reklama
Jak któraś chce mieć upartą i przebiegłą córeczkę to proponuję Zosię. Normalnie jak na coś się uprze to nie ma zmiłuj, cierpliwość trzeba mieć nieziemską. Notorycznie ściąga buciki i skarpetki, nie wiem w czym jej przeszkadzają, robi to kilka razy dziennie. Nawet na spacerze potrafi siąść na ulicy i zabiera się za zdejmowanie. Chyba jej kupię takie wiązane do kolan, żeby miała trudniej ;P.
elifit
Moderatorka
Cześć dziewczyny,
Ja dzisiaj pierogi ulepiłam, potem spałam i teraz idę prasować moim pieknym żelazkiem Jak ja się cieszę z tego zakupu to szok Wcześniej prasowałam starym i tak się męczyłam że ufff a teraz to luzik..
rabbit za mną już frytki chodzą trzeci dzień ;-)
niunia ja dziękuję za taką historię zgadzam się z dziewczynami że nic dobrego to nie wnosi! tak samo jak nie warto rozczytywać się o śmierci łóżeczkowej bo później spędza sen z powiek..
Ja dzisiaj pierogi ulepiłam, potem spałam i teraz idę prasować moim pieknym żelazkiem Jak ja się cieszę z tego zakupu to szok Wcześniej prasowałam starym i tak się męczyłam że ufff a teraz to luzik..
rabbit za mną już frytki chodzą trzeci dzień ;-)
niunia ja dziękuję za taką historię zgadzam się z dziewczynami że nic dobrego to nie wnosi! tak samo jak nie warto rozczytywać się o śmierci łóżeczkowej bo później spędza sen z powiek..
K
karolina1978
Gość
Elfit tam nie bylo o smierci lozeczkowej ,ale rowniez nieprzyjemna historia.
Ja dzisiaj sama w domu wieczorek spedzele (naturalnie z dziecmi),ale ja wcale nie lubie.A ze brzuch mi sie od wczoraj tak dziwnie napina ,wole posiedziec przed tv.
Wlasnie zjedlismy fure nalesnikow z jagodami -pycha,
Ja dzisiaj sama w domu wieczorek spedzele (naturalnie z dziecmi),ale ja wcale nie lubie.A ze brzuch mi sie od wczoraj tak dziwnie napina ,wole posiedziec przed tv.
Wlasnie zjedlismy fure nalesnikow z jagodami -pycha,
monysia- o kurcze a za mną chodzi zupa szczawiowa mniammmmm
ja też lubię ale ponoć w ciąży bardzo niezdrowa ...
Kobitki do mnie dziś przyjechała Siostrunia,
nie było jej m-c bo wyjechała na praktyki do Krakowa,
przyjechała, poprasowała mi firany i powiesiła
ale jestem zadowolona:-)
Widzę że wybieranie imion idzie całą parą
a ja jeszcze nie wiem jakie wybrać imię
i nawet się nie zastanawiałam
Mężu mówi do brzucha Paulinka, może to coś znaczy
halo, kurcze ale pogoda szpetna cały dzień leżę i czytam i nic mi się nie chcę
Ja też się staram w ciąży nie czytać horrorków ociekających krwią i nie serwuje ich innym ciężarnym bo uważam, że to głupie i niedojrzałe
Ja też się staram w ciąży nie czytać horrorków ociekających krwią i nie serwuje ich innym ciężarnym bo uważam, że to głupie i niedojrzałe
martuś001
Zaciekawiona BB
Cześć dziewczynki, witam się po baaaardzooooo długiej przerwie, sprawy rodzinne, w pracy, nie pozwalały na bytowanie tu z Wami ale teraz już wczytałam się w Wasze posty i mniej więcej wiem co u Was, tak więc można powiedzieć że jestem juz na bierząco, tak więc obiecuję ze już teraz będę z wami do rozwiązania:-)
Pozdrawiam Was serdecznie i życzę miłego wieczorku.
Pozdrawiam Was serdecznie i życzę miłego wieczorku.
reklama
Justyś1985
Fanka BB :)
Hejka
U mnie dzionek leci powoli, byłam dziś z mamuśką na zakupach i na dzień dziecka dostałam piękniutką sukieneczkę na lato ) Potem do babci jednej, drugiej a teraz od południa leże sobie i oglądam chirurgów bo mi m zciągnął 7 sezonów żeby mi się nie nudziło Na obiadek zjadłam sobie dziś młode ziemniaczki z koperkiem jajeczko sadzone i pomidorka z jogurtem mniaaam A wcześniej to rogalika z lidla owaliłam u jednej babci ciasto z truskawkami u drugiej jabłecznik noo i troche winogron chyba nie przegiełam jak myślicie ??
U mnie dzionek leci powoli, byłam dziś z mamuśką na zakupach i na dzień dziecka dostałam piękniutką sukieneczkę na lato ) Potem do babci jednej, drugiej a teraz od południa leże sobie i oglądam chirurgów bo mi m zciągnął 7 sezonów żeby mi się nie nudziło Na obiadek zjadłam sobie dziś młode ziemniaczki z koperkiem jajeczko sadzone i pomidorka z jogurtem mniaaam A wcześniej to rogalika z lidla owaliłam u jednej babci ciasto z truskawkami u drugiej jabłecznik noo i troche winogron chyba nie przegiełam jak myślicie ??