reklama
Justys nie przegielas
Ja siedze sama w domku, bo maz pracuje i wraca dopiero jutro rano i wciagnelam takie ilosci jedzenia ze sama sie sobie dziwie (chyba z nudow): 4 tosty z miodem, 2 smazone banany tez z miodem, deser malinowy, porcja lodow, miska klusek ziemniaczanych z boczkiem, 2 male bagietki z serem i wlasnie jem bagietke z dzemem, a tu jeszcze 4 godziny zanim pojde spac
Ja siedze sama w domku, bo maz pracuje i wraca dopiero jutro rano i wciagnelam takie ilosci jedzenia ze sama sie sobie dziwie (chyba z nudow): 4 tosty z miodem, 2 smazone banany tez z miodem, deser malinowy, porcja lodow, miska klusek ziemniaczanych z boczkiem, 2 male bagietki z serem i wlasnie jem bagietke z dzemem, a tu jeszcze 4 godziny zanim pojde spac
Justyś1985
Fanka BB :)
Ja nie mam pojęcia gdzie nam to się wszystko mieści
elifit
Moderatorka
Elfit tam nie bylo o smierci lozeczkowej ,ale rowniez nieprzyjemna historia.
Ja dzisiaj sama w domu wieczorek spedzele (naturalnie z dziecmi),ale ja wcale nie lubie.A ze brzuch mi sie od wczoraj tak dziwnie napina ,wole posiedziec przed tv.
Wlasnie zjedlismy fure nalesnikow z jagodami -pycha,
wiem że nie było.. chodziło mi o to że jak się czyta o takich rzeczach to później się niepotrzebnie myśli.. i po co to?
idę na kolację bo takie smaki robicie
martuś001
Zaciekawiona BB
nie czytałam tego,ale mogę domyślać się co tam napisała, nie wiem co Niunia miała na myśli, może chciała Nas zdołować, mi sąsiadka powiedziała takie nieprzyjemne rzeczy o jakiejś znajomej jednej drugiej, i co, tak myślałam o tym że samej mi się przyśniły takie rzeczy, straszne, tak więc teraz nie słucham i nie czytam o takich rzeczach.
K
karolina1978
Gość
Sorry zle doczytalm twoj post,ale Niunia przesadzila ,ja przeczytalam to co ona napiisala i sie wkurzylam ,myslalam ze ona chce opowiedziec o tym co teraz przezywa.wiem że nie było.. chodziło mi o to że jak się czyta o takich rzeczach to później się niepotrzebnie myśli.. i po co to?
idę na kolację bo takie smaki robicie
Klementinka
z tymi historiami to nie wiem co niektorzy maja ze lubia straszyc
jak w pracy powiedzialam o ciazy to laska, z ktora pracowalam opowiedziala mi wszystkie tragiczne historie swoich znajomych, rodziny i kolezanek
tak mnie nastraszyla ze kilka dni o tym mylsalm
nie wchodze na zadne linki z tragicznymi wiadomosciami, chce byc optymistyczna a poza tym wszystko biore za bardzo do siebie
potrafie teraz nawet na wiadomosciach sie rozryczec a po co mi takie emocje
wy znowu o jedzeniu
cytrynka dala mi pomysl na obiad w poniedzialek- kluchy ziemniaczane z twarogiem i kapusta, mniam, juz sie slinie
a teraz czekam kiedy mi sie karpatka wystudzi
o rany a po ciazy znowu dieta i narzekanie
jak w pracy powiedzialam o ciazy to laska, z ktora pracowalam opowiedziala mi wszystkie tragiczne historie swoich znajomych, rodziny i kolezanek
tak mnie nastraszyla ze kilka dni o tym mylsalm
nie wchodze na zadne linki z tragicznymi wiadomosciami, chce byc optymistyczna a poza tym wszystko biore za bardzo do siebie
potrafie teraz nawet na wiadomosciach sie rozryczec a po co mi takie emocje
wy znowu o jedzeniu
cytrynka dala mi pomysl na obiad w poniedzialek- kluchy ziemniaczane z twarogiem i kapusta, mniam, juz sie slinie
monika~
ja nawet nie zagladnelam, moze ktoras pamieta jak mnie jakies babsko uraczylo historia o listerii, e teraz jak ktos zaczyna tylko opowiadac horrory o ciazy czy niemowlakach ,to ucinam rozmowe i stanowczo mowie "nie". Gdybysmy chcialy rozpatrywac WSZYSTKIE mozliwosci i zagrozenia to tylko do wariatkowa, slowo daje! myslmy o dzidzi , dbajmy o siebie ale koszmary zostawmy tym co lubuja sie w ich czytaniu i opowiadaniu
reklama
no i znając mój ostatni plan jadłospisowy to na noc wtrąbie Magnuma w białej czekoladzie mniam, tylko mąż musi mi go jeszcze przywieźć
mniam ja chyba też sobie zażyczę taką kolację
wy znowu o jedzeniu
no właśnie
Młoda już leżakuje, teraz czekam na M aż wróci z pracy
z moim lodem
a zjadłabym takie truskawy ze śmietaną