reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2008

Witajcie dziewczyny troche mnie tu nie bylo,ja zapracowana,w sobote wielkanocna rano o 6 wyszlam z pracy z nocki,pojechalam sama do rybnika gdzie czekal na mnie juz moj i dzieci bo oni pojechali w wielki piatek do dziadkow.Ja w rybniku bylam sobote i niedziele a w poniedzialek wielkanocny wracalam rano do domu bo na godz 16 szlam do pracy.Wczoraj tez pracowalam do 1 w nocy,dzis wolne i planuje dzien z dziecmi spedzic,dzieci od dziadkow wrocily wczoraj popoludniu.
Dzieci odpukac narazie zdrowe,swieta minely,mnie sennie i wogole nie swiatecznie hihihih, z nowosci to tyle ze dokladnie tydzien temu wzielismy sobie pieska ze CHRONISKA ,to jest suczka 6 letni labrador,jest kochana,ulozona,grzeczna,super cicha i cierliwa i bardzo wdzieczna ze ja wzielismy,wszyscy jestesmy zadowoleni,to jest moj 3 pies ale takiego kochanego pieska to jeszcze nie mialam
biggrin.gif
.

reklama
chcialam tylko napisac ze czarna i kaka trzymam kciuki za Wasz pomysl!!!!!
poscielki piekne!!!!!! zainspirowalyscie mnie :-p moze ja zaczne cosik ale mam bardziej mysli w kierunku jakis ozdobek typu serduszka na zawieszce, reczniczki kuchenne, fartuszki dla malych pomocy kuchennych itp ale zobaczymy ..:tak:

HALLOOOOOOOOOO bo zaraz Ja zacznę sprawdzać obecność

Danusia jak dzieciaczki??? Jak z Twoim powrotem do jobu?

Dorotka jak nie pracowałaś to nie pracowałaś a jak zaczełas to widać pełną para, Jak Alanek juz całkiem odstawiłaś od cyca? A co do pieska to Gratulacje ja mojego tez bym nigdy nie oddała

Minisia no widzisz nudzimy się z Karolką i podtrzymujemy tezę " Kobieta siedząca w domu, NIC NIE ROBI"

Magdziunia i jak macie już:)))? jak oczko?

Pati
dzięki za cynk odnośnie protestu 6-cio latków:))
No żeby nie było jako pierwsza podpisuje listę:))

Ale ciszaaaa :-p

czarna i kaka super pomysł. Trzymam kciuki żeby się rozwinął. Ale na na takie rzeczy zawsze jest zapotrzebowanie. Szczególnie na takie orginalne. Pościel śliczna:tak:
My też z M zaczynamy nowy biznes, ale w zupełnie innym kierunku. Otwieramy sklep z LEDami. Zobaczymy jak pójdzie.

Poza tym wszystko powoli się ciągnie, wiosna do nas wróciła na całego,więc więcej czasu spędzamy poza domem.

Odezwijcie się dziewczyny;-)

Ledy to przyszłość nasza:)
Laski nam się z forum wykruszają:baffled:
Domi jak biznes??
Ula,Madziunia, Marma,Agamir, Magdasf, Ppataqa...nie wiem czy o kims jeszcze zapomniałam. Meldowac co uWas laski.
U mnie krucho z czasem. Pogoda piękna.

MELDUJE SIE :tak:

NATUSIA ,CZARNA I KAKA 3 mam kciuki i powodzenia :tak:.

Hej ale dawno mnie nie bylo ,to z powodu tego ze doba jest za krotka,ja zapracowana na maksa ,ale daje rade,lubie do pracy chodzic a to najwazniejsze
yes2.gif
,ostatnio ja sie rozchorowalam ,alanek mial 1 dzien goraczke ale innych objawow brak,oliwia zakatarzona,ale nie ma najgorzej,korzystamy ze sloneczka i chodzimy na spacerki.Ja wychodze do pracy po godzinie 16 a w tamtym tygodniu szlam nawet na godzine 18 lub 19 wiec z dziecmi jestem dlugo.Gorzej tylko z moim spaniem bo spie po 3 godziny
baffled5wh.gif
.

ALANEK juz dawno calkowicie odstawiony od cyca i juz calkowicie od jakis 2 tygodni bez pampersa,nawetw nocy juz nie ma pampersa,super dzielnymoj chlopczyk :-)

Karola kiepsko. Ma kryzys. Teskni strasznie. Pani z kolan nie schodzi. A jak inne dzieci podlatuja, zeby sie przytulic do pani, to je odpycha, chce ja na wylacznosc. Zreszta tak samo robi z Mackiem :cool2: Bedzie go rozstawiac po katach. A on moze w koncu sie nauczy walczyc o swoje. Na razie jest tak, ze jak mloda zabierze mu zabawke, on drze sie i krzyczy "mama a Lilka mi zabrala...", ja biore od niej, mu oddaje, mowie jej, ze moze wziasc jak Maciek przestanie sie bawic, mloda w ryk, a wtedy Maciek przestraszony "Lilka wez, przepraszam pozwalam ci sie pobawic" byle nie plakala... :baffled:Zeby jego ojciec byl tak ulegly w stosunku do matki.... :sorry2:

reklama
Do góry