reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2011

sivi - jestesmy ze soba juz ponad dwa lata.

jagmar - przede wszystkim wszystko robic z mysla o sobie, dla siebie! I czuc sie w tym dobrze. Kobieta zadbana dobrze sie czuje w swoim ciele. Ja np maluje, odchudzalam sie, czy stroilam dla siebie by czuc sie wspaniale i seksi. Jesli kobieta jest spelniona,szczesliwa to facet nie zauwaza wad? Nie jestem miss polonia, tu i tam przy kosci ale nie zwracam uwagi na to chodzac nago po domu. Wtedy i on nie zauwazy mojego celuitu czy boczkow hehe Jesli sama o czyms mu nie powiesz on tego nie zauwazy. Faceta podnieca sam fakt ze lezy nago przed nim i to dla niego!

Tak jak sivi napiszę, że 2 lata stażu to jest inny temat ;-).
Masz 100% rację. Najważniejsze żeby za dużo nie marudzić i nie narzekać.

reklama
Kurcze a ja to nawet sie nie znam na tych szczepionkach, bo u nas jakos nie ma takiego medialnego szalu zeby to roztrzasac... dostaje sie terminy i idzie szczepic... Oczywiscie chodzi o te pakiety obowiazkowych szczepien dla maluchow...
Inna sprawa ze wszystko jest za darmo i firmy nie musza zerowac na rodzicach i kusic ich "dobrem dziecka", w ogole taki szczepionkowy biznes nie istnieje chyba(?)...
Ale swoja droga to sie zastanawiam, czy lepiej jest zyc w nieswiadomosci czy byc bardziej poinformowanym? W koncu nie tylko po szczepieniach moga wystapic niebezpieczne skutki uboczne, ale tez po zwyklych lekach... Niestety juz od dziecka testujemy na sobie roze substancje ktore pozwola zwalczyc rozne choroby albo sie od nich uchronic...
Jagmar, mysle ze masz racje z tym ze ci co decyduja sie nie szczepic, w duzej mierze chronieni sa dzieki masowym szczepieniom innych, wiec trudno mowic o slusznosci takiego podejscia... Raczej to przypadek, ze tak jest "zdrowiej i bezpieczniej"...

A co do sfery erotycznej, to ja malo romantyczna jestem i na mnie nie dzialaja swiece i podobne duperele:D Ja to nawet anty-kwiatowa jestem, bo choc uwazam ze sa cudne i pieknie pachna, to bardziej mi zal tego ze w koncu uschna i za krotko mozna sie nimi cieszyc:/
Na R bardziej od bielizny dziala nagosc, wiec to tez odpada:/ Hehe w zasadzie, to wychodzi na to ze ubogo i tanio sie kochamy, a mimo to mi sie podoba:-D

Lena, to powodzenia na usg! A dlaczego Ci w trakcie nic nie powiedza? Tak w milczeniu przeprowadzaja badania? Bo u nas to tez technicy robia usg, ale w sumie to na tym usg sie dowiedzialam wiecej niz potem od swojej lekarki, bo ona to mi tylko powiedziala ze wszystko w porzadku wyszlo, a babka od usg fajnie wszystko pokazywala i komentowala....

Mnie na ostatnim też pokazywała tzn tu nóżka,tu rączka,tu paluszki,ale juz o tym czy dzidzius rozwija sie prawidłowo,czy właśnie moje problemy z łożyskiem to tajemnieca i te wiadomości przekazuje lekarz.Może dlatego,że usg przeprowadza nie lekarz,a technik i pewnie nie ma uprawnień do przekazywania informacji.

Maleństwo dokazuje coraz mocniej o sobie znać.Cieszy to niesamowicie.Tylko bardzo często czuję je bardzo nisko i te kusańce też są prawie w pipce,oj tego nie lubię nie wiem jak wy?
Jeszcze do piątku i mamy koniec szkoły,ale sie cieszę,dziewczynki będą już w domu HURRRAAAA!!
A po badaniu wpadnę i pochwalę się,kto mieszka u mnie w brzuchu(jak sie zawodnik ujawni),ale mam nadzieje,że tak!!

Werka a to wszystko wyjaśnia ;-) My po 2-letnim stażu też byliśmy jak króliki :-D co za czasy :-D

a jak ktoś ma prawie 14 letni staż i dalej bawi sie w króliki????:-D:-D:-D:-D:-D
:-p:-p:-p:-pto dopiero są dobre czasy

Mnie na ostatnim też pokazywała tzn tu nóżka,tu rączka,tu paluszki,ale juz o tym czy dzidzius rozwija sie prawidłowo,czy właśnie moje problemy z łożyskiem to tajemnieca i te wiadomości przekazuje lekarz.Może dlatego,że usg przeprowadza nie lekarz,a technik i pewnie nie ma uprawnień do przekazywania informacji.

Maleństwo dokazuje coraz mocniej o sobie znać.Cieszy to niesamowicie.Tylko bardzo często czuję je bardzo nisko i te kusańce też są prawie w pipce,oj tego nie lubię nie wiem jak wy?
Jeszcze do piątku i mamy koniec szkoły,ale sie cieszę,dziewczynki będą już w domu HURRRAAAA!!
A po badaniu wpadnę i pochwalę się,kto mieszka u mnie w brzuchu(jak sie zawodnik ujawni),ale mam nadzieje,że tak!!

Lena daj znać jak wrócisz:)
A kogo byś teraz chciała?facecik by sie Wam teraz przydał;-);-);-)

Jakby któraś się przypadkiem interesowała

Użytkowniczka niuniaaa19 została zbanowana za trolowanie.
Jej IP pozostawało cały czas takie samo nie zależnie od tego jak utrzymywała czy pisała z "Torunia", "z Bydgoszczy" czy od Kuzynki z przenośnego internetu, co daje podstawy sadzić iż w ogóle nie odbywała takich podroży miedzy miastami.

Poza tym (co udało się dość łatwo zweryfikować) kuzynka jest ale 19 letnia.

reklama
no ja Cię proszę przekonywująca :-D a zdjęć to w internecie znajdziesz w trzy du py ;-)

No ja sie nie zetknęłam z takim typem jeszcze to naiwna w tym temacie jestem...ale w sumie zastanawiąjące było to z tym że jej dziecko ma już kilkadziesiąt cm czy jakoś tak...ale trzeba mieć fantazje...ale po co ktoś tak robi? Nudzić się musi niezmiernie...

Ostatnia edycja:
Do góry