reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2008

Witajcie dziewczyny troche mnie tu nie bylo,ja zapracowana,w sobote wielkanocna rano o 6 wyszlam z pracy z nocki,pojechalam sama do rybnika gdzie czekal na mnie juz moj i dzieci bo oni pojechali w wielki piatek do dziadkow.Ja w rybniku bylam sobote i niedziele a w poniedzialek wielkanocny wracalam rano do domu bo na godz 16 szlam do pracy.Wczoraj tez pracowalam do 1 w nocy,dzis wolne i planuje dzien z dziecmi spedzic,dzieci od dziadkow wrocily wczoraj popoludniu.
Dzieci odpukac narazie zdrowe,swieta minely,mnie sennie i wogole nie swiatecznie hihihih, z nowosci to tyle ze dokladnie tydzien temu wzielismy sobie pieska ze CHRONISKA ,to jest suczka 6 letni labrador,jest kochana,ulozona,grzeczna,super cicha i cierliwa i bardzo wdzieczna ze ja wzielismy,wszyscy jestesmy zadowoleni,to jest moj 3 pies ale takiego kochanego pieska to jeszcze nie mialam
biggrin.gif
.

reklama
chcialam tylko napisac ze czarna i kaka trzymam kciuki za Wasz pomysl!!!!!
poscielki piekne!!!!!! zainspirowalyscie mnie :-p moze ja zaczne cosik ale mam bardziej mysli w kierunku jakis ozdobek typu serduszka na zawieszce, reczniczki kuchenne, fartuszki dla malych pomocy kuchennych itp ale zobaczymy ..:tak:

HALLOOOOOOOOOO bo zaraz Ja zacznę sprawdzać obecność

Danusia jak dzieciaczki??? Jak z Twoim powrotem do jobu?

Dorotka jak nie pracowałaś to nie pracowałaś a jak zaczełas to widać pełną para, Jak Alanek juz całkiem odstawiłaś od cyca? A co do pieska to Gratulacje ja mojego tez bym nigdy nie oddała

Minisia no widzisz nudzimy się z Karolką i podtrzymujemy tezę " Kobieta siedząca w domu, NIC NIE ROBI"

Magdziunia i jak macie już:)))? jak oczko?

Pati
dzięki za cynk odnośnie protestu 6-cio latków:))
No żeby nie było jako pierwsza podpisuje listę:))

Ale ciszaaaa :-p

czarna i kaka super pomysł. Trzymam kciuki żeby się rozwinął. Ale na na takie rzeczy zawsze jest zapotrzebowanie. Szczególnie na takie orginalne. Pościel śliczna:tak:
My też z M zaczynamy nowy biznes, ale w zupełnie innym kierunku. Otwieramy sklep z LEDami. Zobaczymy jak pójdzie.

Poza tym wszystko powoli się ciągnie, wiosna do nas wróciła na całego,więc więcej czasu spędzamy poza domem.

Odezwijcie się dziewczyny;-)

Ledy to przyszłość nasza:)
Laski nam się z forum wykruszają:baffled:
Domi jak biznes??
Ula,Madziunia, Marma,Agamir, Magdasf, Ppataqa...nie wiem czy o kims jeszcze zapomniałam. Meldowac co uWas laski.
U mnie krucho z czasem. Pogoda piękna.

MELDUJE SIE :tak:

NATUSIA ,CZARNA I KAKA 3 mam kciuki i powodzenia :tak:.

Hej ale dawno mnie nie bylo ,to z powodu tego ze doba jest za krotka,ja zapracowana na maksa ,ale daje rade,lubie do pracy chodzic a to najwazniejsze
yes2.gif
,ostatnio ja sie rozchorowalam ,alanek mial 1 dzien goraczke ale innych objawow brak,oliwia zakatarzona,ale nie ma najgorzej,korzystamy ze sloneczka i chodzimy na spacerki.Ja wychodze do pracy po godzinie 16 a w tamtym tygodniu szlam nawet na godzine 18 lub 19 wiec z dziecmi jestem dlugo.Gorzej tylko z moim spaniem bo spie po 3 godziny
baffled5wh.gif
.

ALANEK juz dawno calkowicie odstawiony od cyca i juz calkowicie od jakis 2 tygodni bez pampersa,nawetw nocy juz nie ma pampersa,super dzielnymoj chlopczyk :-)

Karola kiepsko. Ma kryzys. Teskni strasznie. Pani z kolan nie schodzi. A jak inne dzieci podlatuja, zeby sie przytulic do pani, to je odpycha, chce ja na wylacznosc. Zreszta tak samo robi z Mackiem :cool2: Bedzie go rozstawiac po katach. A on moze w koncu sie nauczy walczyc o swoje. Na razie jest tak, ze jak mloda zabierze mu zabawke, on drze sie i krzyczy "mama a Lilka mi zabrala...", ja biore od niej, mu oddaje, mowie jej, ze moze wziasc jak Maciek przestanie sie bawic, mloda w ryk, a wtedy Maciek przestraszony "Lilka wez, przepraszam pozwalam ci sie pobawic" byle nie plakala... :baffled:Zeby jego ojciec byl tak ulegly w stosunku do matki.... :sorry2:

reklama
Do góry