reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2008

Hej dziewczyny, witam się wieczorkiem, jakos tak ostatnio tylko chwilke fb i już dalej się nie chce, pogoda fajna to chodzimy na spacery, na działke noi praca wiec mało czasu zostaje............... Dziewczynki fajne, ostatni weekend wyjazdowy z racji Karoli urodzin, 2 dni w aqua parku, super:tak: My już czynimy przygotowania do szkoły to znaczy zakupiliśmy Lence plecak +piornik do szkoły i w tym tyg dostałam paczke, Lenka cala szczesliwa i już doczekać się nie może kiedy będzie pierwszy dzień szkoły. Poza tym wszystko u nas dobrze wiosna przyszla na całego wreszcie:-D Buziaczki:-)

reklama
Ula takim to dobrze:) Uwielbiałam jak mi mama kupowała nowe przybory szkolnem a teraz juz nie chce tego robić:-D

Jaki odplamiacz polecacie. Leje wanisha litrami i jak plamy po marchewce są tak są:wściekła/y:

No podobno tylko te z pierwszej polowy 2008 obowiazkowo, reszta ma wybor. Tak powiedzial premier na konferencji, obok dluzszych macierzynskich i nizszych oplat za przedszkole :-)

No podobno tylko te z pierwszej polowy 2008 obowiazkowo, reszta ma wybor. Tak powiedzial premier na konferencji, obok dluzszych macierzynskich i nizszych oplat za przedszkole :-)

oooo a ja nie słyszałam muszę poszukać tej wypowiedzi bo jezeli chodzi o opłaty za przedszkole to jestem zadowolona:)))

Natusia u nas jezeli chodzi o wzmocnienie to tran + bioaronC i ja sobie chwale:tak::tak::tak:

Dorotka wow to ci sie porobiło!!!!!!!! trzymaj sie i daj znac kiedy idziesz się hospitalizować
Ulka wow juz do szkoły???? Ja w tym roku mam dwie I-wszo klasistki:)))
Trinia a ja nie wiedziałam ze Casting robisz na nianie bo bym sie zgłosiła:))) no i Gratki dla żłobkowej Liliki

Helo a u nas leci jesień za oknem więc nic się niechce. W naszym rejonie wiosna tylko nas szczuje i zaraz ucieka:crazy: co do dzieciaków to niestety młody to już kawaler i stwierdzam ze już nie mam maluszka w domciu:((( do brze że jest Kaki Oleńka:))))
A ja od 2 tyg dietkuje(norma) i na razie się trzymam i dalej z kaka tworzymy:)))

Jutro wracam do pracy. Mam stresa i nie chce mi sie. Majowka kiepska przez pogode. Bylismy na dzialce. Poza tym ok. Mloda biega, do zlobka sie przyzwyczaila. Coraz wiecej gadac probuje. Ostatnie nowe slowko to "bawo/babo" czyli brawo. Mam na ipadzie sciagniety programik z obrazkami zwierzatek i odglosami jakie wydaja i maly mistrz elektronik potrafi znalezc odpowiedni ekran i na nim ikonke i sobie go wlaczyc Cwaniara

Danusia powodzenia w pracy.nie bedzie źle. Lilka coraz wieksza az trudno uwierzyc ze juz roczniak:)
Ola załapała z jedzeniem i idzie coraz lepiej:)

reklama
Daniusiu jak w pracy, jak Lilka.

Laski a Wy gdzie??

U nas nic nowego. Laski wmiarę zdorwe ale długo kaszel się u nas utrzymywał. I marzą mi się wakacje.:cool2:

Do góry