reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2011

reklama
Niunia trzymaj się dzielnie, na pewno dasz sobie radę. Musisz być teraz silna dla dziecka. Facet to dupek i nie wie co traci a będąc na miejscu tej dziewczyny zastanowiłabym się z kim się wiążę. Ciekawe czy ona będzie w stanie mu zaufać wiedząc jaki Ciebie potraktował.

To i ja lecę... na zakupy bo mi się jakiegoś soczku zachciało, chałwy i trochę owoców kupię.
Dzisiaj już chyba nie wpadnę... dopiero jutro po wizycie.

miłych weekendów życzę :-D

Czesc dziewczynki :)
Widze ze strasznie duzo juz popisalyscie prtzeczytalam wszystko :)

Lena nawet nie wiesz jak sie ciesze ze z dzidzia wszystko dobrze.Szkoda tylko tego Twojego stresu ale wazne ze dobrze sie skonczylo.

Niunia straznie mi przykro.Ale uszy do gory dasz rade dla siebie i dzidziusia.A on widocznie nie byl Was watr!! Niech zaluje a na pewno bedzie.

A ja juz po szpitalu cesarka zalatwiona!!!!! hurrra nawet nie wiecie jak sie ciesze bo nie wyobrazalam sobie cipkowego porodu dla mnie horror.Co do terminu to umowimy sie po powrocie z Pl.
Jej poprzednia cesarka byla superowa i wychwalam ja pod niebiosa to teraz pewnie bede ostro zalowac.Mloda robila cyrk na poczatku ze sie wstydzi i musiala ze mna na lozku lezec jak pols malego mierzyli.
Ale za to znowu mam przeciwciala kella(chyba tak to sie nazywa po polsku) z Olka tez mialam ale bylo ok to teraz tez mysle ze tak bedzie.Ide zaraz obiadek robic mam strasznie duzo pracy bo rano z niczym nie zdazylam i bandzaj na kolkach.
Zycze wszystkom udanego popoludnia.

Dziendoberek! Tyle stron od rana, to sporo czytania;)
Lena, ale super wiadomosc! Szkoda ze sie musialas tyle stresowac, ale najwazniejsze ze kamien z serca spadl w koncu!:)
Niunia, daj sobie spokoj z takim dzieciakiem... naprawde facet sie zachowal jak gowniarz i zastanow sie czy naprawde chcialabys z kims takim reszte zycia spedzic? Daj sobie szanse i swojemu dziecku na normalna rodzine, sa jeszcze porzadni faceci na tym swiecie:tak:
Sylwia, moja lekarka to od razu mi zaproponowala cesarke bo juz jedna mialam, a u Ciebie mogli nie chciec sie zgodzic? W sumie jak sie dzidek urodzi, to juz prawie 4 lata minie od cc, wiec moglabym probowac naturalnie, ale szczerze mowiac mialam wrazenie ze lekarka zdecydowanie sklania sie ku nastepnej cesarce i o nic nie musialam sie prosic, bo w sumie sama wyskoczyla z tym na wizycie;) A najsmieszniejsze ze tez wychwalam sobie ten pierwszy raz i sie boje ze tym razem moge sie przejechac......
Werka, no wlasnie mi ginka powiedziala ze dopiero na ok 28 tydzien dostane skierowanie, ale juz ktoras z dziewczyn pisala ze robi sie miedzy 24 a 28:tak:

Lenka gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!! wiem jaka to ulga kochana :tak::tak::tak:

Już kiedyś cię pytałam w jakim szpitalu planujesz rodzić? ja rodziłam Domela w Resurection na pograniczu Park Ridge i Chicago.

A ja Ci babo odpowiedziałam,że tez tam będę rodzić na ulicy Talcott.Do tej pory nie moge nic powiedzieć na ten szpital,chociaż słyszałam różne opinie,ale tyle ile ludzi tyle opinii.
Upsss zapomniałam WAm powiedzieć Dzień doberek.
Kurcze dziewczyny jak spałam jak kamień wyobrazcie sobie,że nawet na siusiu nie wstałam.
Tylko z wakacji zrezydnowaliśmy bo nie było nic wiadomo,a całośc mieliśmy wpłacić do zeszłego piątku,ale co tam wakacje przy takiej wiadomości.

reklama
A ja mialam cesarke przy blizniakach,a teraz jak sie zapytalam co i jak .To mi powiedziala ze 8 lat jestem po i mam rodzic normalnie nie ma przeciwwskazan.
Niunia moge sie zapytac ile wy macie lat? .A masz z czego zyc?
To sa prywatne sprawy nie musisz odpowiadac.
Rudson
mi sie wydaje ze ty jestes power baba i sobie poradzisz.Tylko pamietaj o jedzeniu i piciu w miedzyczasie:-)
Ja leze plackiem ,bo mialam dziwny bol brzucha i sie przestraszylam.
Pogoda popierniczona naprzemian pada i swieci slonce.

Do góry