reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2011

reklama
Lena super ze wszystko ok z dzidzia, szkoda ze to tyle nerwow cie kosztowalo
niunia bardzo mi przykro ze musisz takie emocje przezywac w ciazy ale lepiej wczesniej dowiedziec sie na czym stoisz niz po urodzeniu dziecka
zbieraj wszelkie rachunki, za ubranka, wizyty, leki, potem przy ustalaniu alimentow bedzie musial ci oddac polowe
wyprowadzilas sie od niego czy nadal jestes w jego mieszkaniu?

kawke pije bezkofeinowa, ale cola uzupelniam kofeinke, latte uwielbiam ale z cynamonem jeszcze nie probowalam

sylwia obciazenie glukoza robi sie zeby wykluczyc cukrzyce ciazowa, podobno zdarza sie dosc czesto

Hejka dziewczyny....

niunia bardzo mi przykro....

my z mężem nadal się sprzeczamy o imię dla chłopczyka....ciekawe na czym stanie....mam nadzieję że na moim:p.....

a jak się dzisiaj czujecie??

Dzień Doberek ;-)

Hejka dziewczyny....

niunia bardzo mi przykro....

my z mężem nadal się sprzeczamy o imię dla chłopczyka....ciekawe na czym stanie....mam nadzieję że na moim:p.....

a jak się dzisiaj czujecie??

Pogoda do bani narazie czuję sie nie najgorzej a co do imienia dla chlopca to zanim wylosowała nam sie dziewycznka chłopcu chcieliśmy dac na imię Kuba :-) może sie wam spodoba.

Hejka
dzisiaj znowu pomarudzę od rana (prawie rana). Zaliczyłam już migrenę ale na szczęście już sobie poszła. Pozostał jeszcze światłowstręt. Okropność taki ból głowy. Katar nadal mnie męczy i zużywam tony chusteczek. Na szczęście z dnia na dzień przeziębienie słabnie. zjadłam, wyśmienite truskawki, zdziwiłam się, że takie smaczne, spodziewałam się jakichś małych kwaśnych a te były ogromniaste i prawie słodkie :). Teraz muszę się do kupy pozbierać i w pokoju posprzątać, przez parę dni nie miałam na to siły a dziecko grasowało. Poza tym prania i prasowania mam całą ogromną stertę.
no to teraz uciekam i pozdrawiam.

Rabbit u mnie tak samo mi też się Jaś podoba a mój też wymyśla :)

Ostatnia edycja:
Rabbit Ty rodzisz wiec Ty wybierasz :-) choc Jas to ostatnio popularne imie...
Niunia jestes juz u kuzynki?

mnie wczoraj caly dzien glowa bolala, ale zrobilam sobie zimny oklad i przeszlo...

reklama
Witam !!!

ZUS ma 30 dni od dostarczenia zwolnienia na wypłatę wynagrodzenia. Jeśli tego nie zrobią możesz się starać o wypłatę odsetek ze zwłokę

tego nie wiedziałam, w ogóle to się pewnie nie załapie po macierzyńskim na wychowawczy
Nie stać mnie na to żeby nie pracować a jak wszystko przeliczą to z pewnością wyjdzie więcej ...
a bardzo bym nie chciała zostawić tak małego dziecka i wrócić do pracy

Mąż pojechał po wiejskie jajuszka i przy okazji zrobi zakupki,
ja dziś robię tylko zupkę na obiad (szpinakową)
przy sobocie się nie będę wysilać :-p
lecę coś posprzątać bo się rozleniwiłam po śniadaniu..

Do góry