reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2008

Magdziunia i jak dojechał kurier:)))) co do Radwańskiej jakoś tak nie przepadam za nią a jak słyszę te stenki rywalek to wryyyyy

Karolka jasne ze piszę się na takowy wieczorek:tak::tak:

Dorotka trudny okres dla Ciebie i Alanka ale robisz to w dobrej sprawie!!!! i nie mniej wyrzutów sumienia!!! co do Oliwki no cóż taki okres:dry::dry::dry:

U nas ur Samik przeszły bez echa, bo w tym roku planujemy taki kinderbal dla dzieci i jestem ciekawa jak to wyjdzie:tak::tak::tak:

reklama
Witam się.
U nas zrobiło się biało - od samego rana pada śnieg. Co prawda jest mokry, ale napadało już z 5 cm.
Szok totalny, bo to dopiero końcówka października i a przecież jeszcze tydzień temu korzystaliśmy z uroków jesiennego ciepła. I to był ostatni taki ciepły weekend :zawstydzona/y:
A dziś wybraliśmy się na zakupy i małemu sprawiłam prezenty z urodzinowej kasy - dwie pary butów - jedne takie jesienne z wyższą cholewką jakby trekkingowe a drugie zimówki. Jestem zadowolona, bo dziecko nareszcie ma odpowiednie buciki :-)
Sobie kupiłam za to w Go Sporcie - rękawiczki polarkowe i taki wielofunkcyjny tzw. komin - w sam raz na narty będzie.

Czarna mnie stękanie tenisistek a szczególnie Victorii Azarenki doprowadza do szału, ale i piękna Maria Szarapowa też ostro dawała.
Poza tym to sport bardzo fajny i jak mam czas to sobie pogrywam troszkę, ale mi to daleko do tych gwiazd tenisa :-p
Co do kuriera to przyjechał po 17.00 i nie chciało się nam już ruszać na zakupy :no:, ale za to mam swoją suszarkę do włosów taką jak chciałam - to prezent od męża :-D
Dorcia dziękuję za zaproszenie :-)
O widzisz w ten sposób Alanek się nauczy - a powiem tobie, że mój Sebcio też czasem tak lubi się do cycusia przytulić, pogłaskać (oczywiście jestem ubrana) - w końcu to jeszcze małe dziecko, bo co to jest 4 latka. Czuje bliskość moją i bezpieczeństwo, więc jest ok.

Co do urodzinek i kinderbali to może w przyszłym roku na coś takiego się zdecydujemy.

Dziewczyny jak ten czas szybko płynie - jestem w mega szoku, bo już w sklepach pojawiają się ozdoby bożonarodzeniowe :szok::szok::szok:
Niby zleci biegusiem do połowy grudnia, ale przecież jeszcze nie było 1 listopada a tu taki rozpęd.
Do tego jeszcze ten padający śnieg dzisiaj.

Załączniki

• DSC01109.jpg
    DSC01109.jpg
    57 KB · Wyświetleń: 48
  • DSC01110.jpg
    DSC01110.jpg
    48,2 KB · Wyświetleń: 38
  • DSC01113.jpg
    DSC01113.jpg
    29,9 KB · Wyświetleń: 46
Oj to dobrze Czarna ze jesteś za bo mi jakis wieczór odchamiajacy potrzebny;-)
A kinderbal napewno piknie się uda - Hania już sie doczekać nie moze:-D

Dorotka jak samopoczucie??

Madziunia a u mnie nawet płatek śniegu jeszcze nie spadł. Wogólu dziwny ten październik. Niedawno burza była u nas...burze to ja z latem kojarze a nie z jesienią.

Hania niedawno chciała spróbować mleka z cycusia ale nie posmakowało, za to chce się teraz więcej przytulać;-)

Hello.
To sobie pospałam dziś niezbyt dobrze - strasznie bolał mnie brzuch jak na miesiączkę i głupia dopiero ok. 5.00 wzięłam no-spę. Przeszło, ale zasnąć już nie mogłam i tak się kręciłam. Po 6.00 wstałam, bo to wg wczorajszego czasu już 7.00 była :eek:
Za to zrobiliśmy sobie z Sebciem wypadzik do lasu na spacer. Wrzucę parę fotek iście zimowych.

Kaka
co do burz to niestety mogą i zimą się zdarzyć choć to rzadkość.
Ale wszystko jest możliwe.

Po obiadku ległam i mam zamiar jakiś filmik obejrzeć.
Miłego wieczoru, bo to już ciemno się za oknem zrobiła a dopiero dochodzi 17.00 :szok:

Załączniki

• DSC01116.jpg
    DSC01116.jpg
    34,5 KB · Wyświetleń: 36
  • DSC01118.jpg
    DSC01118.jpg
    37,5 KB · Wyświetleń: 35
  • DSC01119.jpg
    DSC01119.jpg
    29,6 KB · Wyświetleń: 44
  • DSC01121.jpg
    DSC01121.jpg
    39,5 KB · Wyświetleń: 39
  • DSC01122.jpg
    DSC01122.jpg
    35,5 KB · Wyświetleń: 42
  • DSC01123.jpg
    DSC01123.jpg
    30,1 KB · Wyświetleń: 43
  • DSC01124.jpg
    DSC01124.jpg
    43,9 KB · Wyświetleń: 39
  • DSC01125.jpg
    DSC01125.jpg
    28,5 KB · Wyświetleń: 45
  • DSC01126.jpg
    DSC01126.jpg
    42,5 KB · Wyświetleń: 32
  • DSC01127.jpg
    DSC01127.jpg
    48,2 KB · Wyświetleń: 33
KAKA dzieki ale u mnie samopoczucie do D...:baffled:bo ja nadal mega chora,juz nie wyrabiam serio,wpadne w depresje :-(.
Moja Oliwka tez chciala cyca mojego jak alanek byl malutki ale ona to ciagnac nie umie tylko trzyma w buzi cyca,zdarzylo sie to doslownie kilka razy,a jak ja jej sama wycislam troszke mleka to stwierdzila ze jest niedobre:-D.To ze Hania chce sie przytulac czesciej to normalka,zazdrosna :tak:,jak tam Hania ze zdrowiem bo byla chora prawda? jak juz jest w domu to chyba jest ok :tak:.

MADZIU sliczne zdjecia,u mnei w czestochowie tez jest snieg ale nie kryje sie to z tym ile jest go u Ciebie:tak:.

Wczoraj wieczorkiem wrocilismy do domu,urodzinki sie udaly,jak bede miala chwile to wkleje jakies fotki.

U mnie od soboty zas beznadziejnie,zas mi sie wszystko w brzuchu i jelitach przewraca,zoladek boli,gazy mam straszne,wymioty i biegunka,Wiele sie naczytalam bo chodze juz z tym 2 tygodnie a lekarze nie bardzo jak narazie mi pomogli,i mam pewne podejzenia co mi jest ale ide dzis do lekarki ogolnej z nia to skonsultowac,Oby tylko dowiedziec sie dokladnie co mi jest i leczyc to bo serio sie wykoncze,Zjesc nic nie moge bo zaraz mam wszystkie dolegliwosci,zas z drugiej strony jak jestm glodna to tez mi sie objawy nasilaja :-(.

Dorotka. - moze Ty masz zespol jelita drazliwego? Wspolczuje...
kaka - maciek nie chcial cyca, za to twierdzi, ze jak byl maly, to bardzo lubil, co akurat jest odwrotnie, bo lubil butle, cyca ciagnac nie chcial, zaraz sie denerwowal :-)

Lekarka tak samo jak i ja tez stwierdzila ze moge chorowac na zespol jelita drazliwego
unhappy.gif
baffled5wh.gif
,przepisala mi 2 rodzaje tabletek ktore mam brac codziennie,plus mam przestrzegac diety( to juz robie od 3 dni).Dala mi namiary na Gastrologa,mam nadzieje ze szybko sie do niego dostane,gastrolog musi zlecic mi badania.Lekarka chciala wyslac mnie do szpitala aby zrobili mi te badania szybciej w szpitalu,ale narazie moge sprobowac w domu na dochodnym zrobic te badania.

Lekarka powiedziala ze karmiac piersia niezbyt sobie szkodze na ta anemie,tzn karmienie tak bardzo nie wplywa negatywnie na moja anemie,gorzej wplywaja wymioty i biegunka.Oczywiscie nadal w dzien nie karmie alanka tylko w nocy.

Wiec pozostalo mi zglosic sie do gastrologa,porobic badania a na codzien lykac leki i przestrzegac diety,oby tylko mi sie lepiej zrobilo .

reklama
Witam sie wieczorowa pora, u nas juz epoka lodowcowa minela, czyli ciche dni sie skonczyly, wszystko wyjasnione tylko szkoda tego tygodnia takiego zmarnowanego na takie glupoty............. zycie jest takie krotkie, moj kolega z mojej miejscowosci z Polski 33 letni zginal w wypadku samochodowym jadac do pracy, zostawil zone i mala coreczke:-(

Dorotka zdrowka, zdrowka i jeszcze raz zdrowka dla ciebie!!!

Do góry