reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2011

U nas ponoć do picia dają butelkowny gotowy napój do wypicia smak sobie wybierasz,więc chyba jest do przełknięcia.MAm nadzieję;-)
Kurcze,ale mnie spanie zbiera koszmar jakiś,a mam córeczkę koleżanki pod opieką,musze jakąś zupkę chociaż zmajstrować i po dziewczynki za 3 godz. iść.
Mam pytanko dziewczyny pijecie kawę??

reklama
Od wielkiego święta i raczej słabą. Podobno filiżanka kawy przy braku przeciwwskazań nie szkodzi. No ale różnie o tym mówią.
Ja za to herbatą nadrabiam bo nie wyobrażam sobie, że mogłabym ja odstawić a ja z tych co mocne lubią.

Nie wiem ,bo chciałam sobie zrobic rozpuszczalną ze spienionym mleczkiem,ale chyba sie skuszę jedna chyba nie zaszkodzi.Z ogrobinką cynamonu na piance,kto chce??Zapraszam

no heja przyszły upały i puchnę :crazy: już tylko klapki mnie ratują.

Kawę piję czasem, słabą z dużo kakao i pół szklanki mleka bo smaczek lubię :) Herbatę piję słabą z cytrynką.

Werka aż mi się słabo robi jak czytam,.. biedne dziecko.. a prawo poje.bane nie pozwala nic zrobić ehhh

Ja mam glukozę zrobić w 24tc, i mi położna nawet zaleciła kanapkę bo ponoć ohydne to.

Idę na mieszkanie popilnować ;-) trochę deszczu by się przydało bo u nas duchota. paaa :*

Elifit - Alicja sama zadecyduje z kim chce byc. Jak zacznie mowic, poki co musimy patrzec na to. Oby tylko krzywda wielka sie jej nie dziala.
Teraz matka sie podlamie finansowo bo alimenty zostana obnizone ze zwiazku ze moj M nie jest juz kawalerem tylko ma druga rodzine,
i pewne dostanie jakies 250zl/mies. Moze wkoncu pojda do pracy!!

[FONT=&quot]jagmar – czytałam o tym że do szklanki glukozy można wcisnąć ½ cytryny i lepiej smakuje[/FONT]
[FONT=&quot]Lena 1977 – jeśli o mnie chodzi to piję kawę tylko zbożową. Ogólnie to piję zazwyczaj wodę niegazowaną z cytryną, żadnej chemii i nic gazowanego. Herbaty też nie pije, lekarz powiedział że w ciąży to najlepiej pić tylko wodę niegazowaną ewentualnie z cytryną.[/FONT]
[FONT=&quot]elifit – ja też strasznie puchnę. Ręce mam spuchnięte więc pierścionków nie noszę, nogi też mi puchnąć zaczęły. Chciałam sobie sandałki kupić bo te z tamtego roku się rozpadły, ale się nie dopinam [/FONT]L[FONT=&quot] i na razie parzę się w adidasach[/FONT]

A ja zlopie przynajmniej 2 filizanki kawy dziennie czasem wiecej.A co do glukozy to wogole po co to??
Ja nie mialam nic takiego w pierwszej ciazy teraz tez o niczym takim nie slyszalam.

reklama
ja chcialam wiedziec czy mam cukrzyce, ale tu robia tylko jesli bardzo sie przytyje. zastanawiam sie czy nie wymusic tego badania, bo bardzo duzo pije, a jak sie objem slodyczy to chce mi sie spac. choc jem ich duzo, wiec to moze normalne

Do góry