reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2011

reklama
Jak któraś chce mieć upartą i przebiegłą córeczkę to proponuję Zosię. Normalnie jak na coś się uprze to nie ma zmiłuj, cierpliwość trzeba mieć nieziemską. Notorycznie ściąga buciki i skarpetki, nie wiem w czym jej przeszkadzają, robi to kilka razy dziennie. Nawet na spacerze potrafi siąść na ulicy i zabiera się za zdejmowanie. Chyba jej kupię takie wiązane do kolan, żeby miała trudniej ;P.

Cześć dziewczyny,

Ja dzisiaj pierogi ulepiłam, potem spałam i teraz idę prasować moim pieknym żelazkiem :) Jak ja się cieszę z tego zakupu to szok :) Wcześniej prasowałam starym i tak się męczyłam że ufff a teraz to luzik..

rabbit za mną już frytki chodzą trzeci dzień ;-)

niunia ja dziękuję za taką historię :no: zgadzam się z dziewczynami że nic dobrego to nie wnosi! tak samo jak nie warto rozczytywać się o śmierci łóżeczkowej bo później spędza sen z powiek..

Elfit tam nie bylo o smierci lozeczkowej ,ale rowniez nieprzyjemna historia.
Ja dzisiaj sama w domu wieczorek spedzele (naturalnie z dziecmi),ale ja wcale nie lubie.A ze brzuch mi sie od wczoraj tak dziwnie napina ,wole posiedziec przed tv.
Wlasnie zjedlismy fure nalesnikow z jagodami -pycha,

monysia- o kurcze a za mną chodzi zupa szczawiowa mniammmmm:tak:

ja też lubię ale ponoć w ciąży bardzo niezdrowa ...

Kobitki do mnie dziś przyjechała Siostrunia,
nie było jej m-c bo wyjechała na praktyki do Krakowa,
przyjechała, poprasowała mi firany i powiesiła:-D
ale jestem zadowolona:-)

Widzę że wybieranie imion idzie całą parą
a ja jeszcze nie wiem jakie wybrać imię
i nawet się nie zastanawiałam :happy:
Mężu mówi do brzucha Paulinka, może to coś znaczy :eek::-D

halo, kurcze ale pogoda szpetna cały dzień leżę i czytam i nic mi się nie chcę :sorry:

Ja też się staram w ciąży nie czytać horrorków ociekających krwią i nie serwuje ich innym ciężarnym bo uważam, że to głupie i niedojrzałe :tak:

Cześć dziewczynki, witam się po baaaardzooooo długiej przerwie, sprawy rodzinne, w pracy, nie pozwalały na bytowanie tu z Wami ale teraz już wczytałam się w Wasze posty i mniej więcej wiem co u Was, tak więc można powiedzieć że jestem juz na bierząco, tak więc obiecuję ze już teraz będę z wami do rozwiązania:-)

Pozdrawiam Was serdecznie i życzę miłego wieczorku.

ja się dzisiaj zanudzę....

i przez to ciągle jem....teraz mężuś robi tosty z nadzieniem z pieczarek i cebulką i szyneczką i serkiem....mniam już mi ślinka leci...

jeszcze trochę a będę jak słonica.....

reklama
Hejka:)
U mnie dzionek leci powoli, byłam dziś z mamuśką na zakupach i na dzień dziecka dostałam piękniutką sukieneczkę na lato :)) Potem do babci jednej, drugiej a teraz od południa leże sobie i oglądam chirurgów bo mi m zciągnął 7 sezonów żeby mi się nie nudziło :)Na obiadek zjadłam sobie dziś młode ziemniaczki z koperkiem jajeczko sadzone i pomidorka z jogurtem mniaaam :D A wcześniej to rogalika z lidla owaliłam u jednej babci ciasto z truskawkami u drugiej jabłecznik noo i troche winogron chyba nie przegiełam jak myślicie ?? :)

Do góry