reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2011

Hej laseczki.
Ja dzis nie śpie już od 7mej rano, ale nie byłam na sisiu ani razu jupiiii :D
Wstałam wypiłam kawkę, posprzątałam , zrobiłam ciasteczka dla m oczywiście z paczki :), zaraz zabieram się za zapiekankę serową , w między czasie obejrzałam ze 6 odcinków chirurgów, muszę teraz wykorzystać ostatnie chwile jak nie ma m bo on krzyczy że oglądam te pierdy i tylko płacze hahahah no i dobra się wzruszam poprostu szybko, jak oni nic nie rozumieją :)
Jade po niego koło 19tej hahhaa :):) lalaalla :)

reklama
Hello!

Wariatka w upal drozdzowki bedzie piekla:szok: Ale cos mnie naszlo a u nas deficyt takich rarytasow wiec kilka upieke z owocami.

Niunia, wspolczuje lezenia w szpitalu... dobrze ze chociaz nie masz mlodszego maluszka w domu, bo wtedy byloby naprawde ciezko, a tak to chociaz wykorzystaj ten czas na odpoczynek, w koncu dla kochanego malenstwa to robisz:) I dobrze ze masz chociaz wsparcie kuzynki, a jeszcze na pewno znajdzie sie okazja ze jej to wynagrodzisz:)
Asionek, kuruj sie i zdrowiej szybko!

No i zapomnialam co komu mialam odpisac, bo w miedzyczasie po przeczytaniu postow bylam z mloda w przedszkolu, wiec chociaz milego dzionka zycze!:D

Marti byc moze ze picie hektolitrow to i bez ciazy zaszkodzi, a przynajmniej na skorze wyjdzie w postaci zabarwienia zolto-pomaranczowego (moj bratanek tak mial jak nagminnie kubusie zlopal i wygladal jakby mial zoltaczke:))
Ale ja mysle ze jak sie ze szklaneczke dziennie wypije zwlaszcza z dodatkiem innego owoca (lub warzywka:) to nie zaszkodzi... Jak we wszystkim trzeba miec umiar po prostu...

Moj kuzyn kiedys mial problemy bo non stop soki jablkowe pil, nic innego tylko soki z kartonu i w pewnym momencie przedawkowal jakies witaminy... No wiec jak widac nie mozna z niczym przeginac zwlaszcza jak sie wmiare dobrze odzywia i do tego jeszcze wspomaga witaminami w tabletkach... Najbezpieczniej to pewnie w ciazy pic wode i to tez odpowiednio ale nie za bardzo zmineralizowana, ale jak sie ma ochote na szklaneczke jakiegokolwiek soku, no to bez przesady, nie mozna sobie wszystkiego odmawiac;)

Marti jedna szklanka soku marchewkowego nie zaszkodzi spokojnie, tu chodzi o duże ilości wit. A które mogą się odkładać, bo nadmiar tej witaminy ma kłopot z wydostaniem się z organizmu. Dla pocieszenia, palacze powinni unikać marchewkowych soków bo działają karcynogennie

Niunia ja wiem, ze nie chcesz być ciężarem dla kuzynki, ale uwierz mi jakby nie chciała ci pomóc to by tego nie robiła, główka do góry

pryzybela- właśnie wyczytałam na jakiś forum medyczynm że marchew zawiera beta karoten prowitaminę A ktora w razie nadmiaru jest wydalana a nie samą witaminą A która jest szkodliwa, no i masz napewno rację że wszystko z umiarem od szklanki soku z marchwi raz na jakis czas nikomu nic sie nie stało

ikonka- dzięki za info :-)

Hej dziewczyny.
Ja właśnie z utęsknieniem czekam na burzę. W oddali słychać grzmoty ale u mnie nic się na razie nie dzieje. Powietrze jest tak gęste, że siekierę można zawiesić i dziecko do tego nieznośne i jakieś wściekłe chodzi.

malutka, agadaria gratuluję Wam udanych badań połówkowych. Ja mam za tydzień i już nie mogę się doczekać. Liczę na to, że dowiem się, że to będzie chłopiec ;).

Niunia 3maj się dzielnie, odpoczywaj dopóki możesz.

Idę teraz na kolacje, będzie chlebek z serkiem żółtym i z ogórkiem małosolnym. Uwielbiam małosolne, i mogłabym jeść je razem z lodami.

hejka dziewczyny...właśnie wróciłam od gina....wszystko jest oki...uffff....szyjka na 38,2 mm bardzo ładnie się trzyma...dzieciaki ważą Julka640g a Jaś 579g.....wszystko jest w porządku....ciągnięci brzusia są normalne trzeba dużo odpoczywać i leżeć....jestem mega szczęśliwa...:-)

reklama
Do góry