EVELAJNA wlasnie chyba uderzylas w samo setno,tez czuje ze musze leczyc swoj zly nastroj,byc moze jakas depresje,nerwice bo ja to znerwicowany czlowiek niestety jestem.Od kilku dni biore DEPRIM sama nie wiem czy on mi pomaga czy nie ale jak zawsze strasznie przezywalam kazde krzyki,przepychanki i klotnie dzieci czy ich fochy do mnie itp tak po kilku dniach po deprimie sama nie wiem jak to wam napisac ale jest mi to w D.....
Nie ze dzieci mam w d.... ale juz nie przezywam tego tak emocjonalnie jak oni krzycza itp,daje pomalu na luz,maja ochote sobie pokrzyczec a to niech krzycza,moze jak sie wykrzycza to im przejdzie hihihih.Jak zawsze kazdy wybryk oliwki bardzo ciezko przezywalam i bralam do siebie tak teraz wiecej z nia rozmawiam a mniej krzycze przynajmniej sie staram.
Kiedys bylam juz u psychologa i dostalam kilka wskazowek ale ja musze isc do psychiatry aby przepisal mi jakies inne leki niz te bez recepty bo psycholog nie ma takich uprawnien.Juz sie rozeznywalam w psychiatrach ale strasznie dlugo na NFZ sie czeka a prywatnie to nie mam kasy,no nic pozostalo mi brac te leki ktore biore i czekac na wizyte na NFZ .
Na to jelito tez sie lecze,ja nigdy do lekarzy nie chodzilam,ostatnio bylam juz kilka razy wiec moznaby powiedziec ze wzielam sie za siebie,niestety u nas jest tak ze na kompleksowe badania sie bardzo dlugo czeka niestety:-(.
No nic jestem dobrej mysli ze leki podzialaja,lepszy nastroj wroci i ze bedzie lepiej,oby tylko do przodu
.
Opuchlizna na policzku z gory zeszla mi na dol,moze obejdzie sie bez dentysty i antybiotyku,czekam do jutra,jak nie to do dentysty sie przejde.
Ja od wczoraj wieczora z dziecmi jestem u dziadkow w rybniku,Dzis ide pozalatwiac tutaj sprawy urzedowe ktore sa mi potrzebne tam u siebie we czestochowie.Dziadki i dzieci zadowolone wiec posiedzimy kilka dni ,niech sie soba naciesza
.
EVELAJNA to niedobrze ze TUSKA do przedszkola nie chce chodzic,mam nadzieje ze babki w przedszkolu stana na wysokosci zadania i to co ci obiecaly to to zrobia ,3 mam kciuki.
CZARNA to super ze na kurs tanca sie wybierasz? a ty pracujesz zawodowo? czy w domu z dziecmi?
MILEGO DNIA