reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2011

reklama
ja wstałam, to znaczy leżałam w łóżku z godzinę i bawiłam się z maluszkiem.. kopie coraz bardziej :)

dziś w moim mieście festyn na dzień dziecka i idę zobaczyć moją uczennicę (6lat) jak śpiewa. Dowiedziałam się też że dostanę w spadku od jej mamy wózek dla dida :D

ja już dawno nie śpię....ale z m. wylegiwaliśmy się prze tv.....moje dzieciaki tak w nocy kopały że ciągle musiałam zmieniać pozycję spania...bo myślałam że im nie wygodnie....:) noo mamuśki coraz bliżej....:)

huhuh co za dzien mi sie zaczal, cisnienie 89/58 puls ponad 100, serce wali mocno,a ja nie wiem co moze mi pomoc :/ i czesto tak mam, to niskie cisnienie zwala doslownie z nog, ehh... i te klucia - jak nie po lewej to po prawej stronie - zdecydowanie to nie jest moj dzien..
wypilam mala kawe i zabieram sie za borowki maliny z twarozkiem, arbuza mi sie chce , chyba wysle mojego do sklepu :D

milego dnia dziewczyny!!!

Cześć :)
Rabbit bliżej? a mi się właśnie zaczęło dłużyć. Dzisiaj miałam sen, że mam już ogromny brzuch i jestem po terminie więc zaczęłam sobie chodzić po schodach, żeby zmobilizować dzidzię do wyjścia. Nagle zdałam sobie sprawę, że coś mi się pomyliło bo przecież nie miałam badań połówkowych zrobionych i to dopiero 20 tydzień jest a nie 40 i ktoś mnie próbował przekonać, że to nic nie szkodzi, że urodzić mogę kiedy chcę i tłumaczyłam tej osobie dlaczego muszę jeszcze tyle czekać.
No i wtedy zdałam sobie sprawę, że to ledwo połowa ciąży jest i z tym przeświadczeniem się obudziłam.

Halo,

Ja nie śpię od 7:00 :-D jestem, za to mega wyspana bo poszłam spać wcześnie :-) młoda szaleje w górach to mogę troszkę odpocząć :-)

Moja Helenka ładnie rano spała, wstaje jak coś zjem :-) Milena mega podniecona, że możemy pomalować ich pokój na różowo, oczywiście nie cały taka jest umowa ale zgodziłam się na jedną ścianę co było "dziewczyńsko" ;-) jak to powiedziała Milena :-)

jagmar ale masz sny... mnie się wydaje że coraz bliżej...a ja jeszcze tyle rzeczy nie mam dla dzieciaków...jeszcze malowanie...meble do kuchni muszę kupić....

mam nadzieję że jutro do mnie dotrą gondolki do wózka:) już się nie mogę doczekać....:)

ja wcinam białą czekoladę tak mi się zachciało :p

Ja nie mam kompletnie nic. Poza ciuszkami po małej no powiedzmy bo połowę pożyczyłam. Nie mam nawet koncepcji na remont mieszkania który trzeba zrobić i w sumie to okazało się ostatnio, że niekoniecznie możemy z tym do października zdążyć i pewnie będziemy musieli jeszcze przez parę miesięcy pomieszkać u moich rodziców. A to mnie bardzo smuci

reklama
jagmar - ja właśnie już 3 tydzień mieszkam z moimi rodzicami z powodu remontu a pewnie pomieszkam do końca czerwca :eek: niby fajnie ale na swoim to na swoim ;-)

Do góry