reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2010 - zaczynamy z Dukanem

I u mnie od jutra warzywka. :tak::-)
Trzymam się.:-)
Choć @ przyszła waga spada. Dziś 63,5 kg. Ale nie zapisuję, bo podczas @ różnie to bywa.:confused2::confused2::confused2:

Zauważyłam , że waga najbardziej spada podczas P+W. Może dlatego, że warzywka na dłużej sycą?

reklama
cześć dziewczyny :)
Was jest tu kilka i na jest kilka-może wlecicie do nas-bedzie nas wiecej :))
jeteśmy tu
icon1.gif
Staraczki na diecie Dukana

pozdrawiam:)

wiem, wiem mama05 :tak:, podczytuję was.:zawstydzona/y: Dziękujemy za zaproszonko. :-) Fajnie będzie się połączyć.:tak: Bo tutaj chyba tylko we dwie zostałyśmy na placu boju.:-(

Jest, jest i to jakie . :tak::-)
Z tym , że skorzystałyśmy z zaproszenia mama05 i dołączyłyśmy się do wątku podanego w poście przez mama05. :sorry2::tak::-)
Bo co tu miałyśmy tak same , we dwie se siedzieć.:dry:
iwon3004 wbijaj do nas. W kupie raźniej.:tak:;-):-D

cześć dziewczyny....

chciałabym zapytać ile można jeść otrębów w czasie jednego dnia w I fazie i czy w II fazie ilość otrębów można zwiększyć...
i jakie otręby będą najlepsze bo mam pszenne, owsiane, i żytnie

jak to jest z serkami homogenizowanymi???
do ilu g tłuszczu maxymalnie moze byc w 100g takiego produktu

odpiszcie mi proszę

Ostatnia edycja:
reklama
cześć dziewczyny....

chciałabym zapytać ile można jeść otrębów w czasie jednego dnia w I fazie i czy w II fazie ilość otrębów można zwiększyć...
i jakie otręby będą najlepsze bo mam pszenne, owsiane, i żytnie

jak to jest z serkami homogenizowanymi???
do ilu g tłuszczu maxymalnie moze byc w 100g takiego produktu

odpiszcie mi proszę

Hej :-)

3 lyzki otrebow, jemy tylko pszenne i owsiane! Nie powinno sie zwiekszac ilosci, ale ja czesto zwiekszam i zyje hehehe ;-) Co do serkow to ponizej 4% tluszczu :tak:

Do góry