reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2011

i widze ze przeoczylam Twojego ostatniego posta :szok:
wiec gratuluje Synka :-D

na to wyglada. jeszcze 4 miesiace... jak to sie dluzy

reklama
Marti gratuluję koleżance, dobrze że wszystko poszło szybko i sprawnie :-)

ja na razie aż tak nie myślę o porodzie, ale na stan obecny chcę rodzić naturalnie bez znieczuleń...

sylwia_m ja się nie mierzyłam, ale mam możliwość zmierzyć spodnie które były idealne na mnie przed ciążą, a teraz :)

sivi - w PL też odsyłają do domu jak masz np. tylko same skurcze a nie ma rozwarcia i nie odeszły Ci wody :tak:
to chyba nie wszędzie, u nas nie odsyłają, tylka kładą na patologie ciąży. ogólnie to jak jedziesz do nas to szpitala bo cię niepokoi np że nie czujesz dziecka to cię nie odsyłają tylko zostawiają na 3 dni i robią wyniki i badania, jak wszystko jest ok to wypuszczają, a jak coś nie tak to wiadomo że trzymają dłużej.

dzieki zupka :) dzieki pysia :)normalnie nie moge przetsac sie usmiechac, banan caly czas :) trzymaj sie zupka jakos, cos te chorubska cie nie omijaja jak nie urok to *******....a uczulenie to na slonce moze masz? jak czasami dostaje na pierwsze slonce, narazie unikam ile moge,ale jak tu uniknac , gdy na zew 30 w cieniu a do sklepu trza isc..

ja po polowkowym usmiechalabym sie dookola glowy gdyby nie uszy :-)

tutaj slonca nie ma, wiec to nie to. poza tym od pt siedze i tak w domu i sie morduje z chorobskiem. jeszcze ten wspanialy kaszel... az chce sie zyc

Marti to gratulacje dla kolezanki! :-)

Ja sie co do porodu nie chce nastawiac na jakis konkretny scenariusz bo wiadomo ze moze byc roznie. Chcialabym urodzic SN i w miare aktywnie ale nie wiadomo jaki bedzie scenariusz.

kurcze chyba mi żylaki wychodza tzn nie wiem co to takie zgrubienia mam na nodze jakby kulki i przy nich biegnie żyła wystraszyłam się macie coś takiego :szok:

jedne grudki to juz mialam od dawna a teraz mi się wyżej na podudziu zrobiły nowe

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Marti ja nie mam w sumie czegoś takiego, ale zauważyłam u siebie na nogach w różnych miejscach popękane naczynka, których przed ciążą nie było. Uroku ciąży

reklama
agadaria - ja juz po :) bedziemy mieli synka :-D tak sie dziecie ruszalo,ze nie zrobila ani jednego wyraznego zdjecia buzi, akrobacje nieziemskie, jest cudny oczywiscie :)

a co do porodu - ja nie chce cesarki a powinnam i bede zalatwiac to rodzeniem przy pomocy proznociagu, tu nie chce robic cesarek a juz napewno nie "na zyczenie", ma byc naturalnie i juz - oczywiscie jak ktos idzie prywtnie do prywatnego szpitala..

i po raz drugi na usg upieraja sie ze teramin mam conajmniej tydzien wczesniej..

Moniś,to superancko!!!!!
Gratuluje z całego serca chłopaczka!!!!!

Do góry