reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2011

reklama
przynajmniej odpoczniesz...a to teraz najwazniejsze

za mna chodzi rozek... znowu... w zasadzie to biega

niuniaaa bardzo mi przykro :( trzymaj sie cieplo. bedzie ci ciezko teraz, ale to nie bedzie trwac wiecznie. przeczekaj, bedzie lepiej :) usciski.

lena super wiadomosci!!!!!! :-)

Ja zawsze chcialam zeby imiona podobaly sie nam obojgu... ja nie chcialabym zeby nasze dziecko nosilo imie ktore mi sie nie pododoba, wiec nie chce tez zeby maz znalazl sie w podobnej sytuacji ;) dlatego szukalismy do skutku :)

Wczoraj mialam dziwne uczucie w brzuchu - trwalo przez ok 15 min, co jakies 5-7 sekund tak jakby jakis babelek mi pekal w srodku, albo jakby cos lekko pulsowalo. czy to moze byc czkawka?

ha ha - zatwierdzilam posta a potem przeczytalam podpis pod moim suwaczkiem ;) to chyba byla czkawka :)

Hej dziewczyny czytam na bierzaco ale nie pisze bo jakos ogolnie nie mam weny, duzo sie u mnie dzieje ale to nie temat na tu i teraz, napisze na zamknietym, mam jakas dziwna depreche a nie chce psuc tu nastrojów...
pogoda do bani, zyc sie odechciewa jeszcze przyplatala sie do mnie jelitowa:eek:
co do historii niuni z watku dla młodych mam uważam że nie powinno sie czymś takim zatruwać i tak nasze przewrazliwione głowy,i twoja kolezanka tez powinna ci oszczedzic takich historii... kazda z nas poleciala by do lekarza z jakimkolwiek plamieniem i jestem pewna ze nie zlekcewazylaby czegos takiego, wiec takie ekstremalne historie nie dzialaja wyczulajaco a raczej stresujaco...

Dzisiaj czekaja mnie urodziny tesciowej wiec znowu mnie nie bedzie....

przynajmniej odpoczniesz...a to teraz najwazniejsze

za mna chodzi rozek... znowu... w zasadzie to biega
Jaki rożek ?
Takie słodkie ciacho makaronikowe z kremem i oblane czekoladą? Mnie od wczoraj ściga ale pewnie dopiero jutro mnie dopadnie.
Na razie muszą mi truskawki wystarczyć.

Cytryna to faktycznie moze byc czkawka. Ja to odczuwałam jako równomierne pukanie. Smieszne uczucue. powtazalo sie conajmniej raz dziennie

Mialam pożądkowe plany ale kazel mnie strasznie meczy i z powrotem polozylam sie do wyrka.

Kurde nie lubie pisac bez polskich znakow ale na lezaco na laptopie jest mi niewygodnie.

Miłka- kochana jeszcze raz zapytam o ten żel Pliva Fem F ty go stosujesz chyba i powiedz mi czy długo go stosujesz czy teraz w ciąży zaczełaś kupiłam i nie wiem czy on jest dla kobiet w ciąży okey? A i najwazniejsze czy faktycznie infekcje tak nie łapią?

Kobitki jest tu jakaś z nas co tak jak ja ma PCO?

reklama
Do góry