dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
Witajcie dziewczyny troche mnie tu nie bylo,ja zapracowana,w sobote wielkanocna rano o 6 wyszlam z pracy z nocki,pojechalam sama do rybnika gdzie czekal na mnie juz moj i dzieci bo oni pojechali w wielki piatek do dziadkow.Ja w rybniku bylam sobote i niedziele a w poniedzialek wielkanocny wracalam rano do domu bo na godz 16 szlam do pracy.Wczoraj tez pracowalam do 1 w nocy,dzis wolne i planuje dzien z dziecmi spedzic,dzieci od dziadkow wrocily wczoraj popoludniu.
Dzieci odpukac narazie zdrowe,swieta minely,mnie sennie i wogole nie swiatecznie hihihih, z nowosci to tyle ze dokladnie tydzien temu wzielismy sobie pieska ze CHRONISKA ,to jest suczka 6 letni labrador,jest kochana,ulozona,grzeczna,super cicha i cierliwa i bardzo wdzieczna ze ja wzielismy,wszyscy jestesmy zadowoleni,to jest moj 3 pies ale takiego kochanego pieska to jeszcze nie mialam
.
Dzieci odpukac narazie zdrowe,swieta minely,mnie sennie i wogole nie swiatecznie hihihih, z nowosci to tyle ze dokladnie tydzien temu wzielismy sobie pieska ze CHRONISKA ,to jest suczka 6 letni labrador,jest kochana,ulozona,grzeczna,super cicha i cierliwa i bardzo wdzieczna ze ja wzielismy,wszyscy jestesmy zadowoleni,to jest moj 3 pies ale takiego kochanego pieska to jeszcze nie mialam