,mam nadzieje ze u was tez tak bedzie

Jakby któraś się przypadkiem interesowała
Wiedzialam!!!!!!!!!

Powiedz Mazowi ,zeby cie regularnie wkurzal
wink2.gif

buahahahahhaahah, a on wlasnie taki niewkurzajcy jest, ehhh :-D

a co do niuni - wszystkie mialysmy przeczucie, styl pisania juz dawal duzo do myslenia,a jakby 14 letnie dziecko pisalo, ma dziwczynka wyobraznie ;) mi to do kompletu brakowalo wiadomosci od niej,ze wlasnie stalo sie jakies nieszczescie...
na szczescie juz po klopocie :)

reklama
:szok::szok::szok: aż mnie zamurowało.
Jeny miałam wam podopisywać bo juz ze 3 dni się nie udzielałam a tu taka wiadomość.
Kurcze, ja niby miałam jakieś podejrzenia że niuniaa trochę koloryzuje swoje opowieści, no ale przecież nie będę się czepiać... ale ja nie rozumiem dlaczego tak robiła? :-( przecież my wszystkie się przejmowałyśmy jej losem w szpitalu i co się z nią dzieje a to wszystko ściema :szok: masakra.

Do góry